Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – New Jersey 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
New York Islanders
Středa 13.02.2019, 01:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:35 Johan LARSSON - 3:1
     
    57:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    V tak vyrovnaném utkání si troufám tvrdit, že je rozhodnuto! Lehner nedokázal udržet střelu Okposoa mezi svými betony a puk mu propadl do brankoviště. Toho si všiml i JOHAN LARSSON, který pohotově, a pro jistotu, doklepl puk do branky, ačkoliv tam puk velmi rychle mířil. Asistence: Kyle Okposo, Zemgus Girgensons.
    26:49 Jason POMINVILLE - 2:1
     
    26:49
    Sabres právě vstřelili branku!
    Rychlý útok domácího týmu. Eichel zavezl puk do útočného pásma podél mantinelu a poslal výtečnou přihrávku do jízdy na střed. JASON POMINVILLE lehce klepl do blížícího se puku a poslal ho Lehnerovi mezi betony. Asistence: Jack Eichel.
    19:37 Casey CIZIKAS - 1:1
     
    19:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Jenže, kde to nešlo vlastními silami, pomohl forčeking. Skvělým napadáním se hosté dostali k puku, přihrávku protlačili až na CASEYHO CIZIKASE na středu a ten rychlou střelou využil nepřipraveného Ullmarka, jenž se nestačil proti němu srovnat. Asistence: Matt Martin, Cal Clutterbuck.
    16:25 Jeff SKINNER - 1:0
     
    16:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Jack Eichel vyhrál vhazování, puk se dostal k JEFFU SKINNEROVI, jenž si povyjel více na střed a střelou pod horní tyčku nedal Lehnerovi šanci zasáhnout. Asistence: Jack Eichel.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 17. Skinner (Eichel), 27. Pominville (Eichel), 58. Jo. Larsson (Okposo, Girgensons) – 20. Cizikas (M. Martin, Clutterbuck)


    Buffalo Sabres: Ullmark (C. Hutton) – Ristolainen, Scandella (A), Hunwick, Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Mittelstadt, Sheary – T. Thompson, Rodrigues, Sobotka – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk (A), Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, B. Nelson, Lee (C) – Jo. Bailey (A), Barzal, Dal Colle – Komarov, Filppula, Beauvillier – Clutterbuck, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Furlatt, Hanson – Berg, Smith
    thejrc.org