Sparta – Vítkovice 4:5 (po pr.) | Znojmo – Chodov 2:14 (kon.) | Bulldogs – Střešovice 1:6 (kon.)
Bohemians – Ostrava 3:4 (kon.) | Česká Lípa – Pardubice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 16:2 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:4 (2:0, 0:3, 1:1)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 10.02.2019, 17:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:47
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Autorem branky je MICHAL SLÁDEK, který velice důležitým gólem možná posílá Ostravu do play-off.
     
    51:12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Máme srovnáno! Autorem branky je TOMÁŠ KINDL, který využil chyby Ostravy v útoku a šikovnou střelou nachytává Laju! Asistence: Jakub Buršík.
     
    30:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravské mužstvo otáčí průběh utkání! Autorem branky z trestného střílení je FILIP HRABAL, který potvrzuje vynikající formu a krásnou střelou nedal Hyršlovi šanci.
     
    23:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    A máme srovnáno! Autorem branky je FILIP HRABAL, který vybojoval tak dlouho u brány Hyršla, až doklepl balonek do klece domácích! Asistence: Dominik Eichner.
     
    23:10
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostrava snižuje! Autorem branky je ALEŠ ZÁLESNÝ, který od levého mantinelu vymetá pravou šibenici brány Hyršla. Asistence: Filip Hrabal.
     
    07:00
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemka pokračuje v dobrém úvodu! Autorem branky je PATRIK KIELER, který zužitkoval parádní práce Růžka, který vyvezl balonek do útoku a nezištnou přihrávkou našel )plně volného Kielera. Asistence: Kryštof Krbec .
     
    00:25
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce! Autorem branky je JAKUB BURŠÍK, který využil chyby v rozehrávce od Křivy a pohotovou střelou překonává Laju k pravé tyči. Asistence: Patrik Šebek.

    Ondřej Klos

    Branky a nahrávky: 1. Buršík (Šebek), 7. Kieler (Krbec), 52. Kindl (Buršík) – 24. Zálesný (Hrabal), 24. Hrabal (Eichner), 31. Hrabal (TS), 60. Sládek


    FbŠ Bohemians: Hyršl (Kratěk) – Dobisík, Zezulka, Šefčík, Kuncman, Čihák, Cabejšek, Ďopan, Krbec – Šebek, Krebner, Buršík – Kieler, Kindl, Růžek – Kolstrunk.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Klobučník) – J. Bauer, Jurdzin, Kuczera, Lipový, Moravčík, Posselt – Daniš, Eichner, Hrabal – Juhaňák, Kaloč, Křiva – Mendrek, Sládek, Šindler – Zálesný.

    Rozhodčí: Přemysl Bališ a Peter Varga
    thejrc.org