SHK Hodonín – Písek 5:3 (kon.) | Orlová – Havlíčkův Brod 4:8 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 7:2 (kon.)
Nový Jičín – Žďár n/S 2:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Tábor 8:3 (kon.) | Kopřivnice – David Servis 6:2 (kon.)
Šumperk – Pelhřimov 6:3 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
8:3 (5:1, 1:0, 2:2)
HC Tábor
Sobota 09.02.2019, 17:002. liga - Jih a Východ (ČR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale TOMÁŠ BRUNEC prosazuje, ale potřeboval k tomu v průběhu zápasu množství nepovedených šancí. Kombinaci po přechodu do útočného pásma zakončil střelou z levého kruhu do levého horního rohu, kam tentokrát Novákova lapačka nedosáhla. Asistence: Daniel Paťava.
     
    51:20
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru po zásluze využívají, jelikož si v ní dokázali vytvořit dobrý tlak i šance. Autorem přesilovkové trefy je PETR SEIDLER, pro něhož je to třetí branka v dnešním utkání. Bobrům zbývá ještě 41 sekund početní výhody 5 na 4. Asistence: Michal Žák.
     
    44:28
    Tábor právě vstřelil branku!
    Další branku však vidíme na druhé straně kluziště, kde se z rychlého protiútoku prosazuje střelou k tyčce kapitán DAVID BLAŽEK. Asistence: Jakub Drda.
     
    42:36
    Tábor právě vstřelil branku!
    Sekundu před návratem Báchora na led skóruje, i za pomocí horní tyčky, hostující obránce DAVID KOŠAŘ, jenž využil chyby v domácí rozehrávce. Asistence: Jan Březina, Marek Duben.
     
    33:50
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hned první střela v této akci však končí další brankou Valašského Meziříčí. Prudkou střelou dostal puk za brankářova záda nejproduktivnější obránce Bobrů MICHAL ŽÁK. Asistence: Petr Seidler.
     
    14:50
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Po patnácti minutách hry se Bobři dočkali páté branky. Z mezikruží si na pravé křídlo vybruslil ADAM HOŘANSKÝ a poslal kotouč nad Novákovo levé rameno. Asistence: Michal Žák, Patrik Dalajka.
     
    10:37
    Tábor právě vstřelil branku!
    Domácí Kamas nejprve zablokoval střelu Košaře od modré, ale puk se odrazil jen na Pípala. Ten předal kotouč před branku na ŠTĚPÁNA KADILÁKA, který dostal puk mezi Šurého betony. Asistence: Jakub Pípal.
     
    09:18
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hořanský získal puk na hůl po střele od modré, ale Nováka kolem levé tyčky nepřekonal. Kotouč proto předal před brankoviště, kde se po několika dorážkách prosadil PETR DVOŘÁK. Asistence: Jakub Jenáček, Adam Hořanský.
     
    07:58
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hraje se osmá minuta utkání a domácí vedou po druhé brance PETRA SEIDLERA už o tři branky. Domácí útočník zakončoval od pravé tyčky za ležícího gólmana. Asistence: Rostislav Vaněk.
     
    05:42
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Domácí velmi brzy rozestavili svou přesilovkovou formaci a začali s kombinací. Ta se zastavila až u STANISLAVA BÁCHORA, který kotouč poslal z první za záda hostujícího gólmana. Asistence: Michal Žák, Petr Dvořák.
     
    02:38
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Hostující gólman si nejprve poradil se střelou i dorážkami Vaňka, po další kombinaci už ale nestačil na závěrečnou střelu PETRA SEIDLERA, který po Vaňkově přihrávce mířil k odkryté levé tyčce. Asistence: Rostislav Vaněk, Petr Dvořák.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 3. Seidler (Vaněk, Dvořák), 6. Báchor (Žák, Dvořák), 8. Seidler (Vaněk), 10. Dvořák (Jenáček, Hořanský), 15. Hořanský (Žák, Dalajka), 34. Žák (Seidler), 52. Seidler (Žák), 56. Brunec (Paťava) – 11. Kadilák (Pípal), 43. Košař (Březina, Duben), 45. Blažek (Drda)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Šurý (Plšek) – Jenáček, Kamas, Holiš, Weintritt, Báchor, Váňa, Žák – Hořanský, Brunec, Paťava, Vaněk, Pořický, Seidler, Kuchařík, Dvořák, Martiník, Daněk, Dalajka.
    HC Tábor: Novák (Lekeš) – Košař, Skočovský, Černý, Duben, Bouška, Kachyňa, Kanov, Raiterman –Kadilák, Škrdleta, Blažek, Březina, Pípal, Drda, Prášek, Pechánek, Sladkovský.

    Rozhodčí: Dufka – Zedník, Axman
    bahis siteleri