NY Rangers – Carolina 0:3 (kon.) | Boston – Los Angeles 5:4 (po pr.) | Buffalo – Detroit 3:1 (kon.)
New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Arizona – Dallas 3:2 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Nashville Predators
Sobota 09.02.2019, 20:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Ryan JOHANSEN - 3:2
     
    58:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí netrefili odkrytou klec a rázem je tu drama, protože Predators se prosazují! Hned dva hráči stínili před bránou, a tak RYAN JOHANSEN napálil puk ze vzduchu a snížil na rozdíl jediného gólu! Asistence: Filip Forsberg a Roman Josi.
    30:58 Mackenzie MACEACHERN - 3:1
     
    30:58
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Pekka Rinne dokázal zneškodnit první střelu i dorážku Ivana Barbaševa, po další dorážce MACKENZIEHO MACEACHERNA už se ale natahoval marně. Asistence: Ivan Barbašev a Robert Thomas.
    27:28 Mattias EKHOLM - 2:1
     
    27:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v utkání prosazují a rozdíl už je jen jednogólový! MATTIAS EKHOLM si nabruslil do pásma po levé straně a z kruhu vypálil. Puk zasáhl brankáře Binningtona, ovšem ten jej jen zpomalil a puk zapadl do brány. Teď asi domácí gólman nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Craig Smith a P. K. Subban.
    18:45 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    18:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí před odchodem do kabin navyšují svůj náskok! VLADIMIR TARASENKO si sjel od mantinelu do mezikruží, dostal přihrávku a zkušeně zamířil do rohu Rinneho branky. Asistence: Brayden Schenn.
    04:37 Vince DUNN - 1:0
     
    04:37
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí se ujímají vedení! VINCE DUNN dostal po rychlém přechodu do útoku přihrávku do druhé vlny, ale jeho ránu ještě zablokoval bránící Filip Forsberg. Obránce Blues se však nezastavil, pokračoval k brance, kde si sebral kotouč, a dorážkou vlastní střely přehodil Rinneho natažený beton! Asistence: Robert Thomas a Oskar Sundqvist.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Dunn (Thomas, Sundqvist), 19. Tarasenko (B. Schenn), 31. MacEachern (Barbašev, Thomas) – 28. Ekholm (C. Smith, P. K. Subban), 59. Johansen (F. Forsberg, Josi)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Steen (A), Bozak, Schwartz – Maroon, Sundqvist, Sanford – Thomas, Barbašev, MacEachern.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen (A), F. Forsberg – Järnkrok, Turris, B. Boyle – C. Smith, Bonino, Fiala – Hartman, Sissons, C. McLeod.

    Rozhodčí: Furlatt, Charron – Mach, Smith

    Diváci: 18 166
    bahis siteleri