Buffalo – Chicago 3:7 (kon.) | NY Islanders – Tampa 0:1 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Ottawa 5:3 (kon.)
Washington – Calgary 4:3 (kon.) | Florida – Nashville 1:4 (kon.) | Detroit – Toronto 3:2 (po pr.)
Carolina – Vegas 5:2 (kon.) | Dallas – Minnesota 3:1 (kon.) | Philadelphia – Edmonton 5:4 (po pr.)
Montreal – New Jersey 2:3 (po pr.)
po prodl.
Montreal Canadiens
2:3 (1:1, 1:0, 0:1 - 0:1)
New Jersey Devils
Sobota 02.02.2019, 20:10 • Bell Centre, Montreal • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:56 Nico HISCHIER - 2:3
     
    61:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Hrdinou dnešního utkání je mimo hostujícího brankáře také mladičký Švýcar NICO HISCHIER. Ten dostal přihrávku od krajánka Müllera, najel si do pásma, kde si počkal na pohyb Niemiho a u levé tyčky jej propálil. Devils tak vítězí! Asistence: Mirco Müller.
    51:26 Nico HISCHIER - 2:2
     
    51:26
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils přežili oslabení a následně vyrovnávají! Kevin Rooney vybojoval kotouč za brankou a dostal jej před Niemiho. NICO HISCHIER se zde dobře zorientoval a střelou k pravé tyčce srovnává na průběžných 2:2. Asistence: Kevin Rooney.
    36:33 Phillip DANAULT - 2:1
     
    36:33
    Montreal právě vstřelil branku!
    Obrana Devils ale pokračovala v hrozném výkonu a Montreal se dostává do zaslouženého vedení! PHILLIP DANAULT před Blackwoodem skvěle tečoval střelu od levého mantinelu a domácí vedou. Asistence: Jeff Petry a Max Domi.
    19:17 Will BUTCHER - 1:1
     
    19:17
    Devils právě vstřelili branku!
    Tři sekundy před koncem početní výhody se hosté prosazují a je vyrovnáno! WILL BUTCHER dostal nabito na modrou čáru a z voleje se mu povedlo krásně zakončit k pravé tyčce. Asistence: Kyle Palmieri a Marcus Johansson.
    05:22 Jesperi KOTKANIEMI - 1:0
     
    05:22
    Montreal právě vstřelil branku!
    Nyní se již domácí celek prosazuje a jde do jednobrankového vedení! Přihrávku zpoza branky dostal mezi kruhy nováček JESPERI KOTKANIEMI, který si puk připravil a střelou k pravé tyčce propálil Blackwooda v brance Devils. Asistence: Artturi Lehkonen a Jordie Benn.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 6. Kotkaniemi (Lehkonen, Jo. Benn), 37. Danault (Petry, Domi) – 20. Butcher (Palmieri, Ma. Johansson), 52. Hischier (Rooney), 62. Hischier (Müller)


    Montreal Canadiens: Niemi (McNiven) – Mete, S. Weber, Reilly, Petry, Kulak, Jo. Benn – Drouin, Danault, Gallagher – Tatar, Domi, Byron – Lehkonen, Kotkaniemi, Armia – Hudon, Peca, Deslauriers.
    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene, Severson, Müller, Butcher, J. Jakovlev, Santini – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Wood, Coleman, Bratt – Seney, Zacha, Stafford – Boyle, Rooney, Gabriel.

    Rozhodčí: Lambert, Peel – Racicot, Nansen
    thejrc.org