Florida – St. Louis 2:3 (kon.) | Washington – Vancouver 3:2 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 1:5 (kon.)
Buffalo – Minnesota 5:4 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 0:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Tampa – Vegas 2:3 (0:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 4:1 (kon.) | Nashville – Arizona 5:2 (kon.)
Winnipeg – San Jose 2:3 (po pr.) | Colorado – Columbus 3:6 (kon.) | Edmonton – Chicago 2:6 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (0:1, 3:0, 2:1)
Arizona Coyotes
Středa 06.02.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:10 Roman JOSI - 5:2
     
    57:10
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hostující zázrak při dlouhé hře bez gólmana se konat nebude! Doslova přes celé kluziště trefil nehlídanou branku ROMAN JOSI, pro kterého je to desátá trefa v sezóně. Bez asistence.
    53:41 Calle JÄRNKROK - 4:2
     
    53:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! Predators se dostali z obranného pásma přímo do přečíslení tři na jednoho. Josi a Sissons dostali puk před branku na CALLEHO JÄRNKROKA a opakovaně se přesunující Pickard byl na bezchybně provedené zakončení krátký. Asistence: Colton Sissons, Roman Josi.
    44:19 Derek STEPAN - 3:2
     
    44:19
    Arizona právě vstřelila branku!
    Úplně jasné to ještě rozhodně není! Hostující gól naděje dal DEREK STEPAN, který lehkým naznačením ošálil "bránícího" Forsberga a po rychlém objetí branky zasunul puk za Rinneho, kterému nemohl ani skok k levé tyči. Asistence: Jordan Oesterle.
    33:37 Ryan ELLIS - 3:1
     
    33:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    Byla to jen otázka času, kdy se v hostující brance objeví třetí kotouč! Hartman z levého mantinelu přihrál přesně na hůl Gaudreaua. S jeho zakončením si Pickard ještě poradil, ale jeho spoluhráči nijak nezabránili gólové dorážce RYANA ELLISE. Asistence: Frederick Gaudreau, Ryan Hartman.
    27:45 Filip FORSBERG - 2:1
     
    27:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí v osmadvacáté minutě zaslouženě otáčí skóre na 2:1! Roman Josi si na středu modré čářy opět mohl vybrat, komu adresuje přihrávku. Vybral si FILIPA FORSBERGA a ten z vrcholku pravého kruhu zavěsil přesně k levé tyči Pickardovy klece. Celé situaci předcházelo vyhození Oesterleho, které Josi basebalově udržel v útočném pásmu.Asistence: Roman Josi.
    22:58 Craig SMITH - 1:1
     
    22:58
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds ubránili oslabení a hned po něm sami udeřili! Boninovu šanci z přečíslení ještě zneškodnil blok Galchenyuka. Ellis poté nabil na střelu z první Ekholmovi a tu z pravé strany dorazil do sítě CRAIG SMITH. Asistence: Mattias Ekholm, Ryan Ellis.
    16:59 Vinnie HINOSTROZA - 0:1
     
    16:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ozvalo se pravidlo nedáš – dostaneš a Kojoti zničehonic vedou! Pánik roztáhl hru doprava na VINNIEHO HINOSTROZU, jehož pokus Rinne vyrazil, jenže Goligoski hostujícímu rychlíkovi kotouč chytře vrátil a bývalý hráč Chicaga si v mezikruží poradil mnohem lépe než před chvílí Forsberg. Asistence: Alex Goligoski, Richard Pánik.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 23. C. Smith (Ekholm, Ellis), 28. F. Forsberg (Josi), 34. Ellis (F. Gaudreau, Hartman), 54. Järnkrok (Järnkrok, Josi), 58. Josi – 17. Hinostroza (Goligoski, Pánik), 45. Stepan (Oesterle)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm (A), Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg – C. Smith, Sissons, Fiala – Järnkrok, Bonino, Hartman – Grimaldi, F. Gaudreau, Blackwell.
    Arizona Coyotes: Pickard (Hill) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Oesterle, Goligoski, Ljubuškin, Capobianco – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Keller, Cousins, Galchenyuk – Garland, Weal, Fischer – J. Archibald, Kempe, Crouse.

    Rozhodčí: Nicholson, StLaurent – Amell, Suchánek

    Diváci: 17 295
    thejrc.org