Jekatěrinburg – N.Novgorod 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižněkamsk 1:3 (kon.) | Minsk – Jaroslavl 0:3 (kon.)
Petrohrad – Čerepovec 4:1 (kon.) | Soči – Viťaz 3:2 (po pr.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 1:5 (kon.)
Riga – Jokerit 3:1 (kon.) | HC Slovan – CSKA Moskva 1:4 (kon.)
konec
HC SLOVAN Bratislava
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
CSKA Moskva
Pondělí 11.02.2019, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:56 Kirill KAPRIZOV - 1:4
     
    49:56
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Dvě sekundy a Sersen může jít z trestné lavice pryč. Ihned po buly šel puk na Štěpánka, ten vyrazil před sebe a KIRILL KAPRIZOV se natáhl a doklepl puk nad jeho betony do branky. Asistence: Linden Vey.
    44:42 Kirill KAPRIZOV - 1:3
     
    44:42
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA se dostává do dvou brankového vedení. Grigorenko udržel puk na modré čáře a dostal se ke střele. Před brankou tečuje puk KIRILL KAPRIZOV. Asistence: Michail Grigorenko a Mat Robinson.
    41:20 Kirill KAPRIZOV - 1:2
     
    41:20
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Slovan nevstupuje do závěrečné periody nejlépe a ihned na začátku inkasuje branku. KIRILL KAPRIZOV dává hezkou branku, kdy si vybruslil zpoza branky a bekhendem zvedl puk pod horní tyčku. Další nedůslednost obrany domácích. Asistence: Michail Grigorenko a Linden Vey.
    37:51 Sergej ANDRONOV - 1:1
     
    37:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vedení Slovanu netrvalo dlouho a je tu rázem vyrovnání. Slovan nebyl nyní důsledný ve své obraně a před brankou pohodlně zakončoval SERGEJ ANDRONOV. Asistence: Kirill Kaprizov a Greg Scott.
    36:43 Jegor BARANOV - 1:0
     
    36:43
    Slovan právě vstřelil branku!
    A nakonec se dočkáváme otevření skóre. Chipchura přihrál z pravého rohu kluziště na najíždějícího JEGORA BARANOVA, který prostřeluje Johanssona z levé strany. Asistence: Kyle Chipchura.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 37. Baranov (Chipchura) – 38. Andronov (Kaprizov, Scott), 42. Kaprizov (Grigorenko, Vey), 45. Kaprizov (Grigorenko, M. Robinson), 50. Kaprizov (Vey)


    HC SLOVAN Bratislava: Štěpánek (Vojvoda) – Jánošík, Sersen, Grman, Klok, Bačik, Švarný, Boldižár – Jeglič, Sukel', Liška – Taffe, Chipchura, Červený – C. Bailey, M. Sloboda, Buc – Baranov.
    CSKA Moskva: L. Johansson (Treťjak) – Romanov, Marčenko, Naumenkov, M. Robinson, Pašnin, Nestěrov, Blažijevskij – Tolčinskij, P. Karnauchov, Mamin – Šalunov, Slepyšev, Tělegin – Scott, Kalinin, Andronov – Kaprizov, Grigorenko, Vey.

    Rozhodčí: A. Kuljov, A. Vasiljev – Y. Ivanov, G. Lazarev
    thejrc.org