Getafe – Celta Vigo 3:1 (kon.) | Atlético – Real Madrid 1:3 (kon.) | Espanyol – Rayo Vallecano 2:1 (kon.)
Girona – Huesca 0:2 (kon.)
konec
Getafe CF
3:1 (1:1)
Celta de Vigo
Sobota 09.02.2019, 13:00 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Krásné sobotní poledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již třiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Getafe, které přivítá před domácím publikem Celtu Vigo.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Celta Vigo působila v loňské sezoně v klidném středu tabulky. Tým z úplného západu Španělska se po nevydařeném závěru roku usadil na konečném třináctém místě s velkým odstupem od sestupových pozic.

    Ani příprava na novou sezonu nejvyšší španělské soutěže se Vigu nevydařila. Z pěti odehraných zápasů se Celta neradovala z vítězství ani jednou. Cenné mohou být pro španělský celek nerozhodné výsledky proti silným zahraničním týmům v čele s portugalskou Bragou nebo anglickým Fulhamem. Generálka dopadla jen těsně pro Mohuč, která si ze Španělska odvezla vítězství nad Celtou 2:1.

    Celta má po více než polovině sezoně velké potíže. Na osmnáctou, tedy sestupovou příčku má náskok pouze jediný bod. Dlouhou sérii bez získaného bodu od začátku prosince ukončila Celta v minulém kole, kdy zaskočila vítězstvím 1:0 Sevillu s Tomášem Vaclíkem v brance.
     
    Getafe CF

    Getafe v minulé sezoně Primera Division bojovalo o příčky zaručující postup do evropských pohárů až do posledních kol. I díky skvělému závěru se Getafe vyhouplo na konečné osmé místo se ztrátou pouhé tři body na Sevillu, která se nakonec probojovala do Evropské ligy.

    V přípravných zápasech na novou sezonu Getafe ani jednou neprohrálo. Po vítězných soubojích s týmy z nižších španělských soutěží se Getafe dokázalo vytáhnout také na portugalskou Boavistu. Nerozhodný výsledek vznikl z duelů proti Gijonu i Gironě.

    I letos patří Getafe do lepší poloviny španělské soutěže. Po dvaadvaceti odehraných kolech se Getafe drží na vynikající páté pozici, na vedoucí Barcelonu sice ztrácí již osmnáct bodů. Před týdnem se Getafe příliš nevytáhlo, když s průměrným Levante hrálo pouze bez branek.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    01.10. 2018 Celta Vigo – Getafe 1:1
    19.02. 2018 Getafe – Celta Vigo 3:0
    21.09. 2017 Celta Vigo – Getafe 1:1
    27.02. 2016 Getafe – Celta Vigo 0:1
    02.10. 2015 Celta Vigo – Getafe 0:0
     
    Úvodní sestavy:

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Oliveira – Foulquier, Maksimović, Arambarri, Sáiz – J. Molina (C), Jaime Mata.
    Náhradníci: Chichizola – Antunes, Portillo, Ángel Rodríguez, Šibasaki, Flamini, Miquel.

    Real Club Celta de Vigo: Blanco – N. Araujo, Costas, Hoedt – Mallo (C), Méndez, Beltrán, Jozabed, Juncà – Boufal, Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aspas, Sisto, Lobotka, M. Jensen, K. Vázquez, Cabral.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třiadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté rozehráli první poločas ze středového kruhu. Foulquier posouval míč podél pravé postranní lajny, před Molinou se ale prosadila jen hostující obrana.
     
    2
    Také hosté se po zisku balonu hnali do útoku. Brais Méndes zkoušel prostrčit přihrávku do pokutového území, ale kolem Cabrery se mu nepodařilo proniknout.
     
    3
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Cetla Vigo se dostává z první šance do vedení! Po faulu na Beltrána rozehrávali hosté volný z pětatřiceti metrů, centr se zakroutil k přední tyči přesně na hlavu NÉSTORA ARAUJA, který se balonu jen lehce dotkl a umístil ho křížem mimo dosah domácího brankáře.
    3. Néstor ARAUJO - 0:1
     
    5
    Getafe je zaskočeno brzkou brankou ve vlastní síti. Arambarri se snažil uklidnit situaci ve středu pole, ale proti Jozabezovi v souboji jeden na jednoho neuspěl.
     
    6
    Další bitvu o balon ve středu pole dokázal ovládnout Maksimović. Domácí záložník následně hledal prudkou přihrávkou kapitána Molinu, ale zkušený útočník nedokázal zpracovat.
     
    7
    Tentokrát byl faulován na levém kraji Jaime Mata. Hra se tak přesunula před hostující branku. K rozehrávce se postavil Suárez, ale míč skončil jen v rukavicích Rubéna Blanca.
     
    8
    Hosté měli co dělat při rozehrávce. Napadající dvojice Mata – Molina vytvořila tlak na Costase, který musel míč jen nakopnout do útoku. Gómez se následně ocitl ve zcela jasném ofsajdu.
     
    9
    Celta i nadále kontroluje balon. Po Juncovi se dostal do hry také Boufal, akce hostů skončila až těsně před vápnem na kopačkách domácího obránce Dakonama.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka nabídla svižnou podívanou. Celta zaskočila favorita zápasu úvodní brankou, od té doby se ale Getafe na ohrožení branky nezmohlo.
     
    11
    Přes Suáreze s Foulquierem putoval balon u k nohám Moliny. Domácí se udrželi na útočné polovině, ale až před Blanca se neprodrali. Maksimovićova přihrávka skrz obranu skončila mimo nebezpečné území.
     
    12
    Už už to vypadalo, že domácí využijí zaváhání soupeřů v rozehrávce. Sáiz se dostal k balonu v nebezpečné pozici před vápnem, ale následně zazdil celou akci mizernou přihrávkou.
     
    13
    Od Cabrery putoval míč vzduchem na Sáize. Domácí záložník si nedokázal zpracovat prudký balon, navíc je také po krátké odmlce pískán ofsajd právě Sáizovi.
     
    14
    O Jozabeda bylo postaráno. Hostující záložník neměl nejmenší šanci dostat se přes obrannou hradbu až do pokutového území. Skvěle zapracoval především Djené Dakonam.
     
    15
    Maxi Gómez nadělal domácí obraně pořádné problémy. Cabrera si neporadil se skákajícím balonem, následně povalil k zemi Gómeze, ale hlavní rozhodčí penaltu nepíská.
     
    16
    Na druhé straně se zničehonic dostal snadno do pokutového území Jorge Molina. Kapitán Getafe ale zakroutil svou střelou až metr za vzdálenější tyč.
     
    17
    Po Boufalově průniku do šestnáctky rozehrávali hosté rohový kop. Před Gómezem stačil odklidit balon do bezpečí Maksimović, následně už znovu startoval do útoku Molina, ale tentokrát ho dlouhý pas nenašel.
     
    18
    Araujo byl pod tlakem u vlastního rohového praporku. Mata nepříjemně dotíral na střelce zatím jediné branky, ale pomohl si v souboji rukou a je pískán faul.
     
    19
    Mata upaloval do útoku podél levé postranní lajny. Následně se zjevil s míčem u kopačky na hranici vápna Maksimović, ale rána srbského záložníka byla zblokována na rohový kop.
     
    20
    O rozehrávku od rohového praporku se postaral Jorge Molina. S centrem přes Blanca si velmi snadno poradila hostující obrana v čele s Davidem Costasem.
     
    21
    Beltrán zaváhal před vlastním vápnem, balon mu podjel pod kopačkou, ale situaci jistil ze strany Celty znovu David Costas. Getafe se ihned zmocnilo balonu, ale je pískán ofsajd Arambarriho.
     
    22
    Po více než dvaceti minutách stále vede hostující Celta Vigo o jedinou branku. Domácí se postupně dostávají do tempa, ale na ohrožení Blancovy branky ještě nedošlo.
     
    23
    Domácí měli solidně našlápnuto do rychlého útoku proti rozhozené obraně. Molinova pomalá přihrávka však celou akci výrazně zbrzdila a toho využil Araujo, který už se vrátil na své místo.
     
    24
    Teď už se Getafe nadobro usadilo na útočné polovině. Dlouhou kombinaci domácího celku podporoval ve středu pole Maksimović se Sáizem. Finální přihrávka do vápna našla Matu, který ale v nouzi zakončoval pouze vedle tyče.
     
    25
    Blancovi trvala rozehrávka od své branky o něco déle a hned se ozvalo domácí publikum. Po nepřesném výkopu se dostali okamžitě k balonu domácí fotbalisté.
     
    26
    Getafe mělo k dispozici dokonce rohový kop, ale Suárezova hlavička bez razance neměla šanci výrazně ohrozit hostujícího brankáře Rubéna Blanca.
     
    27
    Až příliš agresivně se hnal Boufal za balonem, který měl v držení Cabrera. Po mírném faulu budou rozehrávat ze středu pole domácí hráči.
     
    28
    Celta zkouší přihrávky na hranici ofsajdu. Tentokrát se dostal Gómez až za posledního obránce a musí balon odevzdat hráčům Getafe.
     
    29
    Soriova rozehrávka do středového kruhu našla Maksimoviće pouze v souboji s Jozabedem. Domácí záložník přišel o balon a Getafe se tak musí opět zatahovat do obrany.
     
    30
    Mexický obránce Celty Néstor Araujo šel do souboje s Matou velmi ostře, ale jako první zasáhl balon a tak hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat a útočit tak mohou hosté.
     
    31
    Leandro Cabrera si skvěle poradil tělem s náběhem Gómeze. Míč navíc odcestoval za koncovou lajnu právě od útočníka Celty Vigo a rozehrávat tak bude Soria.
     
    32
    I po více než půlhodině hry se Celta drží v jednobrankovém vedení. Getafe se nemůže pořádně dostat do blízkosti hostující branky, vyrovnání je stále v nedohlednu.
     
    33
    Hugo Mallo si pomohl při zpracování vysokého balonu rukou a to neuniklo rozhodčímu. Kapitán hostujícího celku museí odevzdat míč na středu trávníku soupeřům.
     
    34
    Také Jozabedovi je pískána nebezpečná hra vysokou nohou. Getafe se mohlo přesunout s balonem na útočnou polovinu téměř zcela zdarma.
     
    35
    Dakonamova přihrávka mezi stoperskou linií neprošla. Hosté se pokusili o útok po levém kraji, ale před Boufalem se zmocnil balonu jen Damián Suárez.
     
    36
    Tvrdá zásah do hlavy musel skousnout také Jorge Molina. Po faulu Arauja rozehrávali domácí hráči volný přímý kop, ale před Blancem se postaral o bezpečí pro hostujícího brankáře Hoedt.
     
    37
    Balon se přece jen nebezpečně kroutil do hostující šestnáctky. Suázerův centr našel téměř osamoceného Maksimoviće, ale jeho hlavička šla daleko vedle levé tyče.
     
    37
    Pokutový kop pro Getafe! Hugo Mallo sestřelil v šestnáctce Arambarriho!
    37. Penaltový zákrok
     
    38
    Gómez dostává od hlavního rozhodčí žlutou kartu.
     
    39
    Tak to je velká klukovina od hostujícího útočníka. Za přílišné protesty vidí ihned také druhou žlutou kartu a Gómez musí opustit trávník.
    39. Červená karta po 2. žluté
     
    40
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Míč si postavil na značku pokutového území JAIME MATA. Třicetiletý útočník Getafe poslal míč nechytatelně k levé tyči, Blanco netipl straně a balon tak nemohl vůbec zasáhnout.
    40. Jaime MATA - 1:1
     
    41
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Getafe je po vyrovnávací brance při chuti, navíc hraje proti oslabenému soupeři.
     
    43
    Ale Celta se rozhodně nehodlá jenom bránit. Boufal se hnal za nakopnutým balonem, ale po lehkém doteku mu hrací předmět utekl za postranní lajnu.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Hugo Mallo. Hostující kapitán se snažil uklidnit tempo utkání, ale s napadajícím Matou měl obrovské potíže a nakonec musel odehrát do zámezí.
     
    45
    David Junca byl v nadějném náběhu na levém kraji, ale v souboji jeden na jednoho nevyzrál na Oliveiru. Celta dohrává první poločas v dostatečné vzdálenosti od své branky.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase dvě minuty.
     
    45+2
    Domácí mohli ještě v prvním poločase otočit stav zápasu na své konto. Maksimović skvěle vysunul do vápna Foulquiera, který parádní přihrávkou našel Maksimoviće. Je však pískán ofsajd.
     
    45+3
    Naopak se mohli radovat hosté! Hugo Mallo si neskutečným prvním dotekem připravil pozici pro přechod do pokutového území. Následně byl v šestnáctce zcela sám a tvrdou ránou našel volné místo pod břevnem. Pomezní rozhodčí však zvedl praporek a tak se celá situace musela řešit u videa. A verdikt je potvrzen, stav zůstává beze změn.
    45+3. Hugo Mallo sice dostal míč do sítě, ale jen po odpískaném ofsajdu
     
    45+4
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí nakonec nastavil minuty rovnou čtyři, ty jsou však pryč a první poločas končí nerozhodně 1:1.

    Již ve třetí minutě zaskočil domácí obranu umístěnou hlavičkou Néstor Araujo. Od té doby se ale hrálo především na polovině Celty Vigo. Getafe si postupně vybudovávalo tlak, který vyvrcholil pět minut před přestávkou. Hugo Mallo fauloval v pokutovém území Arambarriho, následnou penaltu s klidem proměnil Jaime Mata. Ještě před rozehrávkou ale dostal červenou kartu za přílišné protesty Maxi Gómez a hosté tak budou dohrávat v deseti.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 14:05.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu hostující hráči. Beltrán ale balon příliš dlouho neudržel a Celta se musela sáhnout do obrany.
     
    48
    Foulquier si narazil na pravé straně s Molinou, následně se zjevil zcela sám před Blancem Mata, ale hostující brankář dokázal zachránit svůj tým pohotovým vyběhnutím.
     
    49
    Přes Maksimoviće putoval balon k Sáizovi, který ale nedokázal přesně zpracovat a tak se balon došoural až k brankáři Celty Vigo.
     
    50
    Po prudkém centr do šestnáctky hostujícího celku se marně natahoval po hlavičce Molina. Nakonec se míč odrazil od obránce Costase přesně do rukavic Blanca.
     
    51
    Opět si vzal slovo při rozehrávce Nemanja Maksimović. Srbský záložník vymýšlel přihrávkou skrz obrannou linii, ale narazil na výborně postaveného Costase.
     
    53
    Getafe pokračuje v držení balonu na útočné polovině. Arambarri přihrával na levou stranu, kde měl prostor Sáiz. K průniku až do pokutového území ale nedošlo.
     
    54
    Také Oliveira se postaral o další centr. Costas předskočil oba útočníky Getafe, ale míč odrazil pouze za brankovou lajnu a domácí budou pokračovat rohovým kopem.
     
    55
    Ještě před rohem má ale zdravotní problémy Hugo Mallo. Kapitán Celty zůstává na trávníku a potřebuje ošetření.
     
    56
    Getafe pokračuje v tlaku. V těsné blízkosti pokutového území si přesouvá míč ze strany na stranu. Hosté jsou uvězněni v šestnáctce.
     
    57
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hugo Mallo, přichází Kevin Vázquez.
     
    58
    Suárezův přetažený centr skončil až na zadní tyči. Tam ale zamířil také Jaime Mata, který však hlavičkoval z blízkosti pouze vedle hostující branky.
     
    59
    Míč končí v síti, ale radost domácích fanoušků opět kazí odpískaný ofsajd. Jozabed ztratil míč u rohového praporku, následně odcentroval do šestnáctky Foulquier, ale Matova hlavička už šla do branky z ofsajdu.
    59. Matova hlavička z ofsajdu
     
    60
    Šance také na druhé straně. Boufal si poradil s Oliveirou na pravé straně, následně ještě první ránu dokázal Soria vyrazit, ale proti střele Jozabeda by byl bez šance. Míč ale skončil jen nad brankou.
     
    61
    Po faulu na třiceti metrech se k rozehrávce postavil Damián Suárez. Míč ale s lehkostí sbírají hostující obránci a je po nadějné šanci domácích.
     
    62
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mauro Arambarri, přichází Mathieu Flamini.
     
    63
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Getafe se dostává do vedení! Foulquier našel dlouhou přihrávkou Matu, který ještě posunul hlavou míč přes malé vápno k nohám JORGEHO MOLINY a ten už měl snadnou pozici před odkrytou brankou Celty Vigo. Rubén Blanco čekal, že bude zakončovat už Mata a tak nemohl být u své druhé tyče včas.
    63. Jorge MOLINA - 2:1
     
    65
    Getafe pokračuje v tlaku. Molinova přihrávka skrz vápno měla najít Sáize, ale míč mezitím přešel brankovou lajnu a rozehrávat tak bude jen hostující brankář.
     
    66
    První žlutá karta pro domácí. Jaime Mata zastavil ve středu pole příliš agresivně unikajícího Méndese.
     
    67
    Celta se tak po dlouhé době mohla přesunout na útočnou polovinu, ale Beltránova přihrávka podél postranní lajny nebyla z nejpřesnějších.
     
    68
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Sofiane Boufal, přichází Iago Aspas.
     
    69
    Junca si na pravé straně naskočil do obránce a je pískán faul proti Getafe. Suárez ještě protestoval u rozhodčího, ale volný přímý kop už neodvolal.
     
    70
    Po prudkém centru na přední tyč se ale domácí velmi snadno ubránili. Právě Juncova přihrávka následně měla najít střídajícího Aspase, ale útočník Celty se nedokázal vymotat z klubka hráčů.
     
    71
    Žlutou kartu vidí také Flamini. Obránce Getafe srazil těsně před vápnem Kevina Vázqueze. Velká šance pro Celtu.
     
    72
    K balonu se postavil Iago Aspas. Střídající útočník našel na zadní tyči zcela volného Méndese, ale ten hlavičkoval v jasné šanci jen těsně nad břevno.
     
    73
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Samuel Sáiz, přichází Francisco Portillo.
     
    74
    Hostům se podařilo velký tlak soupeře z úvodu druhého poločase rozmělnit. Nyní se navíc nepohodl Soria s Cabrerou a toho mohl využít Aspas. K balonu se ale jako první dostal Dakonam.
     
    76
    Getafe si však stále drží vybudovaný jednobrankový náskok. V kombinaci ve středu pole pokračuje Maksimović s Portillem. Hosté musí pouze běhat bez balonu.
     
    77
    Junca byl pod tlakem při rozehrávce. Napadající Molina se k obránci hostů velmi rychle blížil a Junca musel zvolit přihrávka jen k vlastnímu brankáři.
     
    78
    Za nakopnutým balonem se hnal dlouhé metry Jaime Mata. Balon sice dohnal, ale pouze metr za koncovou lajnou a rozehrávat tak bude Rubén Blanco.
     
    79
    Ofenzivní hráči hostujícího celku se hnali ve čtyřech jen na tři obránce. Aspas přiťukl míč k rozběhnutému Méndesovi, který ale pálil jen do obránce před sebou.
     
    80
    Portillo měl na levé straně spoustu prostoru pro centr, ale do cesty se mu postavil Araujo. Getafe ještě zůstalo v blízkosti vápna, ale Molinovu přihrávku nepochopil Mata, který se vydal na opačnou stranu.
     
    81
    Iago Aspas nebyl daleko od zisku na hranici vápna. Cabrera se musel hodně ohánět, aby ve spolupráci s Oliveirou nedarovali soupeři brankovou příležitost.
     
    82
    Tempo zápasu s přibývajícím čase klesá. Domácí jsou si vědomi svého vedení a zaměřují se především na stoprocentní výkon v defenzivě.
     
    83
    Getafe právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Rubéna Blanca! David Costas posílal Blancovi poměrnou snadnou malou domů, ale brankář Celty předvedl nevídanou chybu, když namazal napadajícímu JAIME MATOVI, který tak mohl přidat svou dnešní druhou branku.
    83. Jaime MATA - 3:1
     
    84
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jaime Mata, přichází Ángel Rodríguez.
     
    85
    Už jen něco málo přes pět minut i s nastavením zbývá do konce zápasu. O třech bodech už je rozhodnuto, ale Getafe stále myslí na útok.
     
    86
    Střídající Ángel Rodríguez byl až příliš aktivní při snaze získat míč na útočné polovině. V souboji s Araujem si pomohl faulem a to neuniklo hlavnímu rozhodčímu.
     
    86
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází David Juncà, přichází Pione Sisto.
     
    88
    Po dlouhém výkopu domácího brankáře se dostal míč ke kopačkám Rodrígueze. Následně byl právě střídající fotbalista podražen ve středovém kruhu.
     
    89
    David Costas zastavil rukou unikajícího Molinu a vidí ještě před koncem zápasu od rozhodčího žlutou kartu.
     
    90
    Damián Suárez centroval do pokutového území s místa přestupku, ale jako první se dostal k hlavičce jen Néstor Araujo. Beltrán následně zavezl míč na útočnou polovinu, ale dále než několik metrů za půlící lajnu se nedostal.
     
    90+1
    Také Mathias Oliveira si ještě vykoledoval žlutý trest. Méndes stačil Oliveiru obejít kolem brankové čáry a tak musel obránce Getafe sáhnout po soupeři rukou.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+3
    Iago Aspas provětral pravou stranu domácího celku. Oliveira ale na střídajícího hráče rychlostně stačil, následný tečovaný centr si pohlídal ve vlastním vápně Soria.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a zápas třiadvacátého kola končí. Getafe přehrála na domácím stadionu Celtu Vigo 3:1!

    Již ve třetí minutě zaskočil domácí obranu umístěnou hlavičkou Néstor Araujo. Od té doby se ale hrálo především na polovině Celty Vigo. Getafe si postupně vybudovávalo tlak, který vyvrcholil pět minut před přestávkou. Hugo Mallo fauloval v pokutovém území Arambarriho, následnou penaltu s klidem proměnil Jaime Mata. Ještě před rozehrávkou ale dostal červenou kartu za přílišné protesty Maxi Gómez a hosté tak budou dohrávat v deseti.

    Po změně stran byl v pozoru především Rubén Blanco. Matova hlavička po hodině hry sice skončila v síti, ale útočník domácího celku byl v ofsajdu. Další šance Getafe už skončila vedoucí brankou. Mata tentokrát hlavičkoval ke vzdálenější tyči, kde byl osamocený Jorge Molina. Deset minut před koncem ještě vyrobil fatální chybu Rubén Molina a Jaime Mata tak mohl doklepnout míč do prázdné branky a určit tak konečný výsledek.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:13. (14:57:14)

    Vít Schück

    Branky: 40. Jaime Mata (pen.), 63. J. Molina (Jaime Mata), 83. Jaime Mata – 3. N. Araujo (Méndez)

    Karty:   66. Jaime Mata (GET), 71. Flamini (GET), 90+1. Oliveira (GET) – 38. Gómez (CVG), 89. Costas (CVG)   39. Gómez (CVG)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 16:13.
    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Oliveira – Foulquier, Maksimović, Arambarri (62. Flamini), Sáiz (73. Portillo) – J. Molina (C), Jaime Mata (84. Ángel Rodríguez).
    Náhradníci: Chichizola – Antunes, Portillo, Ángel Rodríguez, Šibasaki, Flamini, Miquel.

    Celta de Vigo: Blanco – N. Araujo, Costas, Hoedt – Mallo (C) (57. K. Vázquez), Méndez, Beltrán, Jozabed, Juncà (86. Sisto) – Boufal (68. Aspas), Gómez.
    Náhradníci: S. Álvarez – Aspas, Sisto, Lobotka, M. Jensen, K. Vázquez, Cabral.

    Rozhodčí: González – García, Rodríguez
    thejrc.org