Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 1:6 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:6 (kon.) | Kobra – Třemošná 6:2 (kon.)
Vsetín – Warriors Brno 6:2 (kon.) | Přerov – Olomouc 5:4 (kon.) | Plzeň – Slavia 6:3 (kon.)
Sparta – Chomutov 8:1 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 3:0 (kon.) | HK MD Šumperk – Technika Brno 3:1 (kon.)
Žďár n/S – Č. Budějovice 4:5 (po pr.) | Tábor – Jihlava 0:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (3:1, 1:0, 2:2 - N 0:1)
HC Slavia Praha
Sobota 02.02.2019, 12:30 • Home Monitoring Aréna • Extraliga dorostu • Nadstavba A
Partner:
     
    62:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté nabídnutou přesilovku čtyři na tři. Brankář Bočan předvedl fantastický zákrok proti střele Slavíčka, na dorážku MARKA VLASÁKA už byl krátký. Asistence. Šimon Slavíček.
     
    58:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to se jen tak nevidí. Brankář Pittr už spěchal na střídačku, ale plzeňští se v ten moment dostali na puk. TOMÁŠ VÁCLAVÍK hovystřelil od vlastní modré čáry a vracejícímu brankáři puk přeskočil vlastní hokejku. Asistence: Petr Hauser.
     
    52:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Že by drama? ŠIMON RULC dostal puk přímo na hokejku a ranou z voleje osy hřiště překonává Bočana potřetí. Asistence: Šimon Slavíček.
     
    51:20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Když to hostům nejde v přesilové hře, tak udeřili v oslabení. Šimon Rulc vyslal do úniku JAKUBA HOFMANNA, který střelou k pravé tyčce prostřelil Bočana. Asistence: Rulc, Srdínko.
     
    41:04
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí Škodovka ukázala hostům jak se má hrát početní výhoda o jednoho muže v poli navíc. Petr Hauser poslal puk mezi kruhy, kde napřáhl MATĚJ KORČÁK, a puk se propadl Pittrovi až za brankovou čáru. Asistence: Petr Hauser, David Jiříček.
     
    33:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ VÁCLAVÍK se dostal do samostatného nájezdy a střelou do pravého rohu překonal Pittra počtvrté v zápase. Asistence: Matěj Korčák.
     
    17:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň utíká do dvoubrankového vedení. Vyhození obrany Slávie zachytil na modré čáře Matěj Korčák, ten puk ihned předal PETROVI HAUSEROVI, který z mezikruží vymetl všechny pavučinky v brance Pittra. Asistence: Matěj Korčák.
     
    12:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí si berou zpět ztracené vedení. MATĚJ KORČÁK dostal spoiustu prostoru u pravé tyčky, odkud puk poslal neomylně do levého rohu Pittrovy brány. Asistence: Jakub Holý.
     
    07:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z ničeho nic máme v Plzni vyrovnáno. V předbrankovém prostoru se dostal k puku JAKUB HOFMANN, který ranou pod horní tyčku nedal Bočanovi moc šancí na zákrok. Bez asistence.
     
    02:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A výsledkem plzeňského tlaku je první branka v utkání. LUBOMÍR KUPČO obdržel výbornou přihrávku mezi kruhy, odkud puk poslal neomylně pod horní tyčku. Asistence: Tomáš Václavík, Marek Soukup.
    Marken.cz

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 3. Kupčo (Václavík, Soukup), 13. Korčák (Holý), 18. Hauser (Korčák), 34. Václavík (Korčák), 42. Korčák (Hauser, Jiříček), 59. Václavík (Hauser) – 8. Hofmann, 52. Hofmann (Rulc, Srdínko.), 53. Rulc (Slavíček), 63. Vlasák (Slavíček)


    HC Škoda Plzeň: Bočan (Vondraš) – Jánský, Jiříček (A), Plecitý, Špaček, Páník (C), Houdek – Hauser, Korčák, Dvořák, Dáňa (A), Soukup, Holý, Václavík, Šiler, Kupčo
    HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Srdínko (C), Svoboda, Hrdlička, Palát, Kluch – Malínek, Greguss, Štancl, Hamršmíd, Slaviček, Skoupý, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (A), Krásný

    Rozhodčí: Jakub Valenta – Jiří Flegl, Radim Charvát
    thejrc.org