Česko – Itálie 34:1 (kon.)
konec
Česko
34:1 (12:0, 11:0, 11:1)
Itálie
Sobota 02.02.2019, 14:00Kvalifikace na MS žen
     
    To je ode mě pro dnešek vše. Já se s Vámi loučím a děkuji Vám za pozornost. Zítra se budu zase těšit u utkání, v němž český tým vyzve pořádající Polsko. Do té doby Vám přeji pěkný víkend, a zítra v sedmnáct hodin, na viděnou! (16:05:35)
     
    Nejlepší hráčky utkání:
    Denisa Ratajová (CZE)
    Lorena Barbacetto (ITA)
     
    Střely ve třetí třetině:
    Česko – 21 (celkem 68)
    Itálie – 5 (celkem 8)
     
    V třetí části pokračoval suverénní výkon českých hráček, které nastřílely Italkám hned 34 branek. Nejvíce se na výsledku podílela Denisa Ratajová, která vstřelila šest branek a na další dvě přihrála. Jedinou kaňkou na výkonu zůstává zaváhání z 57. minuty, kdy se Italky dostaly ke svému jedinému gólu a sebraly tak Příleské čisté konto.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned po buly se vrhla vpřed Krupnová, která z otočky přihrála k tyčce TEREZE URBÁNKOVÉ, a ta z první překonala přesouvající se brankářku. Asistence: Eliška Krupnová.
     
    59:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Italky se zapomněly v útoku a Češky se dostaly do přečíslení tří proti dvěma. Kotzurová vybídla ke střele z první NATÁLII MARTINÁKOVOU a ta se nemýlila. Asistence: Denisa Kotzurová.
     
    59:15
    Battezzati vypíchla Kotzurové míček jen mimo hrací plochu.
     
    58:53
    Její další pokus zblokovaly bránící hráčky.
     
    58:31
    Kadidlová z úhlu Falchi nepřekonala.
     
    57:56
    Po krásné kombinaci dostala Jiráková míček před branku a z první nemířila vůbec špatně, ale do střely jí vběhla italská hráčka a zabránila gólu.
     
    57:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky si nachystaly rychlou odpověď a DENISA KOTZUROVÁ střelou z první posílá míček za záda Falchi. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    56:19
    Itálie právě vstřelila branku!
    Na hřišti to teď vypadá skoro, jako kdyby Italky slavily titul. Střelu Benetollo totiž Příleská pouze vykopla a LORENA BARBACETTO míček dorazila do branky. Asistence: Lorena Benetollo.
     
    55:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po nahození Pekárkové se v brankovišti nejlépe zorientovala ELIŠKA KRUPNOVÁ, která míček dorazila do branky. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    55:47
    Italky vysokým obloučkem vyhazují míček až k Příleské.
     
    55:34
    Campa vystihla přihrávku Urbánkové a poslala míček na střídačku.
     
    54:46
    Střelecký pokus z pravé strany si Falchi pohlídala.
     
    54:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    České obránkyně si mezi sebou několikrát vyměnily míček, a poté už BARBORA ZABAVSKÁ švihem poslala míček do italské branky. Asistence: Daniela Frantíková.
     
    53:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen o patnáct vteřin později TEREZA URBÁNKOVÁ vybojovala míček v brankovišti a protlačila ho za italskou brankářku. Asistence: Eliška Krupnová.

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 3. Ratajová (Krupnová), 4. Koníčková (Enenkelová), 7. Krupnová (Ratajová), 9. Frantíková (Kadidlová), 9. Mlejnková (Kotzurová), 12. Urbánková (Jiráková), 15. Ratajová (Jiráková), 16. Bočanová, 16. Kotzurová (Martináková), 17. Řepková (Příleská), 17. Bočanová (Zabavská), 17. Koníčková (Mlejnková), 25. Krupnová (Urbánková), 26. Zabavská (Bočanová), 27. Ratajová (Jiráková), 29. Kotzurová (Bočanová), 32. Frantíková (Zabavská), 33. Urbánková (Ratajová), 36. Zabavská (Ratajová), 37. Mlejnková (Kotzurová), 38. Krupnová (Urbánková), 39. Enenkelová, 39. Ratajová (Urbánková), 42. Bočanová (Plášková), 49. Krupnová (Ratajová), 51. Kotzurová (Koníčková), 52. Ratajová (Pekárková), 53. Koníčková (Kotzurová), 54. Urbánková (Krupnová), 55. Zabavská (Frantíková), 56. Krupnová (Urbánková), 58. Kotzurová (Enenkelová), 60. Martináková (Kotzurová), 60. Urbánková (Krupnová) – 57. Barbacetto (Benetollo)


    Česko: Příleská (Hornáková) – Ratajová, Urbánková, Pekárková, Krupnová, Jiráková – Plášková, Kadidlová, Zabavská, Bočanová, Frantíkokvá – Enenkelová, Meljnková, Koníčková, Martináková, Kotzurová – Řepková, Hanzlíková, Machková.
    Itálie: Sodaro (Falchi) – Campa, Pedrazzoli, Reinstadler, Wagner, Baioni – Barbacetto, Latini, Pano, Olshov, Zatta – Bolt, Ortolan, Marasso, Nardi, Battezzati – Benetollo.

    Rozhodčí: Volodar Ilyk, Artem Zolotar
    bahis siteleri