Chabarovsk – Ufa 3:2 (kon.) | Vladivostok – Omsk 0:2 (kon.) | Barys – Novosibirsk 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 12.02.2019, 10:30 • Platinum Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:26 Alexandr GORŠKOV - 3:2
     
    50:26
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek se dostává hodně zajímavým způsobem do vedení. ALEXANDR GORŠKOV dokázal nahodit kotouč zpoza branky tak, že si jej Daniil Tarasov srazil do vlastní branky. Asistence: Valentin Pjanov.
    43:38 Georgij BUSAROV - 2:2
     
    43:38
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jurij Sergijenko zakončoval od modré čáry, jeho projektil zblokoval Kirill Rasskazov. Pak se odrazil ke zcela volnému GEORGIJI BUSAROVI, jehož na první pohled nenápadná střela propadla až za brankovou čáru. Asistence: Jurij Sergijenko, Maxim Rybin.
    41:44 Vladislav LUKIN - 2:1
     
    41:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Marek Langhamer dnes čisté konto neudrží, to je v tuto chvíli jasné. Mezi obránci se do šance dostal VLADISLAV LUKIN. Jeho rána z bezprostřední blízkosti zapadla přesně pod horní tyčku.
    37:47 Vjačeslav UŠENIN - 2:0
     
    37:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic udeřili domácí, kteří navyšují své vedení. Po krásné přihrávce pálil přesně pod horní tyčku do protipohybu brankáře VJAČESLAV UŠENIN. Asistence: Pavel Dědunov a Vladislav Ušenin.
    12:24 Pavel DĚDUNOV - 1:0
     
    12:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí celek proměnil přesilovku a dostává se do vedení. Výborně to udělal Kolář, který vracel kotouč před branku, kde byl volný PAVEL DĚDUNOV. Ten zakončoval do odkryté části branky. Asistence: Jan Kolář a Vjačeslav Ušenin.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Dědunov (J. Kolář, Vj. Ušenin), 38. Vj. Ušenin (Dědunov, Vl. Ušenin), 51. Gorškov (Pjanov) – 42. Lukin, 44. Busarov (Sergijenko, Rybin)


    Amur Chabarovsk: Langhamer (Alikin) – Jordán, Kamalov, Aťušov, J. Kolář, Hrbas, Kondratěv – T. Zohorna, Rasskazov, Golubev – Gorškov, A. Lazarev, Pjanov – Vj. Ušenin, Dědunov, Vl. Ušenin – Fajzullin, Veličkin, A. Kuzněcov.
    Salavat Julajev Ufa: Karejev (Tarasov) – S. Těreščenko, A. Semjonov, Sergijenko, Koledov, S. Garejev, Jelizarov, Culygin, Petrišev – Burmistrov, M. Majorov, Šen – Busarov, Rybin, Soloduchin – Lukin, Kuzmin, Čebykin – Bobyljov, Pačin, Skorikov.

    Rozhodčí: Ansons, Beljajev – Viljugin, Streltsov

    Diváci: 5 360
    thejrc.org