Bohemians – Židenice 3:4 (kon.) | Ostrava – Střešovice 9:3 (kon.) | Vítkovice – Panthers 7:2 (kon.)
Liberec – Ne 3:8 (kon.) | Chodov – Olomouc 7:1 (kon.) | Jičín – Slavia Plzeň 6:2 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
9:3 (3:1, 2:1, 4:1)
PSN Tatran Střešovice
Neděle 10.02.2019, 15:00 • ČPP Aréna, Ostrava • Extraliga žen • 20. kolo
     
    59:01
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava předvedla pěknou kombinaci, na jejímž konci stála opět KRISTINA HUDÁKOVÁ, která svou čtvrtou brankou v dnešním utkání zvyšuje již na 9:3. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    55:31
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Před branku dostala míček KRISTINA HUDÁKOVÁ, která i přes bránící hráčku poslal míček po zemi do branky. Pro Kristínu Hudákovou to je třetí branka v dnešním utkání. Asistence: Viktória Grossová.
     
    54:15
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatranky se nevzdávají. Důraz před brankou ukázala BARBORA ZABAVSKÁ, která dostala míček na hůl a ihned ho napálila do sítě. Asistence: Anna Válková.
     
    46:37
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Další branka Ostravy na sebe nenechala dlouho čekat. Další chybu v rozehrávce dokázala tentokrát potrestat ROMANA ŽURKOVÁ, která si položila Drbalovou a poté kličkou do forhendu zakončila do branky – 7:2! Asistence: Pavla Kajfoszová.
     
    46:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JANA LACKOVÁ zachytila na půlce míček, udělala s ním několik kroků k brance a poté nechytatelně zavěsila pod horní tyč. Bez asistence.
     
    30:30
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si vytvořila souvislejší tlak před brankou Tatranu. První ránu VERONIKY KÁČOVÉ ještě stačila Drbalová vyrazit, ale na následnou dorážku již byla krátká – 5:2! Bez asistence.
     
    25:49
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava si bere své ztracené dvoubrankové vedení zpět. Do střelecké listiny se tentokrát zapisuje DENISA KOTZUROVÁ. Bez asistence.
     
    25:03
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran nádhernou kombinací velmi rychle využívá přesilovou hru. Před brankou stála DANIELA REINDLOVÁ, pro kterou nebyl problém zakončit nádhernou kombinaci hostujícího celku. Asistence: Adéla Kramperová.
     
    15:21
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Je tu třetí branka domácích hráček. Paulína Hudáková nabila krásnou přihrávkou své sestře KRISTÍNĚ HUDÁKOVÉ, která z první poslala míček do sítě Tatranu. Asistence: Paulína Hudáková.
     
    13:31
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nepovedená střela Vlachové se odrazila přesně na hůl osamocené LIANY MATĚVOSOVÉ, pro kterou nebyl sebemenší problém zamést míček do branky – 2:1! Asistence: Karolína Vlachová.
     
    09:05
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení vybojovala míček na půlce DENISA KOTZUROVÁ. Následně s ním seběhla před branku, kde jí nikdo nebránil a domácí hráčka ještě zvládla udělat kličku Drbalové a stačila zakončit do prázdné branky. Bez asistence.
     
    06:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Ostrava se o chvíli později dostává do vedení. Za obranu se dokázala natlačit KRISTINA HUDÁKOVÁ, která si míček přehodila na forhend a následně ho poslala za záda Drbalové. Asistence: Paulína Hudáková.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 7. K. Hudáková (P. Hudáková), 10. Kotzurová, 16. K. Hudáková (P. Hudáková), 26. Kotzurová, 31. Káčová, 47. Lacková, 47. Žurková (Kajfoszová), 56. K. Hudáková (Grossová), 60. K. Hudáková (P. Hudáková) – 14. Matěvosová (Vlachová), 26. Reindlová (Kramperová), 55. Zabavská (Válková)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Tomšová (Dupčáková) – Rybičková, Kotzurová, Patakyová, Jurečková, Zuzaníková, Grossová, Kajfoszová – Žurková, Vrlíková, Lacková – Šablaturová, Káčová, Šromotová – P. Hudáková, K. Hudáková.
    PSN Tatran Střešovice: Drbalová (Ranochová) – Zikmundová, Machková, Válková – Reková, Vachušková, Reindlová – Zabavská, Matěvosová, Vlachová – Rybínová, Kramperová.

    Rozhodčí: Pavel Hála, Vladimír Hála
    thejrc.org