Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – New Jersey 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
6:3 (3:1, 2:1, 1:1)
Calgary Flames
Středa 13.02.2019, 01:40 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:11 Sean MONAHAN - 6:3
     
    54:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté předvedli nádhernou kombinaci! Gaudreau projel až do útočného pásma, kde našel Lindholma. Švédské křídlo parádní přihrávkou našlo na levé straně SEANA MONAHANA. Centr Calgary zakončoval do prázdné brány. Monahanova druhá branka v zápase znamená snížení na 3:6 z pohledu hostů.. Asistence: Elias Lindholm a Johnny Gaudreau.
    45:01 Steven STAMKOS - 6:2
     
    45:01
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jednu vteřinu před koncem přesilovky padl šestý gól Tampy. STEVEN STAMKOS si odskočil na levý kruh a opřel se do pobídky Kučerova. Střela kapitána Tampy byla nechytatelná. 6:2. Asistence: Nikita Kučerov a Brayden Point.
    36:11 Yanni GOURDE - 5:2
     
    36:11
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa střílí pátou branku. YANNI GOURDE nádhernou tečí usměrnil nahození Coburna do brány. S tímto pokusem byl Rittich bez šance. 5:2. Asistence: Braydon Coburn a Steven Stamkos.
    30:10 Anthony CIRELLI - 4:2
     
    30:10
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa však okamžitě odskakuje. Kučerova zpoza brány přihrál přesně před bránu, kde stál ANTHONY CIRELLI. Střelou po ledě, která mířila mezi betony Ritticha českého brankáře překonal. 4:2. Asistence: Nikita Kučerov a Yanni Gourde.
    29:13 Sean MONAHAN - 3:2
     
    29:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary snižuje a dostává se na rozdíl jediné branky. Lindholm vyhrál vhazování a po nepřehledné situaci v mezikruží se ke kotouči dostal SEAN MONAHAN, jehož přesná střela na přední tyč byla úspěšná. Vasilevskij zvedal svou lapačku marně. 3:2. Asistence: Elias Lindholm.
    18:06 Mark GIORDANO - 3:1
     
    18:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku 5 na 3. Svého soupeře zatlačili a Callahan poslal puk jen na modrou čáru, odkud hned střílel MARK GIORDANO. Jelikož byla rána dobře zastíněna, tak toho Vasilevskij moc neviděl. 3:1. Asistence: Elias Lindholm a Johnny Gaudreau.
    17:19 Nikita KUČEROV - 3:0
     
    17:19
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rychlá akce Tampy končí třetí brankou. NIKITA KUČEROV si najel až k modré čáře a zápěstím vypálil přesně. Rozhodčí se však ještě jeli poradit k videu, neboť útočící hráč stál v brankovišti. Protože však Ritticha nezasáhl, tak branka byla uznána. 3:0. Asistence: Anton Strålman a Brayden Point.
    16:06 Cédric PAQUETTE - 2:0
     
    16:06
    Tampa právě vstřelila branku!
    Rychlá akce blesků končí druhou brankou. Martel dokázal v souboji s Hamonicem vybojovat puk a pak jej předložil volnému CÉDRICU PAQUETTEOVI. Rittich se snažil rychle přesunout, ale to se mu nepovedlo. 2:0. Asistence: Danick Martel a Ryan Callahan.
    11:54 Brayden POINT - 1:0
     
    11:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa dokázala svou první přesilovku využít. Kučerov posunul puk za bránu Millerovi, jenž okamžitě z prvního doteku hledal před bránou stojícího BRAYDENA POINTA. Střelec Tampy se pak už z ideální pozice nemýlil. Rittich neměl šanci. 1:0. Asistence: J. T. Miller a Nikita Kučerov.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 12. B. Point (J. T. Miller, Kučerov), 17. Paquette (Martel, Callahan), 18. Kučerov (Strålman, B. Point), 31. Cirelli (Kučerov, Gourde), 37. Gourde (Coburn, Stamkos), 46. Stamkos (Kučerov, B. Point) – 19. Giordano (E. Lindholm, J. Gaudreau), 30. Monahan (E. Lindholm), 55. Monahan (E. Lindholm, J. Gaudreau)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Strålman, Hedman, Girardi, McDonagh (A), Sergačjov, Coburn – Kučerov, B. Point, Gourde – J. T. Miller, Stamkos (C), T. Johnson – Erne, Cirelli, Killorn – Callahan (A), Paquette, Martel.
    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Brodie, Giordano (C), Hamonic, Hanifin, R. Andersson, Kylington – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – Frolík, Backlund (A), Tkachuk – Neal, Jankowski, S. Bennett – Hathaway, D. Ryan, Mangiapane.

    Rozhodčí: McIsaac, Nicholson – Sericolo, Amell

    Diváci: 19 092
    thejrc.org