Panthers – Jičín 7:6 (kon.) | Židenice – Ostrava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Vítkovice 1:8 (kon.)
Slavia Plzeň – Chodov 0:9 (kon.)
po prodl.
K1 Florbal Židenice
3:4 (2:0, 0:1, 1:2 - 0:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 08.02.2019, 19:30 • MSH Vodova Brno • Extraliga žen • 19. kolo
     
    60:09
    Ostrava právě vstřelila branku!
    To bylo hodně rychlé ze strany FBC! Za Ostravanky se prosazuje po rychlém průniku DENISA KOTZUROVÁ, která tak napravila neproměněné trestné střílení. A zároveň rozhodla o osudu utkání. Bez asistence.
     
    59:34
    Židenice právě vstřelily branku!
    Zvyšující se tlak se Židenicím bohatě vyplatil. LUCIE ROMANČÁKOVÁ doklepla míček za Dupčákovou a v poslední minutě základní hrací doby je opět nerozhodný stav. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    55:02
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A obrat je dokonán! PAULÍNA HUDÁKOVÁ ukázala razantní střelu, která končí přesně ve volném místečku. Uvidíme, zda se do konce duelu ještě skóre změní. Asistence: Kristína Hudáková.
     
    50:50
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VERONIKA KÁČOVÁ zužitkovala herní situaci čtyři proti čtyřem a vyrovnala na 2:2. Ke gólu vedla dobře provedená klička v těsné blízkosti Krištofové. Asistence: Viktória Grossová.
     
    38:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Dobrý průnik Pavly Kajfoszové pokračoval kvalitním pasem pro JANU LACKOVOU, která okamžitě poslala míček do sítě a vrací tým FBC naplno do hry o body. Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    19:52
    Židenice právě vstřelily branku!
    LUCIE ROMANČÁKOVÁ zaznamenává důležitý gól do šatny. Domácí střelkyně šikovně obstřelila brankářku a Židenice upravují už na 2:0. Bez asistence.
     
    15:55
    Židenice právě vstřelily branku!
    SILVIA TOMOVÁ dostala kousek místa na pravém křídle a po přesné nahrávce jí nic nebránilo v tom, aby mohla bez čekání střílet. Dupčáková byla na tento pokus krátká. Asistence: Jitka Drápalová.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 16. Tomová (Drápalová), 20. Romančáková, 60. Romančáková (Hubáčková) – 39. Lacková (Kajfoszová), 51. Káčová (Grossová), 56. P. Hudáková (K. Hudáková), 61. Kotzurová


    K1 Florbal Židenice: Krištofová – Hubáčková, Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Smutná, Hřebíčková, Rybničková – Nečasová, Indrová, Švehlová – Romančáková, Dernerová, Tomová.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Dupčáková (Lišková, Tomšová) – Kotzurová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Greiplová, Káčová, Šromotová – K. Hudáková, P. Hudáková.

    Rozhodčí: Jan Saňka, Jan Trávníček
    thejrc.org