Lipt. Mikuláš – Detva 2:3 (kon.) | Poprad – Žilina 5:4 (po pr.) | Banská Bystrica – Nitra 3:2 (kon.)
Trenčín – MAC Budapešť 8:1 (kon.) | Miskolc – Zvolen 3:4 (0:1 po s.n.) | Nové Zámky – Košice 2:3 (po pr.)
konec
HC´ 05 Banská Bystrica
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HK Nitra
Pátek 01.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Banská Bystrica • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Nitra právě vstřelila branku!
    Další šanci v oslabení už Nitřané využili! Lane Scheidl poslal puk do jízdy KALEOVI KERBASHIANOVI. Ten z pravého kruhu vystřelil přes obránce a kotouč zapadl ke vzdálenější tyčce Williamsovy svatyně – 3:2. Asistence: Lane Scheidl.
     
    32:20
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Týmy se nám rozstřílely! Jordon Southorn poslal od levého mantinelu puk před branku a DÁVID ŠOLTÉS jeho pas usměrnil za Hanuljakova záda – 3:1. Asistence: Jordon Southorn a Brock Higgs.
     
    31:35
    Nitra právě vstřelila branku!
    Hosté ale rychle snižují! Po střele Marka Slováka se před brankou nejlépe zorientoval RÓBERT LANTOŠI, který dorazil puk za Williamsova záda. Asistence: Marek Slovák.
     
    30:04
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek! Postaral se o to DÁVID ŠOLTÉS, který zužitkoval přihrávku Patrika Lampera. Asistence: Patrik Lamper a Tomáš Surový.
     
    10:19
    Banská Bystrica právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Hosté nepotrestali zaváhání brankáře Williamse a tak se radují hokejisté Bánské Bystrice. Prosadila se jejich čtvrtá formace. Od mantinelu nahodil puk na Hanuljaka Ivan Ďatelinka. Hostující brankář ho vyrazil za branku, odkud kotouč vrátil před brankoviště Tomáš Zigo a TOMÁŠ MATOUŠEK ho protlačil za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Zigo a Ivan Ďatelinka.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 11. Matoušek (Zigo, Ďatelinka), 31. Šoltés (Lamper, Surový), 33. Šoltés (Southorn, Higgs) – 32. Lantoši (Slovák), 55. Kerbashian (Scheidl)


    HC´ 05 Banská Bystrica: Williams (Baroš) – Marshall, Mihálik, Sloboda, Southorn, Kubka, Ďatelinka, Češík, Nemčík – Asselin, Faille, Selleck – Koper, Higgs, Bartánus – Lamper, Surový, Šoltés – Gabor, Zigo, Matoušek.
    HK Nitra: Hanuljak (Šimboch) – Mccormack, Mezei, Morrison, Korím, Versteeg, Pupák, Minarik, Sloboda – Scheidl, Slovák, Lantoši – Majdan, Kerbashian, Blackwater – Rapáč, Bortňák, Buček – Hrušík, Čeládi, Pätoprstý.

    Rozhodčí: Stano, Goga – Kacej, Frimmel
    thejrc.org