Ústí n/L – Slavia 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 4:2 (kon.) | Frýdek-M. – Vsetín 4:3 (kon.)
Litoměřice – Benátky n/J 6:2 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:7 (kon.) | Třebíč – Jihlava 3:6 (kon.)
Havířov – Přerov 1:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 02.02.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Chance liga • 53. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:39 Ladislav ZIKMUND - 4:2
     
    50:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hra Českých Budějovic se naprosto sesypala a Středočeši vedou již o dvě branky! Šimon Jelínek posunul kotouč na LADISLAVA ZIKMUNDA, který jen lehce zamíchal s kotoučem a poslal puk pod zvednutý beton Petra Kváči. Asistence: Šimon Jelínek.
    50:06 Matyáš ZELINGR - 3:2
     
    50:06
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši využívají první přesilovou hru v zápase a poprvé v zápase jdou do vedení! MATYÁŠ ZELINGR nahodil puk od modré a je otázkou, kolik toho Kváča viděl. Rána to totiž nebyla prudká, přesto skončila v síti. Asistence: Antonín Melka a Tomáš Kaut.
    35:26 Šimon JELÍNEK - 2:2
     
    35:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši se dostali do rychlého protiútoku a srovnávají stav dnešního utkání! ŠIMON JELÍNEK se dostal za Vydareného. Poté to zkusil bekhendem na přední tyč, kde si to Kváča moc nepohlídal a kotouč mu propadl až do sítě. Asistence: Andre Lakos.
    24:12 Daniel KRUŽÍK - 1:2
     
    24:12
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A z jejich útoku je navíc branka, takže je to znovu jen o jednu branku! Přišlo nahození od modré, které v průběhu letu tečoval DANIEL KRUŽÍK, který ho poslal do protipohybu Petra Kváči. Ten byl bez šance. Asistence: Martin Kehar a Tomáš Redlich.
    23:30 Zdeněk KUTLÁK - 0:2
     
    23:30
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvělá akce v podání hostí, kteří jdou do vedení o dvě branky! Lukáš Endál viděl volného ZDEŇKA KUTLÁKA, kterému poslal křižnou přihrávku. Hostující kapitán měl jednoduchou úlohu a jeho střela trefila odkrytou část branky. Asistence: Lukáš Endál a Martin Novák.
    19:35 Cody BRADLEY - 0:1
     
    19:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Jihočeši sice nejsou lepším týmem, ale jdou jako první v zápase do vedení! Jihočeši vybojovali puk v útočném pásmu. Karabáček poslal kotouč na Zdeňka Kutláka. Ten vypálil od modré a jeho rána byla tečována CODYM BRADLEYM mimo dosah Brízgaly! Asistence: Zdeněk Kutlák a Václav Karabáček.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 25. Kružík (Kehar, Redlich), 36. Jelínek (Lakos), 51. Zelingr (Melka, T. Kaut), 51. Zikmund (Jelínek) – 20. Bradley (Kutlák, Karabáček), 24. Kutlák (Endál, M. Novák)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Zich, Nash, Kehar, Zelingr, Lakos, Zajíc, Veber – J. Strnad, Vampola, Melka – Zikmund, Machač, Jelínek – Redlich, T. Kaut, Kružík – Š. Bláha, Kubík, Hajný.
    Banes Motor České Budějovice: Kváča (Strmeň) – Kutlák, Fillman, Pýcha, Pavlin, Vydarený, Plášil, M. Jandus – M. Novák, Gilbert, Endál – Karabáček, Bradley, Z. Doležal – Heřman, R. Přikryl, Babka – Beránek, Dančišin, P. Novák.

    Rozhodčí: Wagner, Kostourek – Votrubec, Ševic

    Diváci: 4352
    thejrc.org