NY Rangers – Carolina 0:3 (kon.) | Boston – Los Angeles 5:4 (po pr.) | Buffalo – Detroit 3:1 (kon.)
New Jersey – Minnesota 2:4 (kon.) | NY Islanders – Colorado 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Anaheim 6:2 (kon.)
St. Louis – Nashville 3:2 (kon.) | Ottawa – Winnipeg 5:2 (kon.) | Arizona – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Sobota 09.02.2019, 20:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:10.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy Ottawa Senators a Winnipeg Jets.
     
    Ottawa Senators

    Domácí Ottawa Senators je v tabulce ve Východní konferenci na poslední šestnácté příčce a vzdaluje se jí tak sen o postupu do play-off. Na pozici, která zaručuje vyřazovací boje, ztrácejí v tuto chvíli hokejisté Ottawy jednadvacet bodů. Na své konto zapsali pětačtyřicet bodů, když dvacetkrát vyhráli a čtyřiatřicetkrát prohráli. V posledním odehraném duelu se však Senátorům dařilo, když doma porazili 4:0 Anaheim. Na tuto výhru by rádi navázali i dnes, ovšem nic jednoduchého je tedy nečeká. Narazí totiž na tým, který se nachází úplně někde jinde, než jsou oni sami. Potrápí v kanadském derby velmi dobře hrající Winnipeg?

    Nejproduktivnější hráči

    Mark Stone – 54 bodů (23+31)
    Matt Duchene – 51 bodů (24+27)
    Thomas Chabot – 41 bodů (11+30)
     
    Winnipeg Jets

    Hosté z Winnipegu jsou v Západní konferenci na druhém místě a na první Calgary ztrácejí pouhé dva body. Dosud získali jednasedmdesát bodů čtyřiatřicet výher a dvacetkrát odešli z ledu jako poražený tým. Sezónu tak mají rozehranou velmi dobře a pomalu, ale jistě směřují do vyřazovacích bojů, kde by s největší pravděpodobností neměli chybět. Ještě ale nepředbíhejme, základní část není zdaleka u konce. Naposledy se Winnipegu nedařilo na ledě dalšího kanadského celku. V Montrealu totiž padli hokejisté Jets 2:5 z jejich pohledu. Dnes by rádi tuto prohru odčinili a na ledě Ottawy pro to udělají maximum a budou také favoritem. Uvidíme, zda tuto roli naplní. Čeká nás tak zajímavý zápas, tak si ho v příznivém čase nenechte rozhodně ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Blake Wheeler – 65 bodů (11+54)
    Mark Scheifele – 63 bodů (27+36)
    Kyle Connor – 43 bodů (22+21)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně ještě neutkaly, dnes to tak bude poprvé. V loňské sezóně tomu bylo dvakrát a pokaždé se z výhry radoval Winnipeg. Jak to dopadne dnes, to se musíme nechat překvapit.
     
    Československá stopa v utkání

    Christián Jaroš (Ottawa Senators)
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Lajoie, Harpur, Borowiecki (A), Jaroš (A) – Mark Stone, White, B. Tkachuk – B. Ryan (A), Duchene, Dzingel – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Balcers, Tierney.

    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.

    Rozhodčí: MacDougall, Rehman – Driscoll, Cormier.
     
    Zápas začne, jak je v zámoří zvykem, s menším zpožděním oproti původně stanovenému začátku.
     
    Canadian Tire Centrem už zní kanadská hymna.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Zápas odstartoval, u puku jsou hosté z Winnipegu a míří do první akce zápasu.
     
    00:25
    Jenže ve středním pásmu o kotouč přišli a hned na to se zrodila akce Senátorů, jejich střelu vyrazil do bezpečí Brossoit.
     
    00:58
    Tanev projel podél pravého mantinelu do útočného pásma, ale u branky soupeře ho o puk obral jeden z domácích obránců a hned na to zakládá další akci Ottawy.
     
    01:37
    Matt Duchene pálil z levého kruhu, jeho pokus šel vedle hostující branky. Hned na to se do další akce vydali také Tryskáči, ale zastavil je ofsajd. Hra se tak vrací zpět do středního pásma.
     
    01:50
    Ceci ztratil puk a poté se do akce chtěli vydat znovu hosté, ale na modré čáře propadli a jejich útok se nekonal. Místo toho zase zahrozili hráči Ottawy.
     
    02:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení po aktivitě v úvodu zápasu. MARK STONE z prostoru mezi kruhy prostřelil Brossoita a zužitkoval tak přihrávku Tierneyho – 1:0. Asistence: Chris Tierney a Rudolfs Balcers.
    02:57 Mark STONE - 1:0
     
    03:50
    Hosté se snažili najít rychlou odpověď, jejich útočná akce ale nebyla úspěšná.
     
    04:46
    Po střele hostů, kdy zasahoval brankář Nilsson, byla hra přerušena a vhazovalo se po levé ruce domácího brankáře. Hosté se následně poté nedostali do zakončení.
     
    05:57
    Na ledě se strhla bitka mezi Harpurem a Lemieuxem. Je jasné, že po ní se bude vylučovat.
     
    05:57
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Ben Harpur – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brendan Lemieux – 5 min., bitka).
     
    06:25
    Hra pokračuje v klasickém počtu hráčů, v útočném pásmu jsou hosté a už operují před Nilssonem. Ten si tak musí dávat ve svém brankovišti pozor.
     
    07:03
    A Nilsson zapsal pohotový zákrok proti střele Patrika Laineho, ten střílel z levého kruhu a nebyla to vůbec špatná střela.
     
    07:37
    Jacob Trouba vystřelil od modré čáry a Nilsson musel jít do dalšího zákroku. Domácí jsou nyní pod menším tlakem.
     
    08:07
    Scheifele byl dalším hráčem Winnipegu, který se dostal k nebezpečné střele, ale domácí stále své těsné vedení drží. A to i po další střele Patrika Laineho.
     
    09:08
    Následuje komerční přestávka.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:43
    Balcers stíhal kotouč a na vrcholu pravého kruhu chtěl vystřelit, ale nakonec mu sjel z čepele a z akce Ottawy nic nebylo. Hosté tak míří do rychlého protiútoku.
     
    10:24
    Nilsson připsal další veledůležitý zákrok. Těsně před jeho branku si sjel Scheifele a zakončoval k pravé tyči, ale Nilsson utěsnil svůj prostor.
     
    10:24
    Další komerční přestávka.
     
    11:14
    Od vlastní branky jdou do útoku znovu hráči Winnipegu, kteří by rádi do konce první třetiny vyrovnali. Domácí Ottawa je však zatím výrazně proti.
     
    11:48
    Naopak zahrozili Senátoři, jejich střela ale zamířila jen k zadnímu mantinelu. Puk tak mají ve své moci opět hráči Winnipegu a míří směrem před Nilssonovu klec.
     
    12:21
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po chybné rozehrávce hostů u modré čáry se poté do akce dostal RYAN DZINGEL, jenž si sjel na levý kruh a odtud svižnou střelou překonal brankáře Brossoita, jenž tak podruhé loví kotouč ze své sítě – 2:0. Asistence: Cody Ceci a Colin White.
    12:21 Ryan DZINGEL - 2:0
     
    13:14
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Maxime Lajoie – 2 min., vysoká hůl).
     
    14:09
    Hosté se déle drželi v útočném pásmu a Nilssona ostřelovali, ale zatím svou přesilovou hru nevyužili. Následně pak domácí odpálili puk až před hostující branku.
     
    14:36
    Myers z levé strany vyslal tvrdou ránu, ale puk šel mimo branku domácích. Senátoři se pak opět osvobozují.
     
    15:14
    A nyní jsou už v plném počtu.
     
    15:23
    Následuje další komerční přestávka.
     
    16:40
    Znovu se hosté pokoušeli jakkoli ohrozit domácí branku, ale Nilsson po další střele od modré čáry zastavil puk a hned na to ho poslal směrem dopředu.
     
    17:26
    Tierney nahrával na levou stranu volnému najíždějícímu spoluhráči, ale ten svou následnou střelu poslal jen do připraveného Brossoita.
     
    18:00
    Jean-Gabriel Pageau zachytil puk u modré čáry a spěchal s ním do útočného pásma, ale tam byli hosté připraveni a zakončit mu nepovolili.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:07
    Wheeler se natlačil těsně před Nilssona, nadvakrát ho však překonat nedokázal. Domácí brankář pak podržel puk a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    19:30
    Brandon Tanev u pravého kruhu zachytil puk, ale ten mu z čepele utekl. Do zakončení se tak útočník Winnipegu nemohl dostat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní se do dvoubrankového vedení dostali ottawští Senátoři, kteří tak zaskočili favorita zápasu. Hosté se snažili o snížení stavu skóre, ale pozorný Nilsson v brance Ottawy jim to zatím nedovolil. Uvidíme, co nám přinese další třetina, která začne přibližně ve 21:05.
     
    Střely na branku: 13 – 16
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Hosté se uhnízdili v pásmu domácích a hned v úvodu druhé části hry se snaží o korekci skóre. Propadli však na modré čáře a kotouč je ve středním pásmu.
     
    21:00
    Adam Lowry clonil u levé tyče, ale po zisku puku poté stejně nevystřelil, zabránila mu v tom obrana Ottawy.
     
    21:49
    Na druhé straně zahrozil Stone, jeho střela z levé strany však skončila jen mimo.
     
    22:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nyní se to už povedlo a hosté jsou zpět ve hře a domácímu celku na dostřel. BRYAN LITTLE dostal nabito na levou stranu, odkud poté svou střelou švihem nedal domácímu brankáři šanci – 2:1. Asistence: Patrik Laine a Dustin Byfuglien.
    22:00 Bryan LITTLE - 2:1
     
    22:55
    Hosté ožili a znovu se dostali do šance, kterou však využít nedokázali. Místo toho šli poté domácí hráči na druhou stranu a na pozoru se musel mít Brossoit.
     
    23:51
    Lemieux napřáhl ke střele a po ní zadunělo zadní hrazení za brankou domácích. Hosté se snaží o vyrovnání a mají velký tlak před Nilssonem.
     
    24:14
    A ten si zapisuje další přesný zákrok a po něm hru přerušil.
     
    24:40
    Další přesný zákrok Nilssona, ten lapil střelu Morrisseyho, jenž střílel od modré čáry. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    24:50
    Bryan Little se dostal znovu k další střele, tentokráte však brankáře domácích nepřekonal. A nezaplula za jeho záda ani jeho vlastní dorážka.
     
    25:47
    Nilsson se zase zapotil, další střely šly na jeho branku, ale dokázal si opět poradil a zastavil hru. Vhazování proběhne po jeho pravé ruce.
     
    26:10
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:46
    Od modré čáry pálil Morrissey, ale jeho pokus skončil jen vedle levé tyče z pohledu Nilssonovy branky.
     
    27:40
    Brankář Ottawy se znovu zaskvěl, když se do další střely opřel hostující hráč. Jets tak opět neuspěli při snaze srovnat nepříznivý stav.
     
    28:49
    Hosté se do svého soupeře opřeli a znovu se dostali do šancí před Nilssonem, ten však dalším zákrokem podržel svůj tým.
     
    29:35
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., držení).
     
    29:50
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senátoři svou přesilovou hru bleskově využívají a vrací si své dvoubrankové vedení. MARK STONE z levého kruhu trefil protější roh branky Winnipegu a hosté opět musejí dohánět manko, které čítá dva góly – 3:1. Asistence: Thomas Chabot a Matt Duchene.
    29:50 Mark STONE - 3:1
     
    31:03
    Následuje komerční přestávka.
     
    31:35
    Domácí ujeli do útoku, ale obrana Winnipegu je včas zastavila. Následně pak se ale Tryskáči do zakončení před Nilssonem nedostali.
     
    32:18
    Matt Duchene dostal nabito a jeho pokus skončil jen na pozorné obraně Winnipegu.
     
    32:39
    Ottawa právě vstřelila branku!
    O chvilku později už to ale vyšlo a MATT DUCHENE skóruje. Ve zmatku před hostující brankou si všiml osamoceného kotouče za Brossoitem a poté ho holí dorazil za brankovou čáru – 4:1. Asistence: Bobby Ryan.
    32:39 Matt DUCHENE - 4:1
     
    32:55
    Další komerční přestávka.
     
    34:16
    Smith si sjel na pravou stranu a jeho střelu poté kryje Brossoit do lapačky a raději přerušuje hru. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    34:37
    Po další střele před brankou hostů zazvonila tyč Brossoitovy klece!
     
    35:14
    Patrik Laine se natlačil před branku Ottawy, ovšem Nilsson byl pozorný a jeho pokus kryje.
     
    35:51
    Domácí jdou hodně aktivní a zahrozili před Brossoitem, ten si svůj prostor u branky pohlídal.
     
    36:17
    Na druhé straně zakončoval Trouba, ale jeho pokus od modré čáry skončil jen na obraně Senátorů. Ti pak otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    36:28
    Nilsson podržel svůj tým dalším zákrokem a hned na to raději podržel hru.
     
    36:59
    Na druhé straně byl pozorný Brossoit, jenž zlikvidoval střelu z levé strany z hole Zacka Smithe. Také hostující brankář hru přerušil.
     
    37:10
    Hra je opět přerušena, puk zmizel z dohledu sudích ve středním pásmu a ti zapískali pozastavení hry.
     
    37:27
    Před Nilssonem to opět vřelo, hosté ho dostali pod tlak, ale brankář Ottawy znovu uspěl a neinkasoval.
     
    37:36
    Laine nahrál na levou stranu Roslovicovi, druhý jmenovaný však pouze promáchl. Rázem tak skončila další možná šance hostů.
     
    38:08
    Byfuglien se napřáhl na pravém kruhu, jeho pokus zastavila obrana Ottawy, která dnes pracuje na výbornou.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Maxime Lajoie – 2 min., nedovolené bránění).
     
    39:37
    Nilsson podržel svůj tým po další střele hostů, kteří se snažili využít přesilovou hru. Leč bez úspěchu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhá třetina je za námi. V ní hosté brzy snížili na rozdíl jediné branky, ale domácí celek dalšími dvěma přesnými trefami navýšil své vedení a to je nyní tříbrankové. Hosté tak musejí zabrat, pomýšlejí-li na úspěch v tomto duelu. Uvidíme, co nám ještě nabídne třetí část hry, která začne přibližně ve 22:05.
     
    Střely na branku: 24 – 33
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:30
    Stone se dostal do zakončení před hostující brankou, na hattrick však nedosáhl.
     
    41:01
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    41:20
    Hosté se natlačili před branku Ottawy a na Nilssona šla další střela, pomohla mu však obrana a nemusel vůbec zasahovat.
     
    41:46
    Byfuglien sebral puk uprostřed hřiště a jal se zpět do útočného pásma, ale nakonec hosté nezahrozili.
     
    42:35
    Nyní musel zasahovat Laurent Brossoit a po svém zákroku raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    42:59
    Po střele Dzingela zaduněly betony Brossoita a hosté poté otočili hru na druhou stranu, kde to zkoušel Chiarot, ale jeho pokus šel mimo tři tyče.
     
    43:32
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Thomas Chabot – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    43:47
    Ve vlastním oslabení ujel podél levého mantinelu do pásma Magnus Pääjärvi, z levého kruhu však brankáře hostů nepřekonal. Pošetřil ale cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    44:15
    Nilsson si přichystal další zákrok, když lapil střelu Scheifeleho z prostoru mezi kruhy. Hru ihned přerušil a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    44:38
    Až nyní se domácí osvobodili a poslali puk až před hostující branku. Mohou tak jít vystřídat unavenou čtveřici hráčů.
     
    45:10
    Scheifele opět nebezpečně vystřelil a jeho pokus zastavuje pohotovým zákrokem Anders Nilsson.
     
    45:32
    Ottawa je v plném počtu.
     
    45:39
    Proti najíždějícímu Jeanu-Gabrielovi Pageauovi musel zakročit Brossoit, který ho tak do zakončení nepustil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    46:05
    Dzingel to zkoušel skrze obranu hostů, ale to mu neprošlo. Nicméně Ottawští stále drží útočné pásmo a kombinují před Brossoitem.
     
    46:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    46:43
    Lowry dorážel před Nilssonem střelu od modré čáry, ale domácí brankář sklapl betony a znovu podržel svůj tým.
     
    47:10
    Smith golfákem sklepl puk před Brossoitem, ten jeho pokus zastavil. Následně pak poslal své spoluhráče do další útočné akce.
     
    47:50
    Mark Stone útočil na hattrick, jeho prudká střela z pravého kruhu ale skončila jen na Brossoitovi.
     
    48:23
    Roslovic objel branku domácích, poté zpoza ní poslal přihrávku do mezikruží, ale najíždějící Lemieux poté kotouč netrefil ideálně.
     
    49:31
    Od modré čáry pálil jeden z hostů, puk však poslal pouze na zadní mantinel. Nicméně Winnipeg stále drží pásmo a operuje před brankou Nilssona.
     
    50:14
    Jsme za polovinou třetí třetiny a hosté stále prohrávají o tři branky. Nedaří se jim dostat zpět do hry vstřelenou brankou. Precizní obrana Ottawy a dobrý výkon Nilssona je k tomu nepouštějí.
     
    51:15
    Tyler Myers se napřáhl na modré čáře, jeho pokus šel před domácí branku, kde kotouč vyrazil do bezpečí jeden z obránců Ottawy.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:56
    Byfuglien pálil z vrcholu pravého kruhu, jeho pokus ale zaletěl jen vedle domácí branky.
     
    52:55
    Domácí se vymanili z tlaku hostů a poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    53:13
    Následuje další komerční přestávka.
     
    53:18
    Hosté se opět dostali do útočného pásma a poslední síly vrhají do útoku. Ovšem jejich střely jsou znovu nepřesné.
     
    53:51
    Zakázané uvolnění domácích stěhuje hru zpět do jejich pásma a bude se vhazovat po pravé ruce Nilssona.
     
    54:10
    Jets zachytili puk v obranném pásmu a snažili se projít do útoku, ale domácí celek je ve střední třetině zastavil a otočil hru zpět před branku Laurenta Brossoita.
     
    55:14
    Další komerční pauza.
     
    55:20
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po vhazování ve středním pásmu hned domácí zatáhli puk do útočného pásma, Pageau našel přihrávkou ZACKA SMITHE, který v prostoru mezi kruhy vymetl v síti hostů pavučiny – 5:1. Senátoři tak už mají v závěru, troufám si napsat, bezpečný náskok. Asistence: Jean-Gabriel Pageau.
    55:20 Zack SMITH - 5:1
     
    56:20
    Matt Duchene se snažil projít přes dva obránce hostů, ale nepovedlo se. Hráči Winnipegu tak otáčejí hru znovu před Nilssonovu klec.
     
    56:55
    Mark Stone další střelou ohrozil branku hostů, Brossoit zakročil betonem a nepustil tak domácího hráče k hattricku.
     
    57:36
    Bryan Little těsně před brankou domácích sklepl kotouč, který však zachytila obrana Ottawy a domácí míří do dalšího útoku.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:30
    Pageau střílel a po jeho projektilu zaduněly betony Brossoita. Před ním se poté ke střele dostal ještě Smith, ale jeho pokus šel vedle branky.
     
    59:09
    Brandon Tanev na pravé straně ťukl do puku a jeho nenápadnou střelu zastavil domácí brankář Nilsson.
     
    59:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom ještě prosadili, ale už jde pouze o korekci skóre. JOSH MORRISSEY z vrcholu levého kruhu propálil Nilssona a upravuje tak stav zápasu – 5:2. Asistence: Mason Appleton.
    59:17 Josh MORRISSEY - 5:2
     
    59:45
    Hosté to ještě zkusili před brankou domácích, ale další jejich pokusy už byly nepřesné.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Domácí hokejisté nakonec srazili favorita zápasu na svém ledě, když berou výhru 5:2. Hosté se snažili se zápasem něco udělat, ale výborný výkon Nilssona v domácí brance jim v tom zabránil. Senátoři si tak dokráčeli zaslouženě ke dvěma bodům a hosté naopak odjedou s prázdnou.
     
    Střely na branku: 32 – 46
     
    Dnešní utkání sledovalo 16 263 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Christián Jaroš (Ottawa Senators) 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:07
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Anders Nilsson (OTT) 44 zák., 2 góly, 95,7%
    2. Mark Stone (OTT) 2+0
    3. Matt Duchene (OTT) 1+1
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (22:56:51)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 3. Mark Stone (Tierney, Balcers), 13. Dzingel (Ceci, White), 30. Mark Stone (Chabot, Duchene), 33. Duchene (B. Ryan), 56. Z. Smith (Pageau) – 22. Little (Laine, Byfuglien), 60. Morrissey (Appleton)


    Ottawa Senators: A. Nilsson (C. Anderson) – DeMelo, Chabot, Ceci, Lajoie, Harpur, Borowiecki (A), Jaroš (A) – Mark Stone, White, B. Tkachuk – B. Ryan (A), Duchene, Dzingel – Pääjärvi, Pageau, Z. Smith – Balcers, Tierney.
    Winnipeg Jets: Brossoit (Hellebuyck) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, Morrow – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Roslovic, Little, Laine – B. Tanev, Lowry, Perreault – Appleton, Copp, Lemieux.

    Rozhodčí: MacDougall, Rehman – Driscoll, Cormier

    Diváci: 16 263
    ocianews.com