Arizona – Dallas 3:2 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 5:4 (kon.) | Washington – Florida 4:5 (po pr.)
Montreal – Toronto 3:4 (po pr.) | Edmonton – San Jose 2:5 (kon.) | Vegas – Columbus 3:4 (kon.)
Vancouver – Calgary 4:3 (1:0 po s.n.) | Nashville – St. Louis 4:5 (po pr.) | New Jersey – Carolina 3:2 (kon.)
NY Islanders – Minnesota 2:1 (kon.) | Chicago – Detroit 5:2 (kon.) | Boston – Colorado 2:1 (po pr.)
Buffalo – Winnipeg 1:3 (kon.)
konec
New York Islanders
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Minnesota Wild
Neděle 10.02.2019, 21:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:37:15)
     
    Československá stopa v utkání

    V dnešním duelu nenastoupil nikdo z českých a slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Anthony Beauvillier (NYI) 1+0
    2. Valtteri Filppula (NYI) 0+2
    3.Devon Toews (NYI) 1+0
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 13 825 diváků!
     
    Střely na branku: 34 – 27
     
    Je konec! Domácí Islanders si nakonec pohlídali své vedení a poráží Minnesotu Wild 2:1! Ve třetí třetině byli domácí hráči nadále aktivnější a nepustili Minnesotu do šancí! Naopak Devan Dubnyk se musel činit a předvedl dalších devět zákroků. V závěru se Minnesota vůbec nedostala do tlaku, jelikož Jonas Brodin vyrobil faul a domácí sehráli přesilovou hru. New York Islanders se tak vracejí na druhou pozici Východní konference. Naopak Minnesota je na západě až osmá.
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Brodin se rychle vrátil do obranného pásma a na poslední chvíli vybojoval kotouč před rozjetým Nickem Leddym. Šance Minnesoty stále žijí.
     
    59:02
    Devan Dubnyk už je na střídačce a hosté zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:26
    Eric Staal se dostal s kotoučem do útočného pásma, přenechal jej zadovkou pro svého spoluhráče, nicméně jeho zakončení vykopl Dubnyk betonem.
     
    58:10
    Hosté v plném počtu.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:46
    Devan Dubnyk musel znovu zasahovat. Anders Lee střílel doslova v pádu, ale hostující brankář jeho pokus ukryl do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    57:30
    Domácí se stále drží v útočném pásmu. Islanders to pár minut před koncem dnešního souboje stačí. Minnesotě už moc času zbývat nebude.
     
    56:30
    Nick Leddy zakončil příklepem od modré čáry. Jeho dělovka se od zadního mantinelu odrazila zpátky před branku, ale nikdo v modrém puk do sítě nedoklepl.
     
    56:10
    Islanders si zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za hůl v obličeji Leddyho dostává Jonas Brodin.
     
    55:38
    Anders Lee projel s pukem na hokejce do útočného pásma, přehodil si kotouč na bekhend, jenže jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem hostující klece.
     
    55:12
    Dubnyk znovu vyjel ven z branky, aby svým spoluhráčům pomohl s rozehrávkou. Minnesotě už moc času na vyrovnání nezbývá.
     
    54:36
    Casey Cizikas se dostal ke kotouči v útočném pásmu. Domácí útočník poslal kotouč na branku Minnesoty, ale jeho pokus prolétl kolem zadní tyče.
     
    54:06
    Valtteri Filppula se v útočném pásmu prudkou brzdou zbavil svého strážce, poslal přihrávku na modrou čáru, ale Adam Pelech zakončit nestačil.
     
    53:35
    Marcus Foligno dostal přihrávku do středního pásma, jenže v souboji s dvojicí obránců v modrých dresech neměl šanci na zakončení.
     
    53:12
    Anthony Beauvillier dostal přihrávku na modrou čáru, jenže v otočce si nedokázal kotouč skvěle zpracovat a dal hostujícím obráncům možnost vrátit se.
     
    52:45
    Zach Parise si řekl o přihrávku mezi kruhy, zakončil příklepem, ale Adam Pelech mu na poslední chvíli stačil přizvednout hůl, čímž jej obral o možnost.
     
    52:12
    Mathew Barzal projel do útočného pásma, jenže jeho oblouk v útočném pásmu byl příliš dlouhý a domácí útočník se připravil o možnost zakončit.
     
    51:35
    Brock Nelson se dostal k odraženému kotouči na levé straně útočného pásma. Nelson poté zakončil, ale Dubnyk jeho pokus vykopl pravým betonem.
     
    51:10
    Nick Leddy dostal kotouč v útočném pásmu, jenže vinou špatného zpracování se nechal vytlačil za branku Minnesoty, odkud už nepřihrál.
     
    50:29
    Domácí v plném počtu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:03
    Domácí se za vlastní brankou znovu dostali k odraženému kotouči a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry. Minnesotě se v přesilovce nedaří.
     
    49:26
    Thomas Greiss vytáhl parádní zákrok! Před brankou Islanders tečoval prudké nahození od modré čáry Pateryn, ale Greiss jeho pokus vykopl špičkou betonu!
     
    49:02
    Minnesota se v úvodu přesilovky brzdí sama. Mikael Granlund se dopustil přihrávky rukou. Hosté tak musí vyklidit útočné pásmo.
     
    48:29
    Minnesota si zahraje přesilovku. Dvě minuty za hrubost dostává Mathew Barzal.
     
    48:22
    Thomas Greiss musel znovu zasahovat. Německý brankář se stačil přesunout k levé tyči a schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po jeho levici.
     
    48:10
    Ryan Suter dostal přihrávku na modrou čáru, jenže nebyl v pozici, ze které by se dalo zakončovat. Hostující zadák přihrávkou o mantinel našel Pariseho.
     
    47:30
    Po delší době se hosté dostali do zakončení. Eric Staal vypálil z jízdy z ostrého úhlu a daroval Greissovi opravdu snadný zákrok. Vhazuje se po levici domácího brankáře.
     
    47:10
    Johnny Boychuk poslal prudkou přihrávku do útočného pásma. Jordan Eberle se s kotoučem prosmýkl za branku Minnesoty, odkud už nestačil přihrát.
     
    46:40
    Devan Dubnyk se rozhodně nenudí! Hostující brankář si musel dát pozor na pokus ze středního pásma. Gólman Minnesoty vykopl puk betonem.
     
    46:10
    Valtteri Filppula projel s kotoučem do útočného pásma, natlačil se mezi dva obránce, jenže důrazná obrana Minnesoty jej nepustila do zakončení.
     
    45:48
    Devan Dubnyk vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození podél mantinelu. Hostující brankář našel volného spoluhráče v bílém dresu.
     
    45:15
    Scott Mayfield nahodil puk od modré čáry před branku hostující Minnesoty. Nikdo v modrém dresu jeho nahození netečoval. Puk skončil vedle branky.
     
    44:45
    Josh Bailey dostal prostor na modré čáře, jenže při pokusu o zakončení zlomil svou hokejku a daroval odražený kotouč hokejistům Minnesoty.
     
    44:10
    Anders Lee poslal přihrávku do útočného pásma, kam dojel Mathew Barzal, jenže zadovkou z rohu třetiny nenašel spoluhráče v modrém dresu.
     
    43:38
    Nelson si brousil zuby na přihrávku z levé strany, ale Brodin obětavou rybičkou odehrál kotouč ven z obranného pásma.
     
    43:12
    Kyle Rau projel s kotoučem do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu nedokázal najít nikoho v bílém dresu. Jordan Eberle jeho pobídku vypíchl do bezpečí.
     
    42:26
    Anthony Beauvillier projel s pukem do útočného pásma, jenže se nedokázal zbavit důrazného Spurgeona. Domácí celek přesto drží pásmo.
     
    42:06
    Zach Parise dostal přihrávku na modrou čáru, zpracoval si kotouč na forhend a vyslal svižnou střelu zápěstím. Jeho pokus vykopl Thomas Greiss.
     
    41:25
    Cizikas dojel nahození do rohu útočného pásma, skvěle si zpracoval kotouč, projel kolem branky, jenže nikdo v modrém dresu se mu neuvolnil.
     
    41:02
    Další akci hostující Minnesoty zastavuje postavení mimo hru. Své postavení si tentokrát nepohlídal Joel Eriksson Ek. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    40:41
    Ryan Suter projel s kotoučem do útočného pásma, krásnou kličkou se zbavil obránce, jenže jeho zakončení skončilo na betonu pozorného brankáře.
     
    40:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování třetí třetiny. Na prudké nahození si dal Devan Dubnyk dobrý pozor a vyjel z branky, aby pomohl s rozehrávkou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:57.
     
    Střely na branku: 25 – 15
     
    Druhá třetina končí! Také po druhé části mohou být spokojenější domácí hokejisté! Minnesota sice dokázala bleskově vyrovnat. Přesilovou hru totiž vyrovnal Mikael Granlund! Smírný stav však nevydržel ani za dvě minuty. Domácím vrátil vedení v přesilové hře Devon Toews! Ve zbytku třetiny tempo hry poněkud opadlo a skvělé výkony podávali hlavně brankáři. Po čtyřiceti minutách vedou Islanders 2:1.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Anders Lee se s kotoučem na hokejce prosmýkl do útočného pásma. Hráč domácího celku poslal přihrávku mezi kruhy, kde zasáhl obránce Anthony Bitetto.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:24
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, jenže Nick Leddy na levé straně projel do útočného pásma před kotoučem. Po odpískaném ofsajdu se vhazuje ve středním pásmu.
     
    38:00
    Po šermované na modré čáře se kotouč od jednoho z hráčů domácího celku odrazil na střídačku Minnesoty. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    37:35
    Ryan Suter dojel nepřesnou přihrávku do útočného pásma. Suter se rychle otočil, jenže rozehrávkou na levé křídlo nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    37:04
    Scott Mayfield si na modré čáře nepotykal se zpracováním kotouče. Domácí hokejista poté udělal oblouk ve středním pásmu a daroval puk soupeři.
     
    36:34
    Anthony Bitetto trefil hitem domácího Jordana Eberleho a může být rád, že nevyfasoval další dvouminutový trest. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    36:10
    Jared Spurgeon vypálil od modré čáry, jenže jeho dělovka prolétla kolem branky domácího mužstva. Minnesota přesto nadále drží útočné pásmo.
     
    35:26
    Marcus Foligno se před brankou domácího celku dostal k odraženému kotouči a pokoušel se zakončit z otočky. Thomas Greiss jeho pokus vykopl betonem!
     
    35:02
    Jason Zucker projel po levé straně do útočného pásma, jenže jeho ránu zápěstím domácí brankář Thomas Greiss dobře viděl a ukryl puk do lapačky.
     
    34:19
    Hosté v plném počtu.
     
    34:00
    Až nyní se hostujícím hráčům podařilo vyhodit kotouč přes všechny čáry. Unavené kvarteto hráčů Minnesoty Wild odjíždí na střídačku.
     
    33:26
    Devan Dubnyk se skvěle přesunul k levé tyči své branky a betonem vyrazil nebezpečnou střelu od mantinelu. Domácí celek nadále drží útočné pásmo.
     
    33:02
    Mathew Barzal poslal přihrávku na modrou čáru, odkud střílel Brock Nelson, jenže jeho dělovka pouze zaduněla o mantinel za brankou Wild.
     
    32:19
    Další přesilová hra pro domácí Islanders. Dvě minuty za hákování dostává Greg Pateryn.
     
    32:03
    Charlie Coyle dojel nahození do rohu útočného pásma, jenže nikdo v bílém dresu se mu nedokázal uvolnit do volného prostoru.
     
    31:06
    Anders Lee dostal bekhendovou přihrávku mezi kruhy, ale v tísni už nedokázal najít mezírku mezi betonem Devana Dubnyka a brankovou konstrukcí.
     
    30:34
    Brock Nelson se po levém křídle prosmýkl do útočného pásma, kde svedl souboj s obráncem v bílém dresu, ale ten mu nenechal prostor k rozehrávce.
     
    30:07
    Tom Kühnhackl vyjel s kotoučem do útočného pásma a z ostrého úhlu zkoušel překvapit Devana Dubnyka. Hostující gólman si však pohlídal mezírku u levé tyče.
     
    29:40
    Jared Spurgeon se otočil za brankou domácího celku, jenže bekhendovou přihrávkou nenašel nikoho v bílém dresu Minnesoty.
     
    29:06
    Mathew Barzal se podél levého mantinelu prosmýkl do útočného pásma, jenže nenašel nikoho v modrém dresu domácích Islanders.
     
    28:25
    Eric Staal se před brankou domácích natahoval po odraženém kotouči, jenže v předklonu nedokázal poslat kotouč za záda pozorného Greisse.
     
    28:03
    Nick Leddy ještě podržel kotouč za vlastní brankou a počkal na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led také trenér Minnesoty.
     
    27:26
    Nick Leddy dostal fantastickou přihrávku do jízdy, vlétl do útočného pásma, ale střelou zápěstím nedokázal zamířit mezi tři tyče hostující branky.
     
    27:03
    Jordan Eberle se dostal k odraženému kotouči a bez problémů vyhodil kotouč o mantinel do středního pásma. Wild ale mohou rozjet další akci.
     
    26:35
    Joel Eriksson Ek se tentokrát sám dostal do blízkosti domácí branky, ale ještě se pokusil přihrát mezi kruhy. Jeho přihrávku odvrátila obrana Islanders.
     
    26:07
    Joel Eriksson Ek vymyslel zajímavou přihrávku na Erica Staala, jenže druhý jmenovaný si nepotykal se zpracováním a kotouč mu utekl do rohu kluziště.
     
    25:49
    Domácí v plném počtu.
     
    25:45
    Hosté v plném počtu.
     
    24:32
    Cizikas dostal přihrávku k mantinelu a z rohu kluziště poslal zajímavou přihrávku mezi kruhy. Na jeho přihrávku však nedosáhl nikdo v modrém dresu.
     
    24:08
    Cizikas projel s kotoučem přes modrou čáru, jenže jeden z hráčů Islanders byl ještě rychlejší. Akci domácích tak zastavuje postavení mimo hru.
     
    23:49
    Jenže přesilovka netrvala dlouho! Valtteri Filppula vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    23:45
    Domácí celek si zahraje další přesilovou hru! Brodin dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    23:01
    Mathew Barzal dostal parádní přihrávku na levý kruh a pohotově zakončil příklepem! Devan Dubnyk se v brankovišti roztáhl a předvedl neskutečný zákrok!
     
    22:29
    Devon Toews se ihned znovu zapojil do útočné akce domácího celku. Jeho průnik kolem branky skončil nepřesnou pobídkou na modrou čáru.
    22:01 Devon TOEWS - 2:1
     
    22:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek se bleskově vrací zpátky do vedení! Také Islanders dokázali využít přesilovou hru! DEVON TOEWS si nabruslil na levý kruh a parádní dělovkou rozjásal domácí fanoušky! Asistence: Ryan Pulock, Valtteri Filppula.
     
    21:28
    Bude se znovu vylučovat! Dvě minuty za držení dostává Anthony Bitetto.
     
    21:10
    Brock Nelson dostal přihrávku do útočného pásma, zbavil se obránce a parádní střelou zápěstím jen těsně minul branku.
    20:38 Mikael GRANLUND - 1:1
     
    20:38
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá přesilovou hru a hned v první minutě druhé části vyrovnává! Jason Zucker poslal zajímavou přihrávku na levou stranu a MIKAEL GRANLUND poslal puk do odkryté sítě! Asistence: Jason Zucker, Eric Staal.
     
    20:10
    Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Wild se ihned vydali do útočného pásma, jenže nikdo v bílém se nedostal do zakončení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 22:01.
     
    Střely na branku: 15 – 9
     
    První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté domácího celku! Islanders vlétli do utkání jako velká voda a vytvořili si obrovský tlak. Ten ale dlouho bořil fantastický Devan Dubnyk! Až v 15. minutě neuhlídala obrana Minnesoty Anthonyho Beauvilliera, který svůj únik zakončil střelou mezi betony. V závěru třetiny si Minnesota vybojovala přesilovku, kterou bude dohrávat v úvodu druhé části. Do kabin se odchází za stavu 1:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:42
    První přesilovku si zahraje také Minnesota. Scott Mayfield dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    19:22
    Marcus Foligno byl při přechodu do útočného pásma příliš rychlý a projel do ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:38
    Jason Zucker před brankou domácího celku tečoval nahození od modré čáry. Jeho teč prolétla kolem zadní tyče.
     
    18:04
    Nick Leddy dostal fantastickou přihrávku na hokejku a pohotově zakončil. Dubnyk měl s jeho dělovkou problémy, ale nakonec udržel puk ve výstroji.
     
    17:29
    Tom Kühnhackl byl při přechodu do útočného pásma příliš netrpělivý. Domácí útočník projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Ofsajd. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    17:10
    Domácí jen nahodili kotouč za branku Minnesoty a odjeli na střídačku. V hale zatím panuje skvělá atmosféra. Domácí fanoušci ženou Islanders do útoku.
     
    16:46
    Hosté v plném počtu.
     
    16:10
    Matt Martin dostal přihrávku na kruh a pohotově zakončil. Jeden ze zadáků v bílém dresu jeho pobídku dokázal odkopnout k mantinelu.
     
    15:33
    Anders Lee dostal moře prostoru na levé straně útočného pásma, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho ránu zápěstím vyrazil Dubnyk ramenem.
     
    15:03
    Minnesota vstupuje skvěle také do druhého oslabení. Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a po krátké kombinaci vyhodili puk za branku Islanders.
     
    14:46
    Domácí celek si zahraje další přesilovou hru. Dvě minuty za vysokou hůl dostává Foligno.
     
    14:29
    Michael Dal Colle se v útočném pásmu natahoval po odraženém kotouči, jenže špičkou čepele jej nedokázal procedit na volného Pulocka.
    14:05 Anthony BEAUVILLIER - 1:0
     
    14:05
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí celek se dostává do vedení! Islanders přetavili svůj tlak v úvodní branku! ANTHONY BEAUVILLIER dostal přihrávku do útočného pásma, jel sám na branku a procedil kotouč mezi Dubnykovy betony! Asistence: Valtteri Filppula, Leo Komarov.
     
    13:38
    Jonas Brodin si prodloužil pobyt na ledové ploše, dojel odražený kotouč v obranném pásmu a odrazem o mantinel jej poslal za modrou čáru.
     
    13:09
    Jonas Brodin táhl akci Minnesoty po pravém křídle. Hostující hráč projel do útočného pásma, jenže přihrávkou na levou stranu neoslovil svého spoluhráče.
     
    12:26
    Mathew Barzal se v útočném pásmu hnal za odraženým kotoučem před brankou Minnesoty, jenže zadáci v bílém u něj byli včas a nepustili jej k dorážce.
     
    12:10
    Matt Martin dostal přihrávku na pravou stranu a projel s kotoučem do středního pásma. Domácí hráč poté hledal Eberleho, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    11:22
    Hosté v plném počtu.
     
    11:10
    Josh Bailey dostal přihrávku do střelecké pozice, jenže jeho pokus příklepem proletěl kolem levé tyče hostující branky.
     
    10:25
    Mathew Barzal projel s kotoučem na levý kruh, odkud zakončil zápěstím, nicméně jeho pokus skončil na noze pozorného obránce. Hráči Wild hrají obětavě.
     
    10:02
    Minnesota zahajuje úvodní oslabení opravdu skvěle. Hosté se dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej až za Greissovu svatyni.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:22
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru! Spurgeon dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:13
    Adam Pelech se pokoušel vyhodit kotouč ven z obranného pásma, jenže jeden ze soupeřů mu vložil do cesty hokejku, od které se puk odrazil na střídačku.
     
    09:02
    Domácím se vůbec nepovedla rozehrávka. Cizikas poslal prudkou pobídku na levou stranu, jenže jeho přihrávce skončila na zakázaném uvolnění.
     
    08:38
    Joel Eriksson Ek se vydal do útočného pásma, kde přišpendlil k mantinelu Nicka Leddyho. Domácí hokejista se ale dokázal vymanit a odehrál puk za modrou čáru.
     
    08:12
    Tom Kühnhackl se na levé straně útočného pásma natahoval po prudké přihrávce, jenže kotouč prosvištěl až k zadákům v bílých dresech Minnesoty.
     
    07:30
    Dubnyk potřetí během osmi minut vyjel ven z branky a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Minnesota se stále nemůže vymanit z tlaku soupeře.
     
    07:06
    Komarov dostal povedenou přihrávku za branku Minnesoty, vybruslil si na kruh a zakončil. Jeho pokus však skončil na brusli pozorného obránce.
     
    06:23
    Ryan Pulock dostal parádní přihrávku na modrou čáru, napřáhl a vypálil příklepem. Jeho dělovku dokázal Devan Dubnyk vykopnout pravým betonem.
     
    06:09
    Devon Toews si najel mezi kruhy, kam dostal parádní přihrávku z pravé strany a jemnou tečí poslal kotouč na branku Minnesoty! Dubnyk se skvěle roztáhl a udržel puk pod betonem!
     
    05:40
    Mathew Barzal si udělal prostor rychlou kličkou v rohu útočného pásma, jenže Joel Eriksson Ek jej čistým hitem přitlačil k mantinelu a získal puk pro Wild.
     
    05:05
    Michael Dal Colle vybojoval odražený kotouč u mantinelu, vybruslil si s ním mezi kruhy a vypálil. Jeho pokus zápěstím srazil jeden z obránců do bezpečí.
     
    04:32
    Zach Parise dostal přihrávku do středního pásma, ale nedokázal se s kotoučem dostatečně rychle otočit. Jeden z domácích hráčů jej o něj připravil.
     
    04:05
    Dubnyk vyjel znovu ven ze své branky. Hostující brankář poté oslovil jednoho z obránců v bílém dresu. Zatím se hraje hodně svižný hokej.
     
    03:35
    Matt Martin spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže jeden ze zadáků Minnesoty byl u kotouče o něco dříve a odehrál jej za modrou čáru.
     
    03:03
    Anthony Beauvillier dostal parádní přihrávku mezi kruhy, kotouč si bleskově zpracoval a pohotově zakončil. Jeho střela zápěstím prolétla těsně vedle pravé tyče!
     
    02:32
    Leo Komarov před brankou Wild tečoval prudkou dělovku od modré čáry. Od jeho hokejky se však kotouč odrazil mimo tři tyče hostující klece.
     
    02:09
    Matt Martin se před brankou Minnesoty pokoušel zakončit v hodně krkolomné pozici. Od jeho levé brusle se kotouč nakonec odrazil pod Devana Dubnyka.
     
    01:35
    Jason Zucker si krásně vybruslil na levý kruh, připravil si kotouč ke střele forhendem, jenže svižnou střelou minul vzdálenější tyč domácí klece.
     
    01:08
    Greiss musel poprvé zasahovat! Domácí brankář se stačil přesunout k pravé tyči a vyrážečkou vytěsnil dělovku z levého kruhu.
     
    00:41
    Dubnyk vyjel ven z branky a zastavil prudké nahození domácího celku. Islanders nicméně vlétli do utkání velice aktivně a ihned se tlačí do útoku.
     
    00:10
    Domácí uspěli na úvodním vhazování první třetiny. Islanders se ihned vydali do útoku, jenže akce po levém křídle skončila příliš dlouhou přihrávkou.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Domácí Islanders budou hrát v modrém, zatímco Minnesota přijela v bílých dresech.
     
    Jak už je za oceánem zvykem, začne dnešní duel o několik minut později.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee – Jo. Bailey, Barzal, Dal Colle – Komarov, Filppula, Beauvillier – Kühnhackl, Cizikas, M. Martin.

    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Bitetto, Brodin, Pateryn, Seeler – Coyle, Mikael Granlund, Parise – Zucker, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Fehr, V. Rask, Rau.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kozari – Cherrey, Racicot.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli dvakrát. Minnesota doma vyhrála 6:4 a na ledě Islanders si připsala výhru 5:3.
     
    New York Islanders

    Domácí Islanders jsou na tom o mnoho lépe. Domácí celek totiž v padesáti třech utkáních vybojoval šedesát osm bodů a patří mu třetí pozice Východní konference. Na vedoucí Tampu Bay však ztrácí hned čtrnáct bodů. Naopak z dolních pozic se na Islanders tlačí Montreal a Boston. V minulém utkání dokázali Islanders vyhrát na nájezdy na ledě New Jersey Devils. Do zápasu nezasáhne Kuhnhackl a Ladd. Otazník visí nad účastím Clutterbucka a Hickeyho.
     
    Minnesota Wild

    Dnešní hostující celek v letošním ročníku bojuje o účast v bojích o Stanley Cup. Minnesota dosud odehrála padesát čtyři zápasů, ve kterých získala padesát sedm bodů a aktuálně jí patří sedmá pozice Západní konference. V posledních čtyřech duelech ale pokaždé prohrála a připsala si jen dva body. Naposledy doma podlehla 1:4 Edmontonu. Hostující kouč dnes bude postrádat trio zraněných Aberg, Dumba, Koivu.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi New York Islanders a Minnesotou Wild. Duel startuje ve 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 15. Beauvillier (Filppula, Komarov), 23. D. Toews (Pulock, Filppula) – 21. Mikael Granlund (Zucker, E. Staal)


    New York Islanders: Greiss (Lehner) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee – Jo. Bailey, Barzal, Dal Colle – Komarov, Filppula, Beauvillier – Kühnhackl, Cizikas, M. Martin.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Bitetto, Brodin, Pateryn, Seeler – Coyle, Mikael Granlund, Parise – Zucker, E. Staal, Greenway – Kunin, J. Eriksson Ek, M. Foligno – Fehr, V. Rask, Rau.

    Rozhodčí: Chmielewski, Kozari – Cherrey, Racicot

    Diváci: 13 825
    thejrc.org