Boston – Philadelphia 2:3 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (kon.)
po prodl.
Boston Bruins
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Pátek 01.02.2019, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:56 Travis SANHEIM - 2:3
     
    62:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Do návratu Marchanda zbývala vteřina. Hosté si měnili své pozice v početní výhodě až TRAVIS SANHEIM se postavil na levý kruh v době, kdy se přesouval Konecny na střed a Simmonds se snažil clonit před bránou. Rask nemohl dělat vůbec nic se střelou zápěstím pod víko, stejně tak bránící Miller. Bruins tak stejně jako proti Winnipegu berou pouze bod. Asistence: Sean Couturier, Travis Konecny.
    50:36 Oskar LINDBLOM - 2:2
     
    50:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček poslal kotouč z pravé strany na střed a OSKAR LINDBLOM tečoval kotouč mimo dosah Raska. Pro Lindnbloma to je tak sedmá branka v sezoně. Asistence: Jakub Voráček, Travis Sanheim.
    25:11 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    25:11
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bergeron vystřelil z levé strany, DAVID PASTRŇÁK clonil Hartovi a sklepl puk tečí za jeho záda. Český útočník poté vše kontroval v brankovišti Flyers a přidal svojí druhou trefu v zápase. Asistence: Patrice Bergeron, Zdeno Chára.
    19:17 Claude GIROUX - 1:1
     
    19:17
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Od mantinelu se kotouč odrazil na pravou stranu k Voráčkovi, ten se otočil a pasem okolo dvou obránců vyslal CLAUDEA GIROUXE do samostatného úniku proti Raskovi, kapitán hostů zakončil k pravé tyči na lapačku brankáře a srovnal tak na 1:1. Asistence: Jakub Voráček.
    03:05 David PASTRŇÁK - 1:0
     
    03:05
    Bruins právě vstřelili branku!
    Marchand našel na pravé straně Kruga, ten poslal kotouč na levý kruh a DAVID PASTRŇÁK uklidil kotouč za přesouvajícího se Harta. Pastrňák právě vstřelil 29. gól v této sezoně. Asistence: Torey Krug, Brad Marchand.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 4. Pastrňák (Krug, Marchand), 26. Pastrňák (Bergeron, Chára) – 20. Giroux (Voráček), 51. Lindblom (Voráček, Sanheim), 63. Sanheim (Couturier, Konecny)


    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, K. Miller, J. Moore – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – DeBrusk, Krejčí (A), Cehlárik – Backes, Frederic, Heinen – Wagner, Kuraly, Nordström.
    Philadelphia Flyers: Hart (Stolarz) – Sanheim, Provorov, MacDonald (A), Gudas, Folin, Hägg – Konecny, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier, Lindblom – Simmonds (A), Patrick, Laughton – M. Raffl, M. Vorobjov, Varone.

    Rozhodčí: Pochmara, Chmielewski – Racicot, Nagy

    Diváci: 17 565
    thejrc.org