Salzburg – HC Litvínov 9:7 (kon.) | Jihlava – Kladno 2:5 (kon.) | K. Vary – Zlín 5:2 (kon.)
Olomouc – Havlíčkův Brod 6:1 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 5:2 (kon.) | Chomutov – Přerov 3:4 (kon.)
Č. Budějovice – Plzeň 5:9 (kon.) | Havířov – Mountfield HK 0:6 (kon.) | Liberec – Sparta 3:4 (kon.)
Vsetín – Vítkovice 5:6 (po pr.) | Slavia – Pardubice 3:9 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
5:2 (2:0, 1:1, 2:1 - N 1:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 02.02.2019, 12:00 • SportCentrum Lužánky, Brno • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    64:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Na druhé strany se prosazují Brňané a získávají i čtvrtý dnešní bod. Druhý gól v utkání vstřelil MICHAL KUNC. Bez asistence.
     
    59:24
    Kometa právě vstřelila branku!
    MAREK MINÁRIK střelou ze středního pásma do odkryté brány definitivně rozhoduje o vítězi dnešního utkání. Asistence: Stanislav Svozil, Erik Meluzín.
     
    52:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté poměrně šťastným gólem snižují na rozdíl dvou branek. Kotouč se odrazil od zadního mantinelu před bránu, gólman Micka to nečekal a MATOUŠ ČMIEL měl tak usnadněnou práci. Asistence: Ondřej Tománek.
     
    46:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují v oslabení! Stanislav Svozil svým vyhozením poslal do úniku MARKA MINÁRIKA, který nezaváhal a dobře umístěnou střelou překonal hostujícího brankáře. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    39:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se v poslední minutě druhé třetiny vracejí do dvoubrankového vedení. Marek Škvrně naservíroval kotouč při protiútoku VOJTĚCHU KADLICOVI, který jej usměrnil za záda brankáře. Asistence: Marek Škvrně, Daniel Kowalczyk.
     
    31:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za zvýšení aktivity odměněni svou první brankou. Po střele od modré se kotouč motal ve skrumáži před bránou, které využil DAVID PASTOR, jenž poslal puk za brankáře Micku. Asistence: Matouš Čmiel, Filip Krzak.
     
    18:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí navyšují svůj náskok! Po vyhraném buly vypálil Kowalczyk, jeho ránu vyrazil Švančara jen k MICHALU KUNCOVI, který nezaváhal a efektně třineckého brankáře překonal. Asistence: Daniel Kowalczyk, Jakub Malý.
     
    04:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se ujímají jednobrankového vedení. Po protiútoku byl v předbrankovém prostoru důrazný VOJTĚCH KADLIC, který prostřelil brankáře Švančaru. Asistence: Michal Kunc, Daniel Kowalczyk.
    Marken.cz

    Filip Krůza

    Branky a nahrávky: 5. Kadlic (Kunc, Kowalczyk), 19. Kunc (Kowalczyk, Malý), 40. Kadlic (Škvrně, Kowalczyk), 47. Minárik (Svozil), 60. Minárik (Svozil, Meluzín), 65. Kunc – 32. Pastor (Čmiel, Krzak), 53. Čmiel (Tománek)


    HC Kometa Brno: Micka (Rachůnek) – Holemý, Běhůnek, Sedláček, Fajmon, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Snášel, Minárik, Meluzín, Škvrně, Krejčí, Malý, Kadlic, Primožič, Kunc, Bartes
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Radzienczak, Krzak, Bulava, Šulák, Michálek, Homola – Králík, Krč, Tománek, Indrst, Pastor, Wardas, Mikler, Geidl, Čmiel, Plandor, Matěj, Macháček

    Rozhodčí: Vrba – Měkýš, Otáhal
    thejrc.org