Jablonec – Hebei CFFC 2:0 (kon.) | Bellmare – Olomouc 1:0 (kon.) | Cracovia – Vojvodina 0:1 (kon.)
Plzeň – New England 2:2 (kon.) | Karviná – Tychy 4:1 (kon.) | Gdańsk – Suwon 3:0 (kon.)
Rosenborg – Slavia 0:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
2:2 (0:1)
New England Revolution
Pátek 01.02.2019, 15:00 • Marbella Football Center • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
    85. HOŘAVA - 2:2
     
    85
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak přeci jenom máme vyrovnáno! Hruška posílal dalekonosný pas do na druhou stranu, na který si naběhl Bakoš. Jeho přihrávka směřovala pod sebe, kde se střílenou přihrávkou prezentoval Kayamba, který na zadní tyči našel nekrytého TOMÁŠE HOŘAVU.
    82. BEAUGUEL - 1:2
     
    82
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Je tu kontaktní branka českého celku! K rozehrávce pokutového kopu se postavil JEAN-DAVID BEAUGUEL, který si vybral ránu k pravé tyči, kam se vrhl také Knighton, jenž ale nedokázal balón vyrazit před sebe.
    73. WRIGHT - 0:2
     
    73
    Tým New England právě vstřelil branku! Máme tu druhou branku v plzeňské síti! Soupeř rozjel velice slibnou protiakci, přičemž Fagúndez dokázal načasovat přihrávku na BRIANA WRIGHTA, který Hrušku pokořil střelou po zemi.
    35. PENILLA - 0:1
     
    35
    Tým New England právě vstřelil branku! Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Jeden z plzeňských hráčů chyboval ve středu hrací plochy, poté se k míči dostal Gil, jenž v tandemu našel CRISTIANA PENNILU, kterému se podařilo propálit Hrušku.

    David Suchý

    Branky: 82. Beauguel (pen.), 85. Hořava – 35. Penilla, 73. Wright


    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Havel, Hejda, Hubník (46. Pernica), Limberský (67. Ekpai) – Procházka, Hrošovský (67. Hořava) – Petržela (82. Bucha), Čermák (67. Bakoš), Kovařík (46. Kayamba) – Chorý (46. Beauguel).
    New England Revolution: 1. poločas: Cropper – Castillo, Delamea, Farrell, Freitas, Penilla, Caldwell (C), Herivaux, Buchanan, Gil, J. Caicedo (31. Bunbury)

    2. poločas: Knighton – Somi, Anibaba, Mancienne, Bye, Rennicks, Caldwell (61. Angking), Zahibo, Jones, Fagúndez, Bunbury (61. Wright)

    Rozhodčí: Mazuela – Sanchez Palomo, Sanchez.
    bahis siteleri