Klatovy – Kobra 2:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Sokolov 4:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 3:4 (kon.)
Dvůr Králové n. L. – Kolín 2:1 (kon.) | Trutnov – Nymburk 2:4 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 3:1 (kon.)
konec
HC Draci Bílina
3:4 (2:2, 1:1, 0:1)
HC Řisuty
Středa 06.02.2019, 18:00 • Zimní stadion Bílina • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:33
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vstupy do třetin domácím opravdu nevycházejí! Po bleskovém brejku a zásahu Zajíčka se kotouč dostal k MATĚJI KOSOVI, který trefuje prázdnou bránu! Asistence: David Vyskočil, Jakub Kučera.
     
    29:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Domácí s odpovědí neotáleli. Po individuální akci vyrovnává ONDŘEJ SÝKORA, který objel Stahla a poslal kotouč do odkryté brány. Bez asistence.
     
    28:27
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Začátek přesilové hry strávili hosté v obranném pásmu. Poté však přišel protiútok... Kolařík zavezl kotouč do útočného pásma, posunul na MICHALA FORTELKU, který backhandovou kličkou překonal Zajíčka. Asistence: Václav Kolařík, Pavel Řepka.
     
    14:38
    Draci právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Šimeček zavezl kotouč do pásma a od mantinelu ho nahodil na Stahla, který ho vyrazil před sebe. Dojíždějícího Kolíčka si obránce Chládek pohlídal, kotouč se tak dostal až k JAKUBU PROCHÁZKOVI, který ho z první posílá k pravé tyči! Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    11:05
    Draci právě vstřelili branku!
    Komínek výborně zavezl kotouč do útočného pásma, kde ho přenechal Procházkovi. Procházka se zbavil obránce a našel před bránou nehlídaného JAROSLAVA ŠIMEČKA, ten si pohrál se Stahlem a backhandem do odkryté brány dává první branku Draků! Asistence: Jakub Procházka, Jakub Komínek.
     
    04:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Teď už Zajíček loví kotouč ze své sítě. Kotouč se dostal před branku k VÁCLAVU KOLAŘÍKOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: David Chládek, Ondřej Krpata.
     
    00:17
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé. Řisuty se ujímají vedení hned první akcí a střelou v tomto utkání. Vyskočil vybídl ONDŘEJE KRPATU, který chladnokrevně zavěsil nad Zajíčkovo levé rameno. Asistence: David Vyskočil, Václav Kolařík.

    Lukáš Sýkora

    Branky a nahrávky: 12. Šimeček (Procházka, Komínek), 15. Procházka (Šimeček), 30. Sýkora – 1. Krpata (Vyskočil, Kolařík), 5. Kolařík (Chládek, Krpata), 29. Fortelka (Kolařík, Řepka), 41. Kos (Vyskočil, Kučera J.)


    HC Draci Bílina: Zajíček (Krejčí) – Jarý, Dvořák, Remnev, Havlík, Delmarche, Voloshin, Heinzl – Kolíček, Gnusin, Komínek, Procházka (A), Petržílka, Brzek, Kobes, Urban (C), Mašek, Sýkora, Jungvirt, Šimeček, Šmejc (A) – Trenér: Kanis
    HC Řisuty: Stahl (Ilašenko) – Kučera J., Chládek, Potechin, Kolařík, Šíma, Rudovský, Kašák – Kos (C), Patyk, Krpata (A), Řepka, Vyskočil, Fortelka, Kučera M., Rod – Trenér: Procházka

    Rozhodčí: Hlinka – Goltsch, Janíček
    thejrc.org