Ústí n/L – Slavia 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:3 (2:3, 2:0, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 02.02.2019, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    22:45 Vít CHRISTOV - 4:3
     
    22:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru 5 na 3 a jdou do vedení 4:3! Husákovou ránu sice vyrazil Gába, ale následně se dostal k dorážce VÍT CHRISTOV, který už dostal puk do brány Vsetína. Asistence: Patrik Husák a David Kofroň.
    20:32 Jan HLADONIK - 3:3
     
    20:32
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Krátce po začátku druhé periody je srovnáno na 3:3! Milan Mikulík nejprve vypíchl přihrávku hostů a dostal se do útočného pásma na pravou stranu, odkud poslal naprosto excelentní puk před bránu, který z první zakončil za záda brankáře JAN HLADONIK. Asistence: Milan Mikulík.
    19:45 Patrik HUSÁK - 2:3
     
    19:45
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Patnáct vteřin před koncem první třetiny rysi snižují na rozdíl jediné branky! Krátce po vyhraném buly se opřel do kotouče PATRIK HUSÁK, který tvrdou ránou překonal Gábu. Asistence: Jan Hladonik.
    12:50 Vojtěch ŠILHAVÝ - 1:3
     
    12:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je to už 3:1 pro hosty! Vsetín je v zakončení mnohem dravější a po nepřehledné situaci, kdy kotouč skákal po zádech Hamerlíka byl nakonec jako autor branky označen VOJTĚCH ŠILHAVÝ. Asistence: David Vítek a Adam Hořanský.
    09:10 Ondřej KOPTA - 1:2
     
    09:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí začátek zápasu a jdou do vedení! Po rychlém útoku Vsetína se dostal do zakončení ONDŘEJ KOPTA, který puk procedil mezi betony Hamerlíka. Asistence: David Březina a Tomáš Pitule.
    05:02 Mitchell THEORET - 1:1
     
    05:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Vsetín využívá první přesilovou hru, když Drtina zpoza modré čáry poslal kotouč na bránu, který ještě tečoval MITCHELL THEORET a Hamerlík byl bez šance. Asistence: Jiří Drtina a Radim Kucharczyk.
    03:07 Rostislav MARTYNEK - 1:0
     
    03:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí jdou po aktivnějším začátku utkání do vedení! ROSTISLAV MARTYNEK se dostal s pukem z pravé strany, až před bránu, kde jej nakonec dokázal prostrčit mezi tyčí a betonem Gáby do svatyně Vsetína. Asistence: Milan Mikulík.
    Marken.cz

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 4. Martynek (Mikulík), 20. Husák (Hladonik), 21. Hladonik (Mikulík), 23. Christov (Husák, Kofroň) – 6. Theoret (J. Drtina, Kucharczyk), 10. Kopta (Březina, Pitule), 13. Šilhavý (Vítek, Hořanský)


    HC Frýdek-Místek: Hamerlík (L. Daneček) – Krisl, Husák, Bartko, Zahradníček, Matyáš, D. Stránský, Hrachovský – Martynek (A), Hladonik, Mikulík (C) – Kofroň, Motloch, Christov – Rudovský, Przybyla, Klimša (A) – Flok, Kaukič, J. Kalus.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Málek) – J. Drtina, Mikuš, Rudl, Slováček (A), Jeřábek, Frolo, Hryciow – Theoret, Kucharczyk (A), Karafiát – Rob, Pechanec, Jonák (C) – Březina, Pitule, Kopta – Vítek, Šilhavý, Hořanský.

    Rozhodčí: Petr Přikryl, Josef Barek – Petr Maštalíř, Marek Bubela

    Diváci: 2203
    bahis siteleri