Buffalo – Chicago 3:7 (kon.) | NY Islanders – Tampa 0:1 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 5:3 (kon.)
Washington – Calgary 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 3:2 (po pr.)
Carolina – Vegas 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:1 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 5:4 (po pr.)
Montreal – New Jersey 2:3 (po pr.)
po prodl.
Montreal Canadiens
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 02.02.2019, 20:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou! (22:53:05)
     
    Československá stopa v utkání:
    Tomáš Tatar (MTL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 16:15
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 17:01
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Mackenzie Blackwood (NJD) 37 zák., 2 góly, 94,9%
    2. Nico Hischier (NJD) 2+0
    3. Jesperi Kotkaniemi (MTL) 1+0
     
    Utkání mezi Montrealem a Devils je u konce. Šťastnějším celkem jsou dnes hosté, které k vítězství dotáhl skvělý Mackenzie Blackwood a také střelec branek Nico Hischier. Canadiens oslabené Devils přehráli i přestříleli, ale hraje se na branky a těch dali více hosté. New Jersey tak vyhrává druhé venkovní utkání v řadě.

    Střely na branku: 39:27
    Diváci: 21 302
     
    Konec zápasu.
    61:56 Nico HISCHIER - 2:3
     
    61:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hrdinou dnešního utkání je mimo hostujícího brankáře také mladičký Švýcar NICO HISCHIER. Ten dostal přihrávku od krajánka Müllera, najel si do pásma, kde si počkal na pohyb Niemiho a u levé tyčky jej propálil. Devils tak vítězí! Asistence: Mirco Müller.
     
    61:17
    Do protiakce se dostával po levé straně obránce Petry, ale ten se ke střeleckému pokusu nakonec nedostal. Následně byla hra přerušena.
     
    61:00
    Will Butcher byl před brankou, ale místo střeleckého pokusu zvolil přihrávku k pravé tyčce. Pavel Zacha to úplně nečekal a jeho zakončení nepřišlo.
     
    60:17
    Max Domi se hned na startu prodloužení dostal do velké šance! Domácí forvard poslal na branku svižný pokus, který se od spojnice břevna a tyčky odrazil do ochranné sítě!
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nabídla jedinou branku, New Jersey se zásluhou mladého Nica Hischiera povedlo srovnat na 2:2. Hosté tak poslali utkání do prodloužení, a to hlavně také díky výkonu Mackenzieho Blackwooda, jenž si dnes připsal již 36 zákroků. Povede se mu dovést Devils až k výhře?

    Střely na branku: 38:24
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:15
    Devils si přihrávají ve vlastní třetině a nikam se moc neženou. Minimálně jeden získaný bod z dnešního utkání bude mít cenu zlata.
     
    58:20
    Překvapit Blackwooda se pokoušel od modré čáry Petry. Jeho rána byla ovšem Colemanem zblokovaná a Devils jsou u kotouče. Čekají nás poslední dvě minutky.
     
    57:49
    New Jersey se následně nepovedlo ideálně rozehrát a rozehrávka dopředu skončila na icingu. Vhazovat se tak bude před brankou Mackenzieho Blackwooda, dost možná hvězdy utkání.
     
    57:20
    Mackenzie Blackwood si připsal důležitý zákrok po střele z pravé strany. Následně se hra přerušila, Jegor Jakovlev vypadá zraněn. To by se hostům moc nelíbilo, už nyní mají na marodce asi osm hráčů.
     
    56:24
    Hosty do trháku mohl poslat švýcarský útočník Nico Hischier, který dostal přihrávku před branku. Brankou ale neskončila jeho teč ani bekhendová dorážka. Antti Niemi skvěle zasáhl!
     
    55:50
    Oba celky jsou si vědomy, že další branka dost možná rozhodne. Hraje se důrazný a bojovný hokej. Střelecké pokusy na branky v posledních chvilkách nechodí.
     
    54:32
    Damon Severson se dostal na modré čáře ke kotouči a posunul jej na levou stranu. Miles Wood zde zakončoval z kruhu, ale obrat skóre se nekonal. Niemi zasáhl.
     
    54:02
    Jeff Petry se na druhé straně kluziště dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána do pravé šibenice nedoletěla. Mackenzie Blackwood chytá a je tu poslední komerční přestávka duelu.
     
    53:27
    New Jersey si najeli do útoku a Miles Wood zakončoval po přihrávce od Colemana. Jeho rána po ledě skončila na betonech pozorného Niemiho.
     
    52:46
    Antti Niemi si následně připsal zákrok po střele z pravého kruhu a hra bude pokračovat po komerční přestávce. Do konce třetiny zbývá sedm minut a stav je vyrovnaný.
    51:26 Nico HISCHIER - 2:2
     
    51:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils přežili oslabení a následně vyrovnávají! Kevin Rooney vybojoval kotouč za brankou a dostal jej před Niemiho. NICO HISCHIER se zde dobře zorientoval a střelou k pravé tyčce srovnává na průběžných 2:2. Asistence: Kevin Rooney.
     
    51:17
    Hosté v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:38
    Opět skvěle bránil Pavel Zacha. Ten zachytil další přihrávku a následně poslal kotouč do střední třetiny. Montrealu zbývá již málo času na vstřelení přesilovkové branky.
     
    50:06
    Joel Armia byl následně na konci kombinace Canadiens. Domácí útočník dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho zakončení k pravé tyčce skončilo v lapačce Blackwooda.
     
    49:45
    Skvělou práci nyní odvedl Pavel Zacha. Český centr zachytil přihrávku a dostal se až do útočné třetiny. Tam zakončoval, ale jen do připraveného Niemiho.
     
    49:17
    Blake Coleman se dostal za brankou Devils do potyčky s Domim, kterého poslal k zemi. Hostující hráč inkasuje dvě minuty za hrubost a Montreal si zahraje přesilovku.
     
    49:08
    Montreal se opět nacpal do brankoviště, ale k zakončení nedošlo. Rozhodčí hru přerušili a pokračovat se bude po komerční přestávce. Canadiens nadále vede o jednu trefu.
     
    48:09
    Brett Kulak se dostal na modré čáře ke kotouči a poslal dělovku. Blackwood si ovšem s jeho ránou poradil, Max Domi následný závar trestuhodně nepotrestal gólem!
     
    47:10
    Domácí v plném počtu.
     
    46:49
    Jesper Bratt přihrával z vrcholu pravého kruhu do mezikruží, kde Blake Coleman nabídku tečoval. Střelec Devils ale poslal kotouč vedle branky.
     
    46:09
    New Jersey se téměř nedostalo do pásma. Marcus Johansson nyní rozehrával u modré čáry, ale jeho rozehra byla zblokovaná a puk potěšil mladého fanouška Canadiens v hledišti.
     
    45:22
    Lépe do přesilovky vstoupili hosté. Artturi Lehkonen vyvezl kotouč pryč z pásma a poslal je až za branku Blackwooda. Hra pokračuje zpoza branky Devils.
     
    45:10
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Jordie Benn – 2 min., hákování).
     
    44:25
    Zatím se hraje od prvních minut snad bez přerušení. Oba celky se pokouší být aktivní, o něco lépe to jde hostům. Devils nicméně nadále ztrácí jednu branku, ale čeká je přesilovka.
     
    43:23
    O další střelecký pokus se postaral obránce Jakovlev, ale jeho rána šla jen vedle branky. Aktivní hra hostujícího celku v útoku ovšem pokračuje.
     
    42:21
    Mezi kruhy se pokoušel zakončit Pavel Zacha, ale byl dobře bráněn. Brett Seney si následně najel po pravé straně před brankou, ale trefil jen betony Niemiho.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    41:35
    Po kombinaci Habs se ke střeleckému pokusu dostal Jeff Petry. Obránce domácího celku ale nastřelil jen bránící hráče před Blackwoodem.
     
    40:50
    Oba celky se na startu třetiny dostaly do útočných třetin. Ani jednou z toho ovšem nebylo nic nebezpečného a pokračuje se ve středu ledové plochy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Montreal naprosto přehrává svého soupeře, který musí děkovat Blackwoodovi za to, že je rozdíl pouze jednobrankový. Domácí celek naprosto přestřílel svého soka, ale dal jedinou branku. Zapsal ji po šikovné teči Phillip Danault.

    Střely na branku: 26:13 (18:4 v této třetině)
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:48
    Tomáš Tatar si po pravé straně najel až před branku, kde se mu ale připraveného Blackwooda pokusem mezi betony překonat nakonec nepovedlo!
     
    39:10
    Poslední sekundy druhé třetiny neprobíhají nikde jinde, než před brankou Devils. Canadiens zde kombinují a vymýšlejí ještě jednu gólovou situaci.
     
    37:51
    Matthew Peca se pokoušel navýšit vedení svého celku na dvě branky, ale jeho pokus z pravého úhlu Blackwood skvěle vyrazil ramenem. Hostující brankář chytá skvěle.
    36:33 Phillip DANAULT - 2:1
     
    36:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Obrana Devils ale pokračovala v hrozném výkonu a Montreal se dostává do zaslouženého vedení! PHILLIP DANAULT před Blackwoodem skvěle tečoval střelu od levého mantinelu a domácí vedou. Asistence: Jeff Petry a Max Domi.
     
    36:25
    Hosté v plném počtu.
     
    35:48
    Mackenzie Blackwood čaruje! V brankovišti se ke střele dostal jeden z domácích hráčů, ale mladý kanadský brankář si připsal další parádní zákrok.
     
    35:20
    Domácí celek poslal na branku Blackwooda už několik pokusů, ale ani jeden brankou neskončil. Brianu Boyleovi se navíc povedlo vyhodit.
     
    34:41
    Aktivní Jesperi Kotkaniemi se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu. Volný kotouč poslal na branku, ale tu nakonec jen minul. Pokračuje se aktivitou Habs.
     
    34:25
    Mackenzie Blackwood následně zachytil nahození ze střední třetiny. Nicolas Deslauriers se tam dostal do křížku s Gabrielem, který sundal rukavice, ale domácí hráč se mu zbaběle nepostavil. Montreal si tedy zahraje přesilovku.
     
    33:09
    Pavel Zacha se dostal do pásma a od pravého mantinelu posílal před branku bekhendovou přihrávku. Nikdo před brankou se ale nedostal do zakončení a domácí jsou u kotouče.
     
    32:13
    Max Domi si najel do dobré pozici a mezi kruhy zakončoval k levé tyčce. Mackenzie Blackwood ale ramenem zasáhl a nadále drží naděje Devils vysoko!
     
    31:18
    Kyle Palmieri nyní dostal nabito mezi kruhy od Marcuse Johansson, ale jeho dělovka z voleje nakonec branku minula. Následně byla hra přerušena a pokračovat se bude po komerčce.
     
    30:50
    Nehraje se úplně atraktivní utkání, v Montrealu navíc ani není nejlepší atmosféra. Nebo alespoň taková, na kterou jsme v Kanadě zvyklý. Canadiens nyní vyhodili na icing.
     
    29:25
    Jeff Petry nyní zavez kotouč do brankoviště, kdy byl pořádný tlak. Nikdo v červeném ale puk do branky Devils nedostal. Mackenzie Blackwood nyní udržel svou branku a stále je to jen 1:1.
     
    28:04
    Blake Coleman si najel do útočné třetiny a po ledě pokoušel pozornost Niemiho. Ten ale jeho slabší nahození betony vyrazil a u kotouče jsou opět Canadiens.
     
    27:25
    Hosté se hnali do protiakce, ale nebyli moc rychlí a Kyle Palmieri následně nepřihrál ideálně. Ke kotouči se dostávají domácí, jenž jdou také do protiakce.
     
    26:40
    Jakovlev zavíral modrou čáru, ale přihrávka mu nevyšla a do útoku se hnali domácí. Paul Byron ovšem najel do ofsajdu a hra se přerušuje. Pokračovat se bude po komerční pauze.
     
    26:11
    Jeden z domácích beků následně vyhazoval přes všechny čáry, kde měl být Miles Wood. Ten ale přihrávku nezachytil a píská se icing, vhazuje se před Blackwoodem.
     
    26:02
    Hosté v plném počtu.
     
    24:54
    Následně se domácím nepovedlo udržet modrou čáru, a to hlavně díky skvělé práci Pavla Zachy a Briana Boylea. Devils se osvobodili a jdou do útoku.
     
    24:29
    Po krátké kombinaci to zkoušel od modré čáry Shea Weber, ale ten branku minul. Následně přišla ještě jedna rána a Armia dorážel nadvakrát. Blackwood kryje.
     
    24:02
    Antti Niemi skryl v lapačce nahazovaný kotouč, který dojížděl Miles Wood a ohodil domácího brankáře sněžnou sprškou. Hostující útočník inkasuje dvě minuty.
     
    23:54
    Montreal pokračuje v aktivní hře z první třetiny. Brendan Gallagher se na pravém kruhu dostal ke střeleckému pokusu, ale jeho rána skončila ve výstroji Blackwooda.
     
    23:05
    Hosté se dostali do útoku a Will Butcher chtěl nahazovat od modré čáry. Puk ale srazil Deslauriers do rohu kluziště, kde se aktuálně hraje.
     
    22:08
    Devils se pokoušeli dostat do útoku, ale Brian Boyle byl v ofsajdu, který byl posouzen jako úmyslný. Pokračovat se tak bude po levici Mackenzieho Blackwooda.
     
    21:32
    Mezi kruhy se dostal do střelecké pozice Tomáš Tatar. Jeho rána byla ovšem zblokována hokejkou a kotouč skončil vysoko nad brankou v ochranné síti.
     
    20:39
    Domácí se hned dostali do útoku a na pravém kruhu se otáčel Brendan Gallagher. Jeho pokus po ledě ale skončil jen vedle branky a hrají hosté.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je u konce a oba celky se prosadily po jedné brance. Aktivnější Montreal poslal do vedení mladičký Fin Jesperi Kotkaniemi. Domácí měli několik šancí, ale další již nevyužili. New Jersey pak dostalo nabídku dvojnásobné přesilovky, kterou ke konci využil obránce Will Butcher.

    Střely na branku: 8:9
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:17 Will BUTCHER - 1:1
     
    19:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Tři sekundy před koncem početní výhody se hosté prosazují a je vyrovnáno! WILL BUTCHER dostal nabito na modrou čáru a z voleje se mu povedlo krásně zakončit k pravé tyčce. Asistence: Kyle Palmieri a Marcus Johansson.
     
    18:38
    Následně další šance a opět v ní byl Kyle Palmieri! Hostující snajpr dostal puk mezi kruhy, ale Niemi jeho pokus dokázal vyrazit ramenem nad branku!
     
    18:03
    Do první střelecké pozice se dostal právě Kyle Palmieri. Dostal nabito před levý kruh, ale jeho tvrdá rána skončila vedle a Habs se následně osvobodili.
     
    17:42
    Sto sekund budou hrát hosté dvojnásobnou přesilovku! Shea Weber zasáhl do obličeje Kylea Palmieriho a dostává trest.
     
    17:22
    Brett Seney byl následně u mantinelu povalen a Jordie Benn dostává první dvě minuty utkání. Domácí bek inkasuje dvě minuty za podražení.
     
    17:00
    Jesperi Kotkaniemi je ve formě! Nyní si po pravé straně najel až před branku, kde se mu ovšem po kličkách zakončit ideálně nepovedlo. Canadiens ale pokračují v aktivitě.
     
    16:01
    Habs jsou aktivní na kotouči, ale nebezpeční nejsou. Spíše jej drží a čekají na nějakou akci směrem dopředu. Zatím hrají spíše jen domácí, hostům se moc nedaří.
     
    14:55
    Blackwood si připsal další zákrok a pokračovat se bude po komerční přestávce. Ještě tam byla nějaká menší strkanice, ale nic vážného z toho nebylo.
     
    14:07
    Domácí svého soupeře naprosto tlačí. Nejdříve zakončoval Kotkaniemi a poté přišla otočka kolem branky, Blackwood vše pokryl. Marcus Johansson mohl odpovědět z protiakce, ale Niemiho mezi betony neprostřelil!
     
    13:15
    Obrovská šance Tomáše Tatara! Slovenský útočník si najel od levého kruhu až k pravé tyčce a položeného Blackwooda se pokoušel bekhendem prostřelit. Puk ale skončil nakonec jen vedle branky.
     
    13:01
    Aktivně si do útočné třetiny najel Max Domi, jenž z levého kruhu zakončoval. Mackenzie Blackwood byl ovšem na svém místě a jeho pokus kryje, pokračovat se bude po pauze.
     
    12:24
    Kevin Rooney si najel do pásma a po objetí branky chtěl přihrávat o mantinel na obránce. Místo toho se ale ke kotouči dostali domácí, kteří jdou do rychlé protiakce.
     
    10:49
    Dobrá šance hostů! Mirco Müller zakončoval od levého mantinelu a Kyle Palmieri se dostával k dorážce. Antti Niemi ale předvedl první těžký zákrok v utkání!
     
    09:41
    Domácí celek se dostával do příležitosti, ale nakonec z toho nic nebylo. Hosté se tak pokoušeli odpovědět, ale Ďáblům se pískal další ofsajd.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:19
    Následně se do útoku dostali Devils, ale ti nic nevymysleli a navíc se dostali do ofsajdové pozice. Hra bude pokračovat vhazováním ve středu ledové plochy.
     
    08:49
    Jordie Benn zakončoval aktivní hru svého celku dělovkou od modré čáry. Jeho pokus byl ovšem zblokován a skončil za brankou. Canadiens pokračují v napadání.
     
    07:55
    Následně byla hra přerušena a na plánu dne je první komerční přestávka duelu. Montreal vede po brance Jespera Kotkaniemiho 1:0.
     
    07:28
    Od modré čáry se pokoušel překvapit domácího brankáře obránce Jakovlev. Ten to zkoušel od levého mantinelu, před brankou navíc stál Miles Wood. Jeho teč ale Niemimu problémy nenadělala.
     
    06:36
    Dvě dělovky posílal na branku Devils obránce Shea Weber. Ani jedna rána se ovšem do branky nedostala a hostující celek toto obléhání dokázal přežít.
    05:22 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    05:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nyní se již domácí celek prosazuje a jde do jednobrankového vedení! Přihrávku zpoza branky dostal mezi kruhy nováček JESPERI KOTKANIEMI, který si puk připravil a střelou k pravé tyčce propálil Blackwooda v brance Devils. Asistence: Artturi Lehkonen a Jordie Benn.
     
    04:41
    Další akce domácího celku skončila na ofsajdu a hra bude pokračovat ve středu ledové plochy. Zatím sledujeme takové pomalejší utkání, ani jeden celek nechce chybovat.
     
    04:10
    Na druhé straně se do střelecké pozice dostal jedno z překvapení sezóny, slovenský útočník Tomáš Tatar. Od levého mantinelu střílel k pravé tyčce, ale Blackwood v brance pohotově zakročil.
     
    03:59
    Kotouč do útočné třetiny zavezl Marcus Johansson, který našel u levého mantinelu Palmieriho. Ten zápěstím zakončoval, ale jeho pokus skončil v lapačce pozorného Niemiho.
     
    03:05
    Charles Hudon byl na konci rychlé akce Canadiens. Domácí útočník zakončoval z pravého kruhu, ale jeho pokus skončil jen na brusli bránícího hráče New Jersey.
     
    02:21
    Po pravé straně se do pásma dostával Pavel Zacha. Český centr byl hned napaden dvěma hráči, předtím ovšem stihl nahodit za branku Niemiho. Devils zde hrají.
     
    01:16
    Mike Reilly se dostával do první střelecké pozice od modré čáry a mířil k levé tyčce. Před brankou ovšem napálil jen stínícího spoluhráče Paula Byrona.
     
    00:17
    Hosté se hned dostali do útoku, ale nakonec se jim nic vymyslet nepovedlo. Kyle Palmieri se otáčel za brankou, ten ale upadl a Montreal jde dopředu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Před startem utkání se na modrém koberci objevil Carey Price s dcerou. Udělal jednu fotku a následně také odešel. Nyní už na nás čeká vhazování!
     
    Krásný sobotní večer všem fanouškům kanadsko-americké NHL! Za pár chvilek začne utkání mezi Montrealem a New Jersey. Utkání o další dva body do tabulky. Přejeme příjemnou podívanou!
     
    Úvodní sestavy:

    Montreal Canadiens: Niemi (McNiven) – Mete, S. Weber, Reilly, Petry, Kulak, Jo. Benn – Drouin, Danault, Gallagher – Tatar, Domi, Byron – Lehkonen, Kotkaniemi, Armia – Hudon, Peca, Deslauriers.

    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Butcher, J. Jakovlev, Santini – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Coleman, Bratt – Seney, Zacha, Stafford – Boyle, Rooney, Gabriel.

    Rozhodčí: Lambert, Peel – Racicot, Nansen.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    MONTREAL CANADIENS

    Montrealu se letos daří a pomalu a jistě se vrací mezi absolutní špičku ligy. Montreal je pátý ve Východní konferenci a získal 61 bodů z 51 zápasů. Na druhé Islanders ztrácí pouhé dva body. Kanaďané navíc hned 5 z posledních šesti duelů vyhráli, takže mají velmi dobrou formu. V posledním zápase porazili na domácím ledě Arizonu Coyotes 2:1. Týmové produktivitě kraluje Max Domi, který má na svém bodovém kontě 44 kanadských bodů. Velmi se daří také slovenskému útočníkovi Tomáši Tatarovi, který v Montrealu ožil a nachází se na druhém místě v týmové produktivitě (16+22)
     
    NEW JERSEY DEVILS

    New Jersey už je téměř bez reálné šance na play off. Ďáblové by museli udělat dlouhou bodovou šňůru, aby se dotáhli na osmý Columbus, na který ztrácí již 14 bodů. New Jersey má po padesáti zápasech na svém kontě 45 bodů a nachází se na 14. místě ve Východní konferenci. Devils střídají dobré a špatné výsledky, naposledy prohráli minulou noc doma s NY Rangers 3:4. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Kyle Palmieri, jenž má na svém kontě 40 kanadských bodů, český zástupce Pavel Zacha nasbíral bodů 13 (8+5).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Krásný sobotní večer při sledování online přenosu z nejlepší hokejové ligy světa. Dnes se nám představí celky Montrealu Canadiens a New Jersey Devils. Zápas začíná ve 20:00. Přeji Vám příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Kotkaniemi (Lehkonen, Jo. Benn), 37. Danault (Petry, Domi) – 20. Butcher (Palmieri, Ma. Johansson), 52. Hischier (Rooney), 62. Hischier (Müller)


    Montreal Canadiens: Niemi (McNiven) – Mete, S. Weber, Reilly, Petry, Kulak, Jo. Benn – Drouin, Danault, Gallagher – Tatar, Domi, Byron – Lehkonen, Kotkaniemi, Armia – Hudon, Peca, Deslauriers.
    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Butcher, J. Jakovlev, Santini – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Coleman, Bratt – Seney, Zacha, Stafford – Boyle, Rooney, Gabriel.

    Rozhodčí: Lambert, Peel – Racicot, Nansen
    thejrc.org