Leganés – Real Betis 3:0 (kon.) | Valencia – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Sevilla – Eibar 2:2 (kon.)
Ath. Bilbao – Barcelona 0:0 (kon.)
konec
CD Leganés
3:0 (2:0)
Real Betis
Neděle 10.02.2019, 12:00 • Estadio Municipal de Butarque • Španělská LaLiga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:49:58)
     
    Držení míče: 31 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 10:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 21:11.
     
    Je konec! CD Leganés zvládlo duel s Realem Betis a vítězí vysoko 3:0! Ve 23. minutě totiž dokázal otevřít skóre Júsuf Nasjrí! Stejný hráč se navíc prosadil i ve 37. minutě. Real Betis byl směrem dopředu naprosto bezzubý a Iván Cuéllar nemusel vytáhnout lepší zákrok. Po změně stran sice hosté zlepšili svůj výkon, jenže obrana Leganés pracovala skvěle. Nasjrí navíc utekl hostujícím zadákům a přízemní střelou dovršil svůj hattrick!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Martin Braithwaite (CD Leganés).
     
    90+2
    Jonathan Silva dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, ale příliš dlouho si rovnal míč na levou nohu a trefil jen prvního obránce v zeleném.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Ještě jedna žlutá karta. Diego Lainez si ji vysloužil za nesportovní chování.
     
    89
    Sergio León si na polovině soupeře skvěle pokryl míč tělem a Rubén Pérez jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Real Betis bude zahrávat přímý kop.
     
    88
    Rubén Pérez dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, prosmýkl se kolem obránce, jenže Sidnei se stačil vrátit a špičkou kopačky odehrál míč na roh.
     
    87
    Iván Cuéllar znovu vystartoval ven ze své branky a došel si pro míč na hranici pokutového území. Gólman Leganése poté rozehrál dlouhým výkopem.
     
    86
    Kenneth Omeruo se z pozice stopera dostal na levou stranu hrací plochy a pokusil se odcentrovat do velkého vápna. Jeho pokus skončil na hlavě prvního obránce.
     
    85
    Sidnei dostal přihrávku na pravou stranu, nicméně pod tlakem dotírajícího Jonathana Silvy pouze odkopl míč do zámezí. Domácí celek může znovu zaútočit.
     
    84
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Júsuf Nasjrí, přichází Michael Santos.
     
    83
    Domácí fanoušci si vývoj dnešního utkání opravdu užívají! Stadionem už dokonce obíhá mexická vlna!
     
    82
    Tak pozor! Javi García trefil soupeře velmi nevybíravým způsobem a musí do sprch!
     
    81
    Diego Lainez sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu soupeře. Hostující zadák dostal pod tlak Reyese, ale ten si včas pomohl malou domů.
     
    80
    Rubén Pérez vybojoval míč na polovině hostujícího celku, přenesl hru na pravou stranu, nicméně tato akce Leganés skončila nepřesným centrem.
     
    79
    Francis Guerrero dostal přihrávku na pravou stranu, prošel s míčem do blízkosti pokutového území, jenže neoslovil nikoho v zeleném dresu Betisu.
     
    78
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Juanfran, přichází Diego Reyes.
     
    77
    Recio poslal k zemi jednoho ze soupeřů a zaslouženě dostává žlutou kartu.
     
    76
    Rubén Pérez vhazoval na polovině Realu Betis. Domácí hráč poslal přihrávku na Unaie Bustinzu, který ještě hledal Juanfrana, jenže tomu nevyšlo zpracování.
     
    75
    Antonio Barragán se pokusil přenést hru na pravé křídlo, nicméně jeho pobídka byla příliš prudká a míč se zakutálel do zámezí. Vhazovat bude Leganés.
     
    74
    Domácí celek zahrával rohový kop. Óscar Rodríguez vyslal centr na malé vápno, kde hlavou zasáhl obránce Javi García.
     
    73
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Mikel Vesga, přichází Rubén Pérez.
     
    72
    Sergio León spěchal za pobídkou na pravou stranu, jenže neustál souboj s Bustinzou a poroučel se k zemi. Bude z toho odkop od branky.
     
    71
    Do rozehrávky hostujícího celku se tentokrát musel zapojit také brankář Pau López. Hostující gólman nakopl míč na levé křídlo, kde nebyl nikdo v zeleném.
     
    70
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Jesé, přichází Andrés Guardado.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Julio Alonso.
     
    69
    Javi García zastavil další průnikovou přihrávku na polovinu hostujícího celku. Domácí zatím zcela kontrulují vývoj dnešního utkání a hrají ve velké pohodě.
    67. Júsuf NASJRÍ - 3:0
     
    67
    Leganés právě vstřelili branku! Hattrick je na světě! JÚSUF NASJRÍ si naběhl na krásnou průnikovou přihrávku za obranu Realu Betis, šel sám na brankáře a přízemní střelou rozvlnil branku!
     
    66
    William Carvalho dostal přihrávku do blízkosti pokutového území, jenže jeho pokus skončil na hrudníku prvního obránce v modrobílém dresu.
     
    65
    Real Betis zahrával přímý kop na polovině domácího celku. Jeho rozehrávky se ujal Giovani Lo Celso, jehož pobídka skončila v rukavicích domácího brankáře.
     
    64
    Javi García vyslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kde se s míčem dokázal otočit Lo Celso, ale jeho pokus byl hodně pomalý.
     
    63
    Sergio León napadal rozehrávku domácích fotbalistů na hranici pokutového území. Recio se ale stačil otočit a odkopl míč daleko od šestnáctky.
     
    62
    Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si nepohlídal právě domácí střelec Júsuf Nasjrí.
     
    61
    Júsuf Nasjrí si na polovině soupeře pomohl v hlavičkovém souboji loktem a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat tak bude Betis.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí celek si nadále drží své dvoubrankové vedení. Leganés svého soupeře navíc nepouští do zakončení.
     
    59
    Jesé si sprintem řekl o přihrávku za obranu domácího celku. Hostující útočník se k míči nedostal kvůli včasnému zasáhu stopera Omerua.
     
    58
    Real Betis se znovu usadil na polovině domácího celku. Hráči v zelených dresech si vyměňují krátké přihrávky, ale zatím jejich kombinace vázne.
     
    57
    Juanfran dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, potáhl míč do blízkosti pokutového území, jenže jeho centr odvrátil do bezpečí Javi García.
     
    56
    Giovani Lo Celso prošel s míčem na hranici pokutového území, přehodil si jej na levou nohu, ale jeho technický pokus zablokoval obránce v modrobílém.
     
    55
    Hostující celek uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině. Zadáci Realu Betis si vyměňují krátké přihrávky a soupeře prakticky nepouštějí do šancí.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Kenneth Omeruo (CD Leganés).
     
    54
    Óscar Rodríguez operoval s míčem v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho přenesení hry na pravou stranu bylo příliš prudké. Obrana Betisu stačila zasáhnout.
     
    53
    Diego Lainez táhl akci Realu Betis po pravém křídle. Hostující hráč odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže neoslovil nikoho v zeleném.
     
    52
    Jonathan Silva si parádním zpracováním udělal prostor na levé straně pokutového území a poslal centr na malé vápno. Pau López schoval míč do rukavic.
     
    51
    William Carvalho se skvěle vrátil do vlastní šestnáctky, natlačil se tělem před jednoho ze soupeřů a nechal se faulovat. Real Betis bude rozehrávat.
     
    50
    Júsuf Nasjrí si v pokutovém území brousil zuby na centr z pravé strany hrací plochy. Domácí útočník na míč nedosáhl a ještě si přovodil drobné zranění.
     
    49
    Mikel Vesga táhl akci domácího celku po pravé straně. Vesga odcentroval na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo v modrobílém.
     
    48
    Jonathan Silva se při napadání rozehrávky soupeře dopustil nedovoleného zákroku. Sudí měl souboj přímo před očima a odpískal faul.
     
    47
    Martin Braithwaite dostal zajímavou přihrávku do blízkosti pokutového území, kde si míč přehodil na pravačku, jenže jeho pokus prolétl vysoko nad břevnem.
     
    46
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Zouhair Feddal, přichází Diego Lainez.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější fotbalisté domácího celku! Ve 23. minutě totiž dokázal otevřít skóre Júsuf Nasjrí! Stejný hráč se navíc prosadil i ve 37. minutě. Real Betis byl směrem dopředu naprosto bezzubý a Iván Cuéllar nemusel vytáhnout lepší zákrok. Do kabin se proto odchází za stavu 2:0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Javi García našel Carvalha, který s míčem u nohy prošel do blízkosti pokutového území, jenže jeho pobídka na pravou stranu byla příliš prudká.
     
    44
    Recio se zpoza hranice pokutového území položil do odraženého míče, jenže jeho dělovka pravou nohou prosvištěla vysoko nad břevnem hostující svatyně.
     
    43
    Real Betis se po delší době usadil na polovině svého soupeře, jenže zadáci domácího celku bez problémů boří jednu útočnou snahu Betisu za druhou.
     
    42
    Javi García rozjel akci Realu Betis středem hrací plochy. Hostující zadák poslal nákop na pravou stranu, nicméně Sergio León se nedostal k odcentrování.
     
    41
    Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci jsou s výkonem svého oblíbeného celku spokojení a soupeře prakticky k ničemu nepouštějí.
     
    40
    Jesé sprintoval za prudkou přihrávkou do pokutového území, jenže brankář Iván Cuéllar vyrazil ven z branky, položil se mu pod nohy a schoval míč do rukavic.
     
    39
    Hostující celek zatím působí velmi opařeným dojmem. Domácí celek totiž hraje opravdu skvěle a nepouští Real Betis do blízkosti pokutového území.
    37. Júsuf NASJRÍ - 2:0
     
    37
    Leganés právě vstřelili branku! Domácí celek přidává druhou branku a navyšuje své vedení na 2:0! Přiznivci Leganés jsou na nohou! Óscar Rodríguez poslal z levé strany prudký centr na malé vápno a JÚSUF NASJRÍ doklepl míč do sítě!
     
    36
    William Carvalho diriguje rozehrávku Realu Betis na polovině domácího celku. Portugalský středopolař hledal obloučkem za obranu Leóna, ale Iván Cuéllar si došel pro míč.
     
    35
    Júsuf Nasjrí se znovu zapojil do útočné akce domácího celku, jenže si nepohlídal své postavení a nechal se lapit v ofsajdové pasti.
     
    34
    Siovas táhl další akci domácího celku po levé straně. Domácí zadák zkoušel rozběhnout Silvu, jenže ten byl skvěle bráněný Barraganem.
     
    33
    Jonathan Silva dostal krásnou přihrávku do pokutového území a vysokým obloučkem se pokusil přehodit vyběhnutého brankáře. Jeho pokus však prolétl kolem zadní tyče.
     
    32
    Real Betis zahrával přímý kop na polovině domácího celku. Jeho exekuce se ujal Lo Celso, který odcentroval na přední tyč, kde číhali pozorní obránci.
     
    31
    Javi García táhl akci Realu Betis po pravé straně. Krajní obránce hostujícího celku poslal prudký centr na přední tyč, kde zasáhl pozorný obránce Dimitris Siovas.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně zajímavou bitvu. Domácí Leganés hraje o něco aktivněji a tlačí se do útoku.
     
    29
    Antonio Barragán trefil jednoho ze soupeřů loktem a může být rád, že za svůj zákrok dostal jen žlutou kartu.
     
    28
    William Carvalho se nádhernou kličkou v blízkosti pokutového území zbavil svého strážce a špičkou kopačky posunul míč na Jesého. Druhý jmenovaný se nedostal do zakončení.
     
    27
    Na světě je první žlutá karta! Vesga ostrým skluzem poslal k zemi rozběhnutého Lo Celsa.
     
    27
    Jesé se po rohovém kopu pustil do hlavičkového souboje, jenže trefil jednoho ze soupeřů loktem. Domácí celek tak může pokračovat v kombinaci.
     
    26
    Juanfran skvěle vystoupil proti rozběhnutému soupeři a parádním obranným zákrokem srazil míč do zámezí. Hosté však rozehrají rohový kop.
     
    25
    Hosté po obdržené brance kombinují s míčem na kopačkách a tlačí se na polovinu domácího celku. Obrana domácího Leganése zatím hraje na jedničku.
    23. Júsuf NASJRÍ - 1:0
     
    23
    Leganés právě vstřelili branku! Domácí celek se dostává do vedení! Leganés zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč propadl ke zcela osamocenému JÚSUFU NASJRÍMU, který s pomocí obránce dopravil míč do horního rohu!
     
    22
    Pau López se při rozehrávce dostal pod tlak. Domácí Júsuf Nasjrí jej dostal do těžké pozice, jenže brankář Realu Betis dokázal míč odkopnout.
     
    21
    Domácí celek je zatím mnohem aktivnější. Óscar Rodríguez si tentokrát naskočil na povedený centr z levé strany, ale jeho hlavička prolétla kolem zadní tyče.
     
    20
    Juanfran znovu dostal přihrávku na pravou stranu a pobídkou podél postranní čáry se snažil rozběhnout spoluhráče. Óscar Rodríguez se k jeho přihrávce nedostal.
     
    19
    Pau López dostal malou domů a bez váhání nakopl míč na polovinu domácího celku. Jesé se následně pustil do hlavičkového souboje, jenže míč nevybojoval.
     
    18
    Juanfran prošel po pravé straně až na hranici pokutového území, odkud se pokusil o zakončení, jenže jeho dělovku srazila obrana Betisu do bezpečí.
     
    17
    Lo Celso odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže obrana domácího celku byla pozorná a bez problémů odehrála balón ven z pokutového území.
     
    16
    Unai Bustinza odcentroval z pravé strany hrací plochy před branku Real Betis. Hostující brankář byl pozorný a bez problémů si došel pro míč.
     
    15
    Júsuf Nasjrí se po pravém křídle probil na hranici pokutového území a vyslal prudký centr na malé vápno. Jeho pokus však skončil v rukavicích brankáře.
     
    14
    Francis Guerrero nyní uklidňuje rozehrávku hostujícího celku na polovině hrací plochy. Guerrero našel dlouhou přihrávkou Feddala, ale ten si nepotykal se zpracováním.
     
    13
    Francis Guerrero se skvěle vrátil na vlastní polovinu a před dotírajícím soupeřem zahrál malou domů hlavou. Real Betis se však musí hlavně bránit.
     
    12
    William Carvalho si na vlastní polovině skvěle pokryl míč tělem a jeden z dotírajících soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal na zem.
     
    11
    Na druhé straně se po rychlé akci dostal do zakončení aktivní Jesé, jenže jeho technický pokus skončil v rukavicích pozorného Cuéllara.
    10. Rodríguezova šance
     
    10
    Obrovská šance domácího celku! Óscar Rodríguez se z pravé strany probil před branku hostujícího celku, jenže jeho vysokou ránu přizvedl brankář nad břevno!
     
    9
    Sergio León vymyslel krásnou dlouhou přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže Juanfran se stačil vrátit a pohlídal cestu míče do zámezí.
     
    8
    Jesé tentokrát pro změnu napadal rozehrávku domácího celku. Brankář Iván Cuéllar si ale poradil s noblesou a nakopl míč na pravou stranu hřiště.
     
    7
    Juanfran přišel o míč na polovině hrací plochy. Hostující Jejé se poté okamžitě vydal do útoku, nicméně jeden z hráčů domácího celku jej zastavil faulem.
     
    6
    Jesé se v pokutovém území natahoval po centru z pravé strany, jenže před posilou hostujícího celku přizvedl jeden z obránců míč na rohový kop.
     
    4
    Juanfran dostal přihrávku na pravou stranu, posunul si míč na polovinu hostujícího Realu Betis, jenže svým centrem neoslovil spoluhráče.
     
    3
    Unai Bustinza vybojoval odražený míč v blízkosti pokutového území, našel En Nesyriho, který zakončil přízemní střelou, která těsně minula zadní tyč.
     
    2
    Domácí celek vlétl do dnešního utkání velmi aktivně. Leganés zahrávalo rohový kop, ale jeden z domácích fotbalistů si pomohl útočným faulem.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Na dlouhý nákop si okamžitě naběhl Martin Braithwaite, jehož dělovka levačkou rozvlnila boční síť.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše. Real Betis bude hrát v zeleném, zatímco Leganés nastupuje v bílém.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    CD Leganés: Cuéllar – Bustinza, Omeruo, Siovas – Juanfran, Recio, Vesga, J. Silva – Braithwaite, Óscar Rodríguez, Nasjrí.
    Náhradníci: Lunin – D. Reyes, Carrillo, El Zhar, Eraso, Santos, R. Pérez.

    Real Betis: Robles – Feddal, Javi García, Sidnei – Barragán, Kaptoum, W. Carvalho, Lo Celso, Guerrero – León, Jesé.
    Náhradníci: Pau López – Canales, Morón, Joaquín, Guardado, Lainez, Jul. Alonso.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se spolu střetli na konci září. Real Betis doma slavil těsnou výhru 1:0.
     
    CD Leganés

    Dnešní domácí celek je n tom o něco hůře. Po dvaadvaceti kolech se drží ve středu tabulky. Dosud totiž získal dvacet šest bodů a patří mu třináctá pozice. Na sestupové vody má k dobru jen náskok v podobě tří bodů. V posledním utkání ale dokázalo Leganés uspět na hřišti Vallecana.
     
    Real Betis

    Dnešní hostující celek zatím prožívá povedenou sezónu. Real Betis dosud odehrál dvacet dva zápasů, ve kterých vybojoval třicet dva bodů a patří mu šestá pozice ligové tabulky. Na páté Getafe navíc ztrácí jen tři body. Na podzim se Betisu dokonce podařilo postoupit ze základní skupiny Evropské ligy. V minulém kole na domácí půdě dokázal přehrát 1:0 Atlético Madrid.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské ligy mezi CD Leganés a Realem Betis. Výkop je stanoven na 12 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 23. Nasjrí (J. Silva), 37. Nasjrí (Óscar Rodríguez), 67. Nasjrí (Braithwaite)

    Karty:   27. Vesga (LGS), 54. Omeruo (LGS), 77. Recio (LGS), 90+2. Braithwaite (LGS) – 29. Barragán (RBE), 90. Lainez (RBE)   82. Javi García (RBE)


    Držení míče: 31 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 10:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 21:11.
    CD Leganés: Cuéllar – Bustinza, Omeruo, Siovas – Juanfran (78. D. Reyes), Recio, Vesga (73. R. Pérez), J. Silva – Braithwaite, Óscar Rodríguez, Nasjrí (84. Santos).
    Náhradníci: Lunin – D. Reyes, Carrillo, El Zhar, Eraso, Santos, R. Pérez.

    Real Betis: Pau López – Feddal (46. Lainez), Javi García, Sidnei – Barragán, Kaptoum, W. Carvalho, Lo Celso (70. Jul. Alonso), Guerrero – León, Jesé (70. Guardado).
    Náhradníci: Robles – Canales, Morón, Joaquín, Guardado, Lainez, Jul. Alonso.

    Rozhodčí: Alberola – Hernández, Cerdán
    thejrc.org