Buffalo – Chicago 3:7 (kon.) | NY Islanders – Tampa 0:1 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 5:3 (kon.)
Washington – Calgary 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 3:2 (po pr.)
Carolina – Vegas 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:1 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 5:4 (po pr.)
Montreal – New Jersey 2:3 (po pr.)
konec
Dallas Stars
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Minnesota Wild
Sobota 02.02.2019, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Tyler SEGUIN - 3:1
     
    59:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN zachytil na ose hřiště vyhození Wild a po zkrocení poskakujícího kotouče střelou z bodu pravého kruhu zamířil přes jednoho z hostujících hráčů do prázdné brány! Je rozhodnuto! Asistence: Andrew Cogliano.
    52:38 Tyler SEGUIN - 2:1
     
    52:38
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN na pravém křídle práskl do puku a tvrdou ranou od hrazení na přední tyči propálil Devana Dubnyka mezi betony! Dallas podruhé vede! Asistence: Mattias Janmark a Esa Lindell.
     
    34:29
    Stars dobře vystřelili na vrcholu levého kruhu a puk mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Devan Dubnyk předvedl semafor!
     
    31:12
    Tyler Seguin se na levém křídle dostal k odraženému puku po střele z pravého křídla a z ostrého úhlu těsně nad ledem orazítkoval tyč!
     
    30:02
    Eric Staal byl vyloučen na dvě minuty poté, co dostal menší trest za sekání. Přesilová hra pro Dallas, která přijde na řadu po krátké reklamní přestávce.
    28:48 Brad HUNT - 1:1
     
    28:48
    Minnesota právě vstřelila branku!
    BRAD HUNT si najel u pravé tyče na přihrávku Erica Staala zpoza brány a z blízkosti nad lapačkou Bena Bishopa vymetl přední pravý horní roh brány! Wild využili přesilovou hru a je to 1:1. Asistence: Eric Staal a Mikael Granlund.
     
    25:12
    Andrew Cogliano za vlastní bránou zasáhl holí do obličeje Zacha Parise a dostal čtyři minuty za vysokou hůl.
    23:12 Andrew COGLIANO - 1:0
     
    23:12
    Dallas právě vstřelil branku!
    Roman Polák před vrcholem pravého kruhu napřáhl k táhlé střele zápěstím, kterou na přední tyči ve vzduchu parádně tečoval ANDREW COGLIANO a sklepl puk pod lapačkou Devana Dubnyka do sítě! 160. gól Cogliana v kariéře NHL. Asistence: Roman Polák a Miro Heiskanen.
     
    13:57
    Alexandr Radulov se málem řítil sám na bránu, jenže Devan Dubnyk rychle vyjel ze své brány, aby se mu vrhl pod nohy a holí mu kotouč vypíchl! Skvělé čtení hry v podání brankáře Wild.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 24. Cogliano (R. Polák, Heiskanen), 53. Seguin (Janmark, Lindell), 60. Seguin (Cogliano) – 29. Hunt (E. Staal, Mikael Granlund)


    Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – Lindell, J. Klingberg (A), Heiskanen, R. Polák, Oleksiak, Fedun – Ja. Benn (C), Faksa, Comeau – Janmark, Seguin (A), Radulov – Cogliano, Spezza, Ničuškin – Gurjanov, Hintz, B. Ritchie. Hlavní trenér: Jim Montgomery.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Suter (A), Spurgeon, Brodin, Pateryn, Seeler, Hunt – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Greenway, E. Staal, Coyle – Parise (A), V. Rask, Åberg – M. Foligno, Fehr, Hendricks. Hlavní trenér: Bruce Boudreau.

    Rozhodčí: Graham Skilliter, Kendrick Nicholson. Čároví: Lonnie Cameron, Brandon Gawryletz

    Diváci: 18124
    thejrc.org