Boston – Philadelphia 2:3 (po pr.) | New Jersey – NY Rangers 3:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:3 (1:2, 1:1, 2:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 01.02.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:46 Kyle CONNOR - 4:3
     
    58:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení a celá hala je na nohu! Winnipegu se podařilo využít tlak. KYLE CONNOR se chystal jít střídat, ale všiml si za brankou stojícího Littla, který mu adresoval přesnou přihrávku se kterou si domácí útočník poradil na výbornou. Asistence: Bryan Little, Jacob Trouba.
    48:47 Jack ROSLOVIC - 3:3
     
    48:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vyrovnáno a využitá přesilová hra. Domácím třetí přesilová hra vůbec nevycházela, ale když se dokázali udržet v pásmu vyplatilo se to. Bobrovskij se nestihl přesunout proti dělovce JACKA ROSLOVICA, který se trefil z levého kruhu přesně k tyči. Asistence: Tyler Myers, Jacob Trouba.
    34:18 Oliver BJORKSTRAND - 2:3
     
    34:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jacket rychle odpovídají a berou si vedení zpět. Potvrdilo se přísloví NEDÁŠ – DOSTANEŠ. Na domácí straně nedokázal díky výbornému obrannému zákroku Foligna dostal puk do branky Roslovic a tak na druhé straně po přihrávce Wennberga OLIVER BJORKSTRAND z pravého kruhu vymetl horní roh branky. Hellebuyck byl přikrčený jako dědeček Hříbeček a bylo mu jasné, že to bude bohužel branka. Asistence: Alexander Wennberg, Nick Foligno.
    33:21 Mason APPLETON - 2:2
     
    33:21
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno. Chyba Bobrovskiho znamená radost v domácích táboře. Nahození MASONA APPLETONA si sám do branky vrazil hostující brankář. Asistence: Andrew Copp, Brendan Lemieux.
    13:30 Josh ANDERSON - 1:2
     
    13:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí vývoj první třetině a využívají přesilovou hru. Panarin výborně viděl mezi kruhy JOSHA ANDERSONA, který si poradil a propálil Hellebuycka. Asistence: Artěmij Panarin, Seth Jones.
    08:52 Artěmij PANARIN - 1:1
     
    08:52
    Columbus právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Murray naznačil na levé straně přihrávku, ale nakonec našel na pravém kruhu ARTĚMIJ PANARINA, který prostřelil Hellebuycka, ten se již proti střelci nedokázal přesunout. Asistence: Ryan Murray, Seth Jones.
    04:34 Mark SCHEIFELE - 1:0
     
    04:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí vedou po chybě hostů v rozehrávce. MARK SCHEIFELE dostal nabito od Wheelera na levý kruh a z první propálil Bobrovskiho. Asistence: Blake Wheeler, Joe Morrow.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 5. Scheifele (Wheeler, Morrow), 34. Appleton (Copp, Lemieux), 49. Roslovic (T. Myers, Trouba), 59. Connor (Little, Trouba) – 9. Panarin (R. Murray, S. Jones), 14. J. Anderson (Panarin, S. Jones), 35. Bjorkstrand (Wennberg, N. Foligno)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey, Trouba, Chiarot, T. Myers, D. Kulikov, Morrow – Connor, Scheifele (A), Wheeler (C) – Laine, Little (A), Roslovic – Perreault, Lowry, B. Tanev – Lemieux, Copp, Appleton.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones (A), R. Murray, D. Savard, Harrington, Kukan – Panarin, Dubois, J. Anderson – N. Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Duclair, Letestu, Riley Nash – Sedlák, Dubinsky, Hännikäinen.

    Rozhodčí: Joannette M., Hanson T. – Knorr T., Mach B

    Diváci: 15.321
    ocianews.com