Novosibirsk – Petrohrad 1:0 (kon.) | Barys – Jokerit 8:2 (kon.) | Ufa – Chabarovsk 3:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Viťaz 2:1 (3:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Magnitogorsk 3:1 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 0:4 (kon.)
Minsk – Riga 3:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Vladivostok 0:3 (kon.) | Spartak Moskva – Kazaň 3:5 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Dinamo Riga
Sobota 02.02.2019, 15:00 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:15 Patrik WIERCIOCH - 3:1
     
    58:15
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk potvrzuje výhru nádhernou kombinací! Těreščenko totiž našel před brankou úplně volného PATRIKA WIERCIOCHA, který bez problémů poslal puk do odkryté hostující klece. Asistence: Alexej Těreščenko a Sergej Kosticyn.
    46:50 Teemu PULKKINEN - 2:1
     
    46:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruské Dinamo obrací vývoj utkání! Zasloužil se o to TEEMU PULKKINEN, který předvedl úžasnou individuální akci. Ze svého pásma se s kotoučem dostal až do pravého kruhu v útočném pásmu, odkud se svou dělovkou trefil do levého horního rohu Gudlevskisovi branky.
    38:04 Patrik WIERCIOCH - 1:1
     
    38:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk ještě ve druhé třetině vyrovnává! Bokun svou přihrávkou dostal do ideální pozice PATRIKA WIERCIOCHA, který kotouč poslal k pravé tyči. Gudlevskis byl na zemi a tak na střel nedokázal zareagovat. Asistence: Daniil Bokun a Jevgenij Kovyršin.
    22:01 Brandon MCMILLAN - 0:1
     
    22:01
    Riga právě vstřelila branku!
    Hosté střeleckou pozici nachází a ujímají se vedení! Videll našel přesnou přihrávkou BRANDONA MCMILLANA, který se nacházel před brankou. Z této pozice se trefil přesně mezi betony Enrotha. Asistence: Lauris Darzinš a Linus Videll.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 39. Wiercioch (Bokun, Kovyršin), 47. Pulkkinen, 59. Wiercioch (A. Těreščenko, S. Kosticyn) – 23. McMillan (Darzinš, Videll)


    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Lisovec, Chenkel, Blum (A), Znacharenko, Wiercioch, Jevenko, Bokun – Kogaljov, A. Těreščenko (C), S. Kosticyn – Pulkkinen, Q. Howden, Drozdov – Litvinov, Kovyršin, Parfejevec – Kitarov (A), A. Volkov.
    Dinamo Riga: Gudlevskis (Biljalov) – Ališauskas, Zile, Maione, Šulenin, Sotnieks (A), Gimajev, Balinskis – Dzierkals, Džerinš, McMillan (C) – Darzinš (A), M. Redlihs, Videll – Gegeris, Meija, Batna – Razgals, Pavlovs, Berzinš – Lipsbergs.

    Rozhodčí: Birin, Hoffman – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 10101
    thejrc.org