Česko – Rakousko 6:1 (kon.)
konec
Česko
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
Rakousko
Sobota 09.02.2019, 14:00 • Netzsch-Arena, Selb • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    56:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nakonec i ve třetí třetině střílíme dvě branky a potvrzujeme suverénní vítězství! LUCIE GRUNTOVÁ dostala přihrávku do přečíslení, ve kterém chviličku čekala na Haasovou. Znovu se ale naprosto správně rozhodla pro přímé zakončení, protože viděla u druhé tyče hodně volného prostoru. A ten trefila přesně – 6:1! Asistence: Barbora Bartáková.
     
    40:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    O chvíli později už nám to vyšlo a vedeme znovu o čtyři góly! Anna Kalová posunula kotouč na levou stranu brankoviště k BARBOŘE BARTÁKOVÉ, která neváhala a i z velkého úhlu ho okamžitě poslala o záda gólmanky do sítě – 5:1! Asistence: Anna Kalová, Karolína Sýkorová.
     
    39:53
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Český tým inkasuje poprvé na turnaji, a to na konci páté třetiny. Alexandra Hřívová přichází o čisté konto poté, co česká útočnice předvedla obrovský námaz v rozehrávce a pouhých sedm sekund před sirénou snížila EMMA PFEFFEROVÁ – 4:1. Asistence: Katharina Killiusová.
     
    36:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Poté, co český tým přestál několik oslabení, přidává další gól! Dominika Malická našla mezi kruhy MARKÉTU MAZANCOVOU, která zakončila přesně – 4:0. Asistence: Dominika Malická.
     
    21:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vedeme už o tři branky! Krátce po vstupu do druhé třetiny se před brankoviště dostala z pravé strany ANNA JIŘINA PAVLASOVÁ a i když jí zakončení vůbec nesedlo, překvapivě propadlo gólmance za záda – 3:0! Asistence: Adriana Dubová, Andrea Trnková.
     
    09:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    No a elitní formace tohle volání vyslyšela, vedeme už o dvě branky! LUCIE GRUNTOVÁ dostala od Viktorie Chladové chytrou přihrávku do prostoru, kde se chvíli ohlížela, aby zakombinovala se spoluhráčkou. Ale tak po dvou sekundách jí došlo, že jí Rakušanky nechaly úplně samotnou, takže udělala krok a pak vypálila přesně do bližšího růžku – 2:0! Asistence: Viktorie Chladová, Hana Haasová.
     
    04:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po nepřesvědčivé úvodní pasáži se Češky konečně chvíli udržely na kotouči a rázem je z toho první branka utkání! Lucie Gruntová našlápla na pravé straně a když byla ve velkém úhlu, nezazmatkovala. Objela rakouskou klec a pak parádní přihrávkou vyzvala BARBORU BARTÁKOVOU, která se z první nemýlila – 1:0! Asistence: Lucie Gruntová, Hana Haasová.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Bartáková (Gruntová, Haasová), 10. Gruntová (Chladová, Haasová), 22. Pavlasová (Dubová, Trnková), 37. Mazancová (Malická), 41. Bartáková (Kalová, Sýkorová), 57. Gruntová (Bartáková) – 40. Pfefferová (Killiusová)


    Česko: Hřívová (Pejšová) – Chladová, Habartová (A), Wojnarová, Vaněčková (C), Hračová, Czerweková, Mašková, Veverková – Bartáková, Gruntová, Haasová – Sýkorová, Kalová (A), Dýcková – Pavlasová, Dubová, A. Trnková – Mazancová, Eignerová, Malická. Trenér: Roman Heindl.
    Rakousko: Feebergerová (Rablová) – Kutzerová, Leitnerová, Hinumová, Staneková, Haselsteinerová, Mörtlová (A), Hengelmüllerová, Schröflová (A) – Linzbichlerová, Ropatschová, Kainzová, Haaserová, Rainerová, Dauböcková (C), Pfefferová, Obermayrová, Hofbauerová, Killiusová, Schallová, Schusserová. Trenér: Christian Klepp.

    Rozhodčí: Feist – Laudenbach, Reitz.
    thejrc.org