Havlíčkův Brod – Žďár n/S 7:1 (kon.) | Písek – Tábor 4:2 (kon.) | Pelhřimov – David Servis 2:7 (kon.)
SHK Hodonín – Opava 5:3 (kon.) | Šumperk – Nový Jičín 5:4 (kon.) | Kopřivnice – Val. Meziříčí 1:5 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
5:4 (2:0, 2:2, 1:2)
HK Nový Jičín
Středa 06.02.2019, 18:00 • Zimní stadion, Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dámy a pánové, vítejte u přímého přenosu z utkání 2. hokejové ligy, sk. Východ.

    Po dvou vítězných utkáních na hřištích soupeřů se Draci vrací na svůj vlastní led. V rámci utkání 37. kola přivítají výběr Nového Jičína, aktuálně šestý celek východní skupiny 2. ligy. Poprvé by se tak měl šumperských fanouškům představit v dresu Draků i obránce Pavel Mojžíš, nedávná posila týmu. Do konce základní části zbývá šumperským hokejistům odehrát pět zápasů a každé vítězství je přiblíží vysněnému postupu do play-off z prvního místa ve skupině.

    Hosté bojují o poslední šance na postup do play-off. Na čtvrté místo ztrácejí osm bodů a pět zápasů před koncem soutěže bude pro ně každý bodový zisk povzbuzením.
     
    Úvodní sestavy:

    Draci Šumperk: Haloda (Polívka) – Mojžíš, Gewiese (C), Drtil, Haloda, Řezáč, Sedlák (A) – Gago, Pokorný, Hroch, Vachutka, Kuťák, Urban, Plášek (A), Králík, Antonov, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský.

    HK Nový Jičín: Sonnek V. (Hlaváč) – Adamík, Már, Hruška (C), Kališ, Metelka, Gřesík, Tomeček – Kuba, Pecha, Kafka, Lehečka, Chvostek (A), Zedník (A), Vaňo, Sonnek J., Slovák, Irgl.

    Rozhodčí: Dufka – Novotný, Šimčík – Kalvoda, Krejčí.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Úvodní buly sice vyznělo lépe pro šumperský celek, následně se ale kotouče zmocnil hostující Lehečka a rozjel první hostující útok.
     
    01:25
    Patrik Polívka v brance Šumperka má teď celkem dost starostí s útočnými akcemi hostů. Ti se ale ani nadvakrát prosadit nedokázali.
     
    01:50
    Draci ze své, možná první útočné akce, zahrozit dokázali. Pozorný Hlaváč ale nakonec zasahovat vůbec nemusel.
     
    02:40
    Domácí na chvíli zamkli soupeře v jejich vlastním obranném pásmu, nakonec ale celou akci překombinovali a následovala pouze ztráta puku.
     
    03:35
    Karel Plášek se sice do útočného pásma se štěstím dostal, neměl ale žádného ze spoluhráčů v nabídce na finální přihrávku.
     
    04:14
    Daniel Vachutka se nyní nikým nebráněný dostal ke kotouči v prostoru mezikruží. Rozhodl se k ráně z první, kterou ale o kousek minul Hlaváčovu svatyni!
     
    04:58
    Jak se Drakům v prvních třech minutách příliš nedařilo, teď drží hosty v útočném pásmu a neopuštějí je ke kotouči. Jan Hlaváč v brance Ďáblů má na pilno.
     
    05:14
    A následuje další přerušení hry po úspěšném zákroku Hlaváče. Šumperk je dnes ale na buly hodně úspěšný.
     
    05:42
    Antonov reklamuje u sudího zřejmě hokejku v jeho vlastním obličeji. Rozhodčí ale tento moment přehlížejí.
     
    06:36
    Jakub Čuřík projel do útočného pásma Ďáblů jako za mlada, nakonec z toho ale vypramenil pouze brejk hostů, zakončen lehkým zákrokem Patrika Polívky.
     
    07:18
    Opět následoval chvilkový zámek v ďáblově obranném pásmu, k žádné větší šanci ale nedospěl. Hraje se opravdu nahoru – dolů.
     
    07:43
    Ofsajd zastavil hosty v další útočné akci. Hra se tak přesune zpět do středního pásma.
     
    08:05
    Diváci se na šumperském zimním stadionu dožadují první branky utkání, Patrik Polívka ale bude muset rozehrát až od své branky.
     
    08:42
    A tentokrát následoval ofsajd Šumperka. Střední pásmo je tak naplněno hráči obou celků.
     
    09:22
    V obrovské šanci se nyní vyskytl Dmitryj Vorobjev, který se dostal do prostoru brankoviště parádní kličkou přes dva obránce. Následně ale nedokázal výborně roztáhnutého Hlaváče překonat!
     
    10:32
    Nová posila Šumperka, Michal Gago, se dostal ke střele z poměrně velkého úhlu. Jan Hlaváč v brance hostujícího celku byl ale připraven a kotouč ukryl v lapačce.
     
    11:25
    Dvě šance si nyní vytvořili ruští kamarádi v barvách domácího týmu. Antonov a Vorobjev se pokusili překvapit Hlaváče rychlými ranami, které si ale ochránce novojičínské svatyně pohlídal!
     
    12:28
    Ofsajdové postavení přerušilo rychlý brejk Ďáblů, Draci tak mají možnost opět získat kotouč a rozjet útočnou akci.
     
    13:02
    Draci právě vstřelili branku!
    Vynikající útočná akce domácího celku končí první brankou utkání! Filip Kuťák v útočném pásmu předal výborně kotouč volnému MICHALU GAGOVI, který otevřel skóre utkání! Asistence: Filip Kuťák, Daniel Vachutka
    13:02 GAGO - 1:0
     
    14:37
    Nejistý zákrok Hlaváče po nahození z hokejky jednoho ze šumperských hráčů, dal prostor k dorážce pro Jakuba Čuříka. Ten ale z blízkosti minul branku!
     
    15:44
    A další ofsajd v podání hostujícího celku. Ten se od nějaké třetí minuty utkání nedostal do pořádné šance. Myslím, že by si brankář Šumperka mohl pomalu otevřít knihu.
     
    16:13
    Kapitán v barvách Nového Jičína, Jakub Hruška, se dostal do bezprostřední blízkosti Patrika Polívky, ten si ale z jeho ránou mířenou nad rameno poradil. Knihu může brankář domácích na chvíli opět zavřít!
     
    16:44
    Vojtěch Adamík jasně fauloval domácího Dominika Pokorného, za což si posedí dvě minuty na trestné lavici.
     
    17:10
    Draci právě vstřelili branku!
    A netrvalo to dlouho! Přesilová hra Šumperka sotva začala a už je u svého konce. Ten má na svědomí TOMÁŠ SEDLÁK, který dostal dobrou přihrávku na kraj brankového prostoru a vyšperkoval ho kličkou až za záda bezmocného Jana Hlaváče!
    17:10 SEDLÁK - 2:0
     
    18:19
    A Draci stále na ledě dominují! Ďáblové by se asi nejraději viděli v kabině o přestávce, místo toho ale musejí sledovat ránu Pavla Mojžíše do lapačky Hlaváče!
     
    19:20
    Kdyby se povedla akce, kterou vymyslel za brankou hostujícího celku domácí Antonov, rozhodně by zasloužila zlatou hokejku! Na nabídku ale nikdo z jeho spoluhráčů nezareagoval včas.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První část dnešního utkání je minulostí a i když to tak ze začátku nevypadalo, Šumperk měl na ledě jasnou dominanci, ze které pramenily i dva úspěšné zásahy do branky Jana Hlaváče. Ten první měl na svědomí Michal Gago, který přijal vyníkající přihrávku Filipa Kuťáka a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Tomáš Sedlák poté překonal Hlaváče po druhé. Draci tak půjdou do prostřední části s dvoubrankovým náskokem.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    A opět začátek třetiny v lehké režii hostujícího celku, Patrik Polívka nejprve nejistým zákrokem dal možnost dorážky dalšímu protihráči, i následnou bekendovou střelu ale dokázal vyrazit.
     
    21:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Po mírném tlaku hostujícího celku se ale prosazují opět hráči Šumperka! FILIP KUŤÁK vzal konec akce na sebe, i když měl na druhé straně volného spoluhráče a tato možnost se nakonec jevila jako nejlepší! Druhou asistenci v utkání si připsal Daniel Vachutka! Asistence: Daniel Vachutka
    21:17 KUŤÁK - 3:0
     
    22:16
    Zkušený útočník Karel Plášek se prodral až za branku Jana Hlaváče, jeho následnou přihrávku ale lehce odehráli hostující obránci.
     
    22:41
    Draci právě vstřelili branku!
    Na to, že novojičínští na začátku sezóny atakovali první příčky tabulky, nyní na šumperském zimním stadionu potvrzují jednoznačnou roli outsidera! Čtvrtou branku utkání totiž střílí TOMÁŠ SEDLÁK, pro kterého je to dnes už druhá trefa! Asistence: Jakub Čuřík, Karel Plášek
    22:41 SEDLÁK - 4:0
     
    23:04
    Filip Kuťák nejen že dnes už dvě branky vstřelil, ale je řekl bych nejaktivnějším hráčem na ledě! Nyní měl velmi blízko ke kotouči v útočném pásmu, nakonec se ale vzdal obránci.
     
    23:40
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Hosté nakonec dnes s prázdnou neodjedou, alespoň jednu branku budou mít na svém kontě! Miroslav Kuba našel výbornou přihrávkou JANA SONNKA, který neměl problém dostat kotouč za záda Patrika Polívky.
    23:40 TOMEČEK - 4:1
     
    24:15
    První přesilovku budou mít nyní k dispozici také hosté z Nového Jičína. Na dvě minuty si půjde odpočinout Jakub Řezáč.
     
    25:06
    A Šumperk půjde do tří! Jakub Čuřík, i když nechtěně, ale atakoval ze zadu hostujícího Metelku. Zákrok nevypadal sice zákeřně, Metelkovi ale chvíli trvalo, než se zvedl z ledu.
     
    25:35
    Draci ale zatím oslabení přežívají na výbornou. Další vyhození kotouče až do útočného pásma.
     
    26:09
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A hosté dvojnásobnou přesilovou hru využívá 6 vteřin před návratem Jakuba Řezáče! Jakub Hruška našel volného JAKUBA LEHEČKU, kterému se se štěstím podařilo propasírovat kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Jakub Hruška
    26:09 LEHEČKA - 4:2
     
    27:10
    Netrvalo to dlouho a Nový Jičín je zpět ve hře! Stejně ale jako domácí Šumperk, který je už nyní v plném počtu hráčů na ledě.
     
    27:26
    Vladimír Antonov nyní dvakrát během pár vteřin unikl hostující obraně, v čelním souboji s Janem Hlaváčem ale ani jednou neuspěl!
     
    27:48
    Trestné lavice jsou ve druhé třetině poměrně zahřáte, čehož chtěl využít také hostující Dominik Kafka, který si půjde odsedět dvě minuty za podrážení.
     
    28:14
    Petr Gewiese se dostal k ráně od modré po kombinaci s Danielem Vachutkou, jeho bomba ale o malý kousek minula hostující svatyni.
     
    28:44
    Filip Kuťák vybojoval kotouč u mantinelu v útočném pásmu, následná rána Daniela Vachutky měla za následek lehký zmatek před brankovým prostorem Hlaváče.
     
    29:40
    Hostující obránci toho už mají určitě dost, ale teď mohou konečně vystřídat. Zámek šumperských nakonec vyvinul tlak a dvě střely, Antonov ani Králík ale na brankáře Ďáblů nevyzráli.
     
    30:53
    Karel Plášek se prodral úspěšně přes trojici obránců hostujícího celku, nakonec to ale nevyústilo v nic jiného, než lehké nahození do brankáře Jana Hlaváče.
     
    31:18
    Filip Kuťák se opět snažil projít celou obranou hostů, zastavil ho až poslední z dostupných hráčů soupeře.
     
    31:49
    Ďáblové ani tentokrát nevydrželi v útočném pásmu příliš dlouho. Sudí přerušil hru na úkor vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    32:15
    Dominik Pokorný nebyl daleko od navýšení vedení Šumperka už na tři branky. Jeho tvrdou ránu zápěstím ale zastavila horní tyč Hlaváčovy svatyně!
     
    32:55
    Vladimír Antonov teď sice neměl příliš prostoru na sprint v útočném pásmu, skvěle ale dokázal předat kotouč Karlu Pláškovi. Toho zablokovali dva obránci Nového Jičína.
     
    34:10
    Dmitryj Vorobjev vyjel jako vítěz ze souboje za novojičínskou brankou, nakonec sám akci zakončil střelou, která ale mířila mimo cílový prostor.
     
    34:27
    Draci po dvou inkasovaných brankách opět přebrali vedení na ledě zpět a s hostujícími obránci to nyní nevypadá dobře. Všichni pouze čelí domácímu tlaku.
     
    35:09
    Michal Gago měl v nájezdu na branku soupeře na druhé straně v nabídce Filipa Kuťáka, tomu ale kotouč nepředal a rozhodl se zakončit akci sám. Branka ale trefena nebyla.
     
    35:20
    Šumperk opět naskočí na přesilovou hru, jelikož si půjde na dvě minuty odpočinout kapitán hostů Jakub Hruška.
     
    35:50
    Dmitryj Vorobjev měl obrovskou šanci, když se z pravé strany pokusil o ránu z první. Velevýborným zákrokem se ale prezentoval hostující brankář Jan Hlaváč!
     
    36:45
    Od Draků dnes ale můžeme vidět přesilové hry, jaké tady na šumperském stadionu neznáme. Určitě si každý vzpomene na tři inkasované branky proti Hodonínu ve vlastní přesilovce. No dnes nezbývá obráncům hostujícího celku nic než přihlížet!
     
    37:20
    Nakonec ale hosté toto oslabení zvládají bez úhony. Další útočná akce novojičínských ale končí v připravené lapačce Patrika Polívky.
     
    37:43
    Vladimír Antonov opět nabral rychlost rovnající se gepardovi, jeho předávka na Lukáše Králíka před branku Jana Hlaváče také měla hlavu, nakonec ale bez paty. Zakončení domácí útočník nezvládl!
     
    38:49
    Opět Vorobjev v hlavní roli zakončovatele! Tentokrát ale trefil pouze výstroj Jana Hlaváče, který si tak připsal dnes už několikátý úspěšný zákrok.
     
    39:15
    Jan Hlaváč opět přerušuje hru zakrytím kotouče pod vlastní lapačku. Následovat tak bude vhazování právě v pásmu Ďáblů.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí za stavu 4:2, což znamená, že i přes dvě inkasované branky si Draci udrželi náskok z první třetiny.

    Šumperk nejprve zásluhou dvou brzkých branek na začátku druhé třetiny vedl už 4:0, hlavní zásluhu na tom měli autoři branek Filip Kuťák a Tomáš Sedlák. O minutu později ale snížil hostující Jan Sonnek a ve 27. minutě uzavřel gólový účet druhé třetiny Jakub Lehečka.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    O první střelu poslední části se postaral Tomáš Sedlák, který už dnes dvakrát skóroval. Tentokrát ale jeho rána byla vytečována až do ochranné sítě za Hlaváčovou brankou.
     
    41:13
    Filip Kuťák sice ztratil kotouč, Drakům se ale přesto podařilo udržet útočné pásmo a chvíli se zdálo, jako by domácí hráli v početní výhodě. Akci ale ukončila obrana hostujícího celku.
     
    42:18
    Ofsajd Draků má za následek další buly ve středním pásmu. Domácí zatím hrají to, co potřebují, co nejdále od vlastní branky a hájit vedení.
     
    42:50
    Karel Plášek jakoby se nemohl dívat na útočné akce novojičínských a také tentokrát přiběhl obráncům Šumperka na pomoc.
     
    43:23
    Další střela hostujícího kapitána Jakuba Hrušky a také úspěšný zákrok Patrika Polívky. Následuje zakázané uvolnění Draků.
     
    43:55
    Dominik Pokorný chce dát dnes rozhodně gól, což bylo vidět už na jeho druhé útočné akci za sebou. Dvakrát měl totiž v nabídce jednoho ze spoluhráčů, i tak se ale pokusil sám o zakončení.
     
    44:25
    Vladimír Antonov inkasoval výborný pas do útočného pásma, načež ukázal své umění s hokejkou a rychlost bruslí. Jeho následná rána ale nebyla přítěží pro Jana Hlaváče.
     
    45:17
    Draci opět zamkli novojičínské v jejich vlastním obranném pásmu, další úspěšný zákrok si ale připsal Hlaváč v brance hostů.
     
    45:40
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    A Nový Jičín je zpět ve hře! JAROSLAV TOMEČEK vybojoval kotouč po závaru za brankou Patrika Polívky, kterého poté překonal střelou do horního rohu branky. Následná oslava Jaroslava Tomečka ale rozhodně nebyla v mezích slušnosti. Bez asistence
    45:40 TOMEČEK - 4:3
     
    45:40
    Jozef Zavadil reaguje na ztrátu náskoku domácího celku ze 4:0 na 4:3 oddechovým časem.
     
    46:14
    Tentokrát si Patrik Polívka raději pohlídal kotouč ve vlastní lapačce a přerušil hru. Vhazovat se tak bude v obranném pásmu Šumperka.
     
    46:25
    Přečíslení dva na jednoho v podání Jakuba Čuříka a Karla Pláška vyznělo pouze v další vynikající zákrok Jana Hlaváče! Karel Plášek nejprve hostující ho brankáře nepřekonal, což potvrdil i Jakub Čuřík, který pouze provětral jeho betony.
     
    47:11
    Úmyslný ofsajd novojičínských, hra se tak přesune právě před branku Jana Hlaváče. Možnost pro Šumperk na další záměk hostů.
     
    47:50
    Jiří Slovák sice objel celé útočné pásmo, nakonec se ale přesto Novému Jičínu nepodařilo udržet kotouč v předbrankovém prostoru. Následovalo zakázané uvolnění Šumperka.
     
    48:17
    Šumperk sice lehce polevil v útočné snaze, nyní ale budou mít perfektní možnost vrátit vedení alespoň o dvě branky. Na dvě minuty za hákování si půjde sednout na trestnou lavici Michael Chvostek.
     
    48:32
    Střela Drtila byla zablokována a sražena mimo cílový prostor hostující branky. Šumperk ale stále drží útočné pásmo.
     
    49:13
    Tomáš Sedlák střílel v poměrně složité pozici, jeho rána v pádu ale zamířila do horní tyče Hlaváčovy svatyně!
     
    49:53
    A další držák v podobě Jana Hlaváče! Tentokrát na něj nevyzrál ani Dominik Pokorný, kterému lehce zvlhnul střelecký prach po vynikajícím úvodu sezóny z jeho strany.
     
    50:40
    Hosté jsou v plném počtu, přesto Šumperk držel útočné pásmo. To vše do doby, než Pavlu Mojžíšovi přeskočil kotouč hokejku nevhodně na modré čáře.
     
    51:11
    Nový Jičín právě vstřelil branku!
    Tak tohle nevypadá dobře s domácím celkem, ani Jozefem Zavadilem na šumperské střídačce, který se oprávněně na své hráče rozčiluje. Patrik Polívka si nevybral zrovna nejvhodnější chvíli a DOMINIK KAFKA toho využil na výbornou! Asistence: Jakub Lehečka
    51:11 KAFKA - 4:4
     
    52:16
    Drtilovo nahození pouze potvrdilo střelecký zmar domácích hráčů v posledních pár minutách. Lapačka Jana Hlaváče stále drží novojičínské na bodové šanci.
     
    52:55
    Po přihrávce rukou je hra opět přerušena a vhazovat se bude ve středním pásmu. Celkovšě právě probíhající třetí třetina je hodně rozkouskovaná.
     
    53:47
    Na to, jakou měli Draci převahu v takřka celém utkání, nyní jim zřejmě ubývají síly a je to vidět i v soubojích. Novojičínští jsou navíc nabití za další brankou.
     
    55:01
    Takřka žádná kombinace od domácího celku, už i hra v útočném pásmu zaostává nad obrannou hrou hostů.
     
    55:19
    Někdejší Drak Jakub Lehečka dává svému minulému klubu šanci dostat se zpět do vedení! Za hákování si totiž půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici.
     
    55:30
    Draci ale útočné pásmo neudrželi, budou tak muset začít další akci ze svého obranného pásma.
     
    56:15
    Chtělo by to nějakou nebezpečnou střelu od domácího Šumperka, místo toho ale probíhá ne příliš povedená kombinace v útočném pásmu.
     
    56:39
    Nezvládnuté buly v útočném pásmu má za následek další vyhození hostujícího celku. Nyní už ale Draci vnikají do útočného pásma.
     
    57:14
    Draci právě vstřelili branku!
    Góóól! Šumperk si bere své vedení zpět! Dmitryj Vorobjev vypálil ze své hole takovou ránu, že se jí lekli všichni obránci hostujícího celku a nechali v klidu dorazit kotouč do odkryté branky TOMÁŠE SEDLÁKA! Hattrick je na světě a kdyby nebyla taková zima, určitě bychom viděli nějaké čepice na ledě! Asistence: Dmitryj Vorobjev, Tomáš Drtil
    57:14 SEDLÁK - 5:4
     
    58:04
    Poslední dvě minuty třetí třetiny a Jan Hlaváč v brance Nového Jičína už pomalu kouká na trenéra, že by rád odjel na střídačku za šestého hráče.
     
    58:29
    Přesto si ještě před odjezdem na střídačku připsal Jan Hlaváč další úspěšný zákrok. Následuje vhazování v útočném pásmu Šumperka.
     
    58:47
    Hosté jsou zpět v obranném pásmu, Jan Hlaváč tak stále zůstává v brankoviští a sleduje spoluhráče v útoku.
     
    59:00
    Jeden z hostujících hráčů nebezpečně vjel do brankoviště a následně i do Patrika Polívky. Ten se jen těžce zvedal z ledu.
     
    59:00
    Jan Hlaváč odjíždí z branky ještě před vhazováním v útočném pásmu Nového Jičína.
     
    59:11
    Miroslav Kuba narazil na hrazení Petra Gewieseho, sudí ale tento zákrok úplně přehlédli. Zajímavé, když Čuřík za totožný zákrok ve druhé třetině inkasoval 2+10.
     
    59:19
    Čárový rozhodčí nebyl spokojen s tím, jak proběhlo vhazování v útočném pásmu Nového Jičína, buly se tak bude opakovat.
     
    59:47
    Obrovský závar před brankou Patrika Polívky ale vyústil pouze v bitku dvou soupeřů. Dva tresty jsou tak na cestě.
     
    59:47
    Vyloučení v týmu Draci Šumperk (Drtil – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HK Nový Jičín (Zedník – 2 min., bitka).
     
    Konec zápasu.
     
    Draci zvládli bolestivý konec utkání a připisují si další tři body do tabulky! Jaroslav Tomeček a Dominik Kafka se zapříčinili o to, že Nový Jičín se dostal do vyrovnání po čtyřbrankovém manku. Dvě minuty před koncem ale dovršil hattrick Tomáš Sedlák, který zároveň vystřelil Šumperku výhru 5:4!

    Tímto se pro dnešní den loučím, někdy příště, napočtenou. (20:13:47)

    Daniel Bertók

    Branky a nahrávky: 14. Gago (Kuťák, Vachutka), 18. Sedlák, 22. Kuťák (Vachutka), 23. Sedlák (Čuřík, Plášek), 58. Sedlák (Vorobjev, Drtil) – 24. Sonnek (Kuba), 27. Lehečka (Hruška), 46. Tomeček, 52. Kafka (Lehečka)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Polívka (Haloda) – Mojžíš, Gewiese (C), Drtil, Haloda, Řezáč, Sedlák (A) – Gago, Pokorný, Hroch, Vachutka, Kuťák, Urban, Plášek (A), Králík, Antonov, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský.
    HK Nový Jičín: Hlaváč (Sonnek V.) – Adamík, Már, Hruška (C), Kališ, Metelka, Gřesík, Tomeček – Kuba, Pecha, Kafka, Lehečka, Chvostek (A), Zedník (A), Vaňo, Sonnek J., Slovák, Irgl.

    Rozhodčí: Dufka – Novotný, Šimčík – Kalvoda, Krejčí
    thejrc.org