Česko – Německo 3:2 (kon.)
konec
Česko
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Německo
Neděle 10.02.2019, 16:30 • Marli Areena, Turku • Turnaj pěti (U19)
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:46 Zdeněk SEDLÁK - 3:2
     
    47:46
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi se poprvé v zápase ujímají vedení! Strondala si dobře najel do pásma, dostal se s pukem za německou branku a hezky přihrál před branku, kde se nacházel ZDENĚK SEDLÁK. Asistence: Vojtěch Strondala.
    35:20 František ŘEHÁK - 2:2
     
    35:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Vyrovnání je na světě! Češi si nyní velmi dobře rozebrali obranu Německa a po pěkné kombinaci zakončuje do branky FRANTIŠEK ŘEHÁK. Asistence:Radek Procházka a Jan Dluhoš.
    34:01 Zdeněk SEDLÁK - 1:2
     
    34:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    A kontaktní branka je na světě! Němci propadli v obranném pásmu Česka. Češi se dostali do úniku dvou na jednoho, který brankou korunoval ZDENĚK SEDLÁK. Asistence: Strondala a Jelínek.
    24:31 Bastian ECKL - 0:2
     
    24:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Češi špatně vyhodili puk a Němci se udrželi v pásmu. Pěknou přihrávku k pravé tyči dostal BASTIAN ECKL a ten pohodlně navyšuje vedení Německa. Asistence: Valentino Klos a Tobias Möller.
    01:53 Tim LUTZ - 0:1
     
    01:53
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se velmi rychle dostávají do vedení. Češi propadli ve středním pásmu a přečísleni Němců dvou na jednoho zvládli bezchybně. Autorem branky je TIM LUTZ. Asistence: Erik Betzold.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 35. Sedlák (Strondala, Jelínek), 36. Řehák (Procházka, Dluhoš), 48. Sedlák (Strondala) – 2. Lutz (Betzold), 25. Eckl (Klos, Möller)


    Česko: Haas (Dvořák) – Matiasko, Klejna, Klimek, Kropáček, Zemba – Ondráčka, Seeman, Sklenář, Řehák, Šír – Procházka, Dluhoš (C), Sedlák, Strondala, Jelínek – Aubrecht, Stibingr, Bambula, Šik, Brož.
    Německo: Kapteinat (Maurer) – Sennhenn, Pfenninger, Gerharz, Noack, Lorer – Mik, Karrer, Betzold, Nirschi, Lutz – Huttl (C), Heinzinger, Schinkko, Bakos, Schitz – Wirt, Möller, Hon, Klos, Eckl.

    Rozhodčí: S. Suominen, J.P. Koistinen – J. Pekkala, O. Isolauri
    thejrc.org