Winnipeg – Anaheim 9:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:2 (kon.) | Florida – Vegas 3:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Nashville – Dallas 1:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.)
Colorado – Vancouver 1:5 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 0:1 (kon.)
Carolina – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:3 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)
Chicago Blackhawks
Neděle 03.02.2019, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:19 Erik GUSTAFSSON - 3:4
     
    61:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po dlouhém obléhání branky bez střely nakonec dostal od Perliniho nabyto ERIK GUSTAFSSON, který střelou z mezikruží zavěsil. Asistence: Brendan Perlini.
    56:58 Victor RASK - 3:3
     
    56:58
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Sražený puk za branku dojel ve velké rychlosti Jordan Greenway. Díky jeho rychlosti se Delia nedokázal úplně zorientovat, odkud vyjede puk zpoza brány, čehož Greenway využil a našel v mezikruží VICTORA RASKA, který srovnává na 3:3. Asistence: Jordan Greenway, Marcus Foligno.
    55:25 Jonathan TOEWS - 2:3
     
    55:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Patrick Kane si nabruslil do kruhu, ze kterého poslal střílenou přihrávku přímo na hokejku JONATHANA TOEWSE. Asistence: Patrick Kane.
    48:11 Mikko KOIVU - 2:2
     
    48:11
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Indiáni nedokázali vyhodit touš z pásma, když jej zachytil Spurgeon, poslal jej do rohu Parisovi, který v prostoru z kruhy na MIKKA KOIVU, který prostřelil Deliu. Asistence: Zach Parise, Jared Spurgeon.
    34:47 Erik GUSTAFSSON - 1:2
     
    34:47
    Chicago právě vstřelilo branku!
    ERIK GUSTAFSSON se po krátké přihrávce napřáhl na modré a propálil vše co mu stálo v cestě. Domácí trenér si vzal trenérskou výzvu, avšak video ukázalo, že při přechodu modré čáry se o ofsajd nejednalo. Asistence: Dominik Kahun, Dylan Strome
    27:51 Alex DEBRINCAT - 1:1
     
    27:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po rychlém přechodu do útoku se puku ujal ALEX DEBRINCAT, který si od mantinelu nabruslil ke středu a z vrcholu kruhu zápěstí trefil šibenici do protipohybu Stalocka. Asistence: Dominik Kahun, Dylan Strome
    08:28 Jason ZUCKER - 1:0
     
    08:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Skvělá práce Mikaela Granlunda, který nejprve vedle kruhu naznačoval přihrávku, poté střelu, avšak nakonec přihrál mezi kruhy JASONOVI ZUCKEROVI, který střelou v z voleje překonává Deliu. Asistence: Mikael Granlung, Ryan Suter.

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 9. Zucker (Mikael Granlund, Suter), 49. M. Koivu (Parise, Spurgeon), 57. V. Rask (Greenway, M. Foligno) – 28. DeBrincat (Kahun, D. Strome), 35. E. Gustafsson (Kahun, D. Strome), 56. J. Toews (P. Kane), 62. E. Gustafsson (Perlini)


    Minnesota Wild: Stalock (Dubnyk) – Spurgeon (A), Suter, Pateryn, Brodin, Hunt, Seeler – Coyle, E. Staal, Greenway – Mikael Granlund (C), M. Koivu, Zucker – Åberg, V. Rask (A), Parise – Hendricks, Fehr, M. Foligno.
    Chicago Blackhawks: Delia (C. Ward (A)) – Seabrook (A), Keith, C. Murphy, Forsling, E. Gustafsson, Dahlström – P. Kane (C), J. Toews, Caggiula – Kahun, D. Strome, DeBrincat – Krüger, Kämpf, Saad – Hayden, Anisimov, Kunitz – Perlini.

    Rozhodčí: Anderson R. (Usa) – Joannette M. (Can)
    thejrc.org