Mladá Boleslav – K. Vary 3:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 1:3 (kon.)
Zlín – Litvínov 1:2 (0:3 po s.n.) | Olomouc – Třinec 5:2 (kon.) | Pardubice – Liberec 0:1 (kon.)
Sparta – Vítkovice 3:0 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 01.02.2019, 17:30 • ŠKOENERGO aréna • Tipsport extraliga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:07 Oldrich KOTVAN - 3:2
     
    43:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Po tři čtvrtě minuty se domácí dostávají opět do vedení. Na modré čáře se napřáhl OLDRICH KOTVAN a puk skončil bez teče až v rohu karlovarské brány. Asistence: Michal Vondrka.
    37:21 Michal VONDRKA - 2:2
     
    37:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Od modré čáry vystřelil Martin Pláněk, u pravé tyče byl pak neobsazený MICHAL VONDRKA, který už se napodruhé trefil. Brankář se nestihl zcela přemístit. Asistence: Martin Pláněk, Lukáš Žejdl.
    32:47 Václav SKUHRAVÝ - 1:2
     
    32:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Sekundu po vypršení Klepišova trestu se karlovarští hokejisté prosazují a otáčejí průběh utkání. Těsně před hranicí brankoviště byl připravený VÁCLAV SKUHRAVÝ, který nedal Krošeljovi šanci. Asistence: Roman Vlach, Jakub Černý.
    28:36 Roman VLACH - 1:1
     
    28:36
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí brankář měl tentokrát už smůlu. Boleslavským obráncům se nepodařilo uhlídat ROMANA VLACHA a Krošeljovi propadl puk do sítě. Bez asistence.
    01:04 Lukáš ŽEJDL - 1:0
     
    01:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí fanoušci se nejprve zlobili kvůli údajnému podražení Lukáše Pabišky, ale hlavní sudí byl přímo u té situace a ruku nezvedl, z následného protiútoku se Středočeši prosadili. Do levého kruhu si najel LUKÁŠ ŽEJDL a trefil se ke vzdálenější tyči. Asistence: Lukáš Pabiška, David Šťastný.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 2. Žejdl (Pabiška, Šťastný), 38. Vondrka (Pláněk, Žejdl), 44. Kotvan – 29. R. Vlach, 33. Skuhravý (R. Vlach, J. Černý)


    BK Mladá Boleslav: Krošelj (J. Růžička) – Bernad, Pláněk, Kotvan, Kurka, Němeček, Kovačevič, Hrdinka – Skalický, Klepiš (A), Vondrka (C) – Pabiška, Žejdl, Šťastný – R. Zohorna, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Sičák (A), M. Rohan, Kozák, Eminger, Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, Šik – Lapšanský, Skuhravý (C), Gorčík – Stloukal, Balán (A), Křemen.

    Rozhodčí: Šír, Sýkora – Lhotský, Zíka

    Diváci: 3 323
    thejrc.org