Řisuty – Trutnov 3:4 (po pr.) | Bílina – Dvůr Králové n. L. 7:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 5:0 (kon.)
Klatovy – Nymburk 2:5 (kon.) | Sokolov – Vrchlabí 0:1 (kon.) | Děčín – Kolín 0:4 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 2:5 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
2:5 (1:2, 1:0, 0:3)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 02.02.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha-Braník • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Vlci právě vstřelili branku!
    A je rozhodnuto! našel LUKÁŠE TONDRA v prostoru mezikruží, jablonecký kapitán bez problémů skóroval do prázdné branky. Asistence: Kamil Bříška, Jakub Mulač.
     
    48:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    PATRIK MAĎAR obdržel přihrávku v obraně, nechal se faulovat, obešel dva obránce a střelou švihem do šibenice poslal Jablonec do dvojbrankového vedení. Kvůli vstřelenému gólu se vylučovat nebude. Asistence: Tomáš Brokeš.
     
    42:56
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jablonec jde opět do vedení. Homolka v přečíslení dva na brankáře našel TOMÁŠE NEZBEDU, který zakončoval do odkryté branky. Přesouvající se Sochůrek neměl šanci na střelu jakkoliv reagovat. Asistence: David Homolka, Tomáš Mrkvička.
     
    30:12
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to byla dělovka! Kasík poslal puk na úplně volného MARKA RYZÁKA, který od modré poslal dělovku, která se zastavila až v hostující brance. Je srovnáno, hostující hráči budou hrát v pěti. Asistence: Jaroslav Kasík, Viktor Nestrašil.
     
    19:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    Tak to byla rána! Tondr poslal na modré puk na KAMILA BŘÍŠKU, který si od modré sjel blíže k brance, odkud vypálil pumelici do pravé šibenice. Asistence: Lukáš Tondr.
     
    14:59
    Kobra právě vstřelila branku!
    Šťastný přihrávkou zpoza branky našel najíždějícího VIKTORA NESTRAŠILA, který se z pozice v mezikruží nemýlil a střelou pod víko jablonecké branky vyrovnal. Asistence: Tomáš Šťastný, Filip Hlinka.
     
    04:33
    Vlci právě vstřelili branku!
    A Jablonec jde jako první tým do vedení! Brokeš našel před brankou MICHALA PAVLŮ, který z těžké pozice střelou k levé tyči propálil Sochůrka. Asistence: Tomáš Brokeš, Marek Frk.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 15. Nestrašil (Šťastný, Hlinka), 31. Ryzák (Kasík, Nestrašil) – 5. Pavlů (Brokeš, Frk), 20. Bříška (Tondr), 43. Nezbeda (Homolka, Mrkvička), 49. Maďar (Brokeš), 59. Tondr (Bříška, Mulač)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, Jakub Verbík, Roman Verbík (A), Ryzák – Netolický, Kysela, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antočík
    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Mrkvička, Pilař, Pavlů (A), Abraham, Šuráň, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr (C), Brokeš, Mulač, Maďar, Bříška (A)

    Rozhodčí: Martin Šperl – Petr Marek, Marek Kučera

    Diváci: 175
    thejrc.org