Setúbal – Belenenses 0:0 (kon.)
konec
Vitória FC Setúbal
0:0 (0:0)
CF OS Belenenses
Pondělí 11.02.2019, 21:15 • Estádio do Bonfim, Setúbal • Portugalská Primeira Liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (23:19:11)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 26:18.
     
    Je dobojováno! Dohrávka jednadvacátého kola nejvyšší portugalské soutěže góly nepřinesla, a tak Setúbal i Belenenses získávají jenom bod. Hosté před zápasem remízu určitě nechtěli, ale vzhledem k jeho průběhu ho určitě berou. Vitória totiž měla více ze hry a navíc disponovala zhruba pětadvaceti minutovou přesilovkou. Pojedenácté za sebou však nevyhrála a je pouze dva body nad sestupem. Hosté pro změnu nevyhráli čtvrtý ligový zápas v řadě a sen o účasti v pohárové Evropě se jim zřejmě definitivně rozplynul.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Prudký centr od Silvia vyrazil Muriel mimo pokutové území. Domácí se pak sami vyhnali do autu a s jejich šancemi na rozhodnutí už to vypadá hodně bledě.
     
    90+4
    Střídání v týmu CF OS Belenenses: ze hřiště odchází Zakarya Bergdich, přichází Nuno Tomás.
     
    90+3
    Jhonder Cádiz hrál podle rozhodčích rukou, když zpracovával vysoký míč. Podle všeho to bylo správné rozhodnutí a protesty Setúbalu tak jsou zcela zbytečné.
    90+2. Hildeberto Pereira (STL)
     
    90+2
    Oslavovaným hrdinou se málem stal Hildeberto Pereira, který zleva pronikl do pokutového území a po hezkém prosmýknutí mezi dvěma hráči pravačkou prudce vypálil. Muriel s vypětím všech sil vytěsnil balón na břevno!
     
    90+1
    Dalo se čekat, že nastavení rozhodně nebude krátké. Nakonec bude činit dalších pět minut.
     
    90
    Velké nedorozumění dvou domácích fotbalistů, kteří si u pravé lajny překáželi při zpracování dlouhého pasu vzduchem. Bergdich vhazuje.
     
    89
    Od Sassova vyloučení uběhlo už dvacet minut. Setúbal si ještě nevytvořil žádnou šanci a moc času na vstřelení tolik potřebného vítězného gólu mu už nezbývá.
     
    88
    Střídání v týmu Vitória FC Setúbal: ze hřiště odchází Rúben Micael, přichází Zequinha.
     
    87
    Diogo Viana s rozehrávku znovu nespěchal, míč kroutil směrem od branky, ovšem našel jenom domácí obránce. Následný protiútok Setúbal nevyřešil vůbec dobře, Cádiz zprava odcentroval k Murielovi.
     
    86
    Licá při brejku tři na tři roztáhl hru doprava na Kikase. Jeho centr byl zablokovaný a resultuje z něj rohový kop. Pro hosty teprve druhý.
     
    85
    Hodně nepovedený nákop od Vasca Fernandese doletěl do Murielových rukavic a vysloužil si pískot už hodně nervózních fanoušků Vitórie.
     
    84
    Přeci jen ještě proběhla komunikace mezi rozhodčím Capelou a jeho kolegy u videa. Ti původní výrok potvrdili a Cristiano rozehrává.
     
    83
    Hosté se i v oslabení dostali do přečíslení pět na tři. Henrique přihrál do vápna na Licu a o něj se čistým způsobem postaral Dankler.
     
    82
    Všelijakých hádek a prodlev přibývá. Belenenses natahuje čas při každičké příležitosti, aby se o pár vteřin přiblížilo zisku bodu.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   22. Semedo (STL), 81. Sílvio (STL) – 29. Viana (BLN), 58. Sasso (BLN)   68. Sasso (BLN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 26:18.
    Vitória FC Setúbal: Cristiano – Mano, Dankler, V. Fernandes, Sílvio – Nuno Valente, Micael (88. Zequinha), Semedo, Tiago Castro (57. Bessa) – Cádiz, F. Mendy (70. Pereira).
    Náhradníci: Raphael – Bessa, Allef, A. Sousa, Zequinha, A. Jorge, Pereira.

    CF OS Belenenses: Muriel – Viana, G. Silva, Cleylton, Sasso, Bergdich (90+4. Tomás) – Ljujić (64. Lucca), Santos, Henrique – Licá, Almeida (61. Kikas).
    Náhradníci: Mika – Cabral, Dálcio, Kikas, Lucca, Tomás, D. Aurélio.

    Rozhodčí: Capela – Moniz, Brás
    thejrc.org