Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – New Jersey 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
konec
St. Louis Blues
8:3 (3:1, 3:0, 2:2)
New Jersey Devils
Středa 13.02.2019, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:44 Mirco MÜLLER - 8:3
     
    52:44
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils ještě upravují skóre! MIRCO MULLER obdržel kotouč na modrou čáru a neměl moc možností, komu nahrát. Takže to zkusil sám a dokonce překonal brankáře Blues. Bez asistence.
    49:25 Ivan BARBAŠEV - 8:2
     
    49:25
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    V oslabení se prosadili Blues! Brejk byl vyřešen nahrávkou na Steena, ten sice netrefil prázdnou branku, jenže puk se odrazil k BARBAŠEVOVI, který u úhlu nachytal brankáře a protlačil kotouč za něj. Asistence: Alexander Steen.
    48:01 Kyle PALMIERI - 7:2
     
    48:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Přesilovka pět na tři je využita! Vše na sebe vzal PALMIERI, který před kruhy poslal puk nechytatelně do branky. Asistence: Nico Hischier a Will Butcher.
    40:45 Alex PIETRANGELO - 7:1
     
    40:45
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    tohle byla krásná akce celé první formace Blues! Tarasenko z levé strany našel najíždějícího ALEXE PIETRANGELA, ten si puk stáhl na bekhend a zavěsil jej náramně pod břevno! Asistence: Vladimir Tarasenko a Ryan O'Reilly.
    35:20 Tyler BOZAK - 6:1
     
    35:20
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka sice využita není, ale po chvíli přeci jen přišla další branka! TYLER BOZAK střílel celkem z úhlu, ale puk si sám ztečoval před brankovištěm do branky hráč Devils a puk projel pod betonem brankáře. Asistence: Colton Parayko.
    26:11 Mackenzie MACEACHERN - 5:1
     
    26:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nyní to již ale 5:1 skutečně bude! Pietrangelo uvolnil do úniku MACEACHERNA, ten si sjel až před brankáře a potáhl si puk na forhend, poté jej poslal na vzdálenější tyč – 5:1. Asistence: Alex Pietrangelo a Ivan Barbašev.
    20:30 Ryan O'REILLY - 4:1
     
    20:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tarasenko v pádu získal puk, který se dostal poté k Schennovi, jenž ho jen sklepl RYANU O'REILLYMU, ten s ním sjel před mezikruží a zavěsil ho pod břevno – 4:1. Asistence: Brayden Schenn.
    15:43 Jaden SCHWARTZ - 3:1
     
    15:43
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tlak Blues je nakonec přeměněn i v branku! Ihned po buly se dostal puk na modrou, kde střílel SCHWARTZ, kotouč se před brankovištěm ještě odrazil od Pavla Zachy a skončil v síti – 3:1. Asistence: Robert Bortuzzo a Tyler Bozak.
    10:30 Pavel ZACHA - 2:1
     
    10:30
    Devils právě vstřelili branku!
    Přeci jen se hosté dočkali, ti v posledních sekundách velice dobře napadají rozehrávku soupeře a nyní z toho byla i branka. Agostino našel PAVLA ZACHU, který od pravého kruhu poslal puk parádně pod horní tyč – 2:1. Asistence: Kenny Agostino.
    06:41 Ivan BARBAŠEV - 2:0
     
    06:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A máme skóre již o dvě branky! Vše začalo za brankou, kde zazmatkoval Kinkaid a špatně rozehrál. Thomas sice ještě úspěšný se střelou nebyl, ale puk se odrazil před brankoviště na BARBAŠEVA, který puk doklepl po ledě do branky. Asistence:Robert Thomas.
    05:08 Alex PIETRANGELO - 1:0
     
    05:08
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A první branku v zápase dávají domácí! Byla to celkem šťastná situace, protože PIETRANGELO nahazoval puk od levého mantinelu a jeho pokus byl tečován hráčem Devils, tím pádem kotouč změnil směr a puk proplul mezi betony brankáře Kinkaida – 1:0. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.

    Josef Prášek

    Branky a nahrávky: 6. Pietrangelo (B. Schenn, Tarasenko), 7. Barbašev (Thomas), 16. Schwartz (Bortuzzo, Bozak), 21. R. O'Reilly (B. Schenn), 27. MacEachern (Pietrangelo, Barbašev), 36. Bozak (Parayko), 41. Pietrangelo (Tarasenko, R. O'Reilly), 50. Barbašev (Steen) – 11. Zacha (Agostino), 49. Palmieri (Hischier, Butcher), 53. Müller


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Edmundson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Dunn, Bortuzzo – B. Schenn, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, Bozak, Steen – Sanford, Sundqvist, Maroon – MacEachern, Barbašev, Thomas.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Severson, Butcher, Lovejoy, Müller, Gryba – Ma. Johansson, Hischier, Bratt – Coleman, Zajac, Palmieri – Agostino, Zacha, J. Anderson – Seney, Rooney, Gabriel.

    Rozhodčí: McCauley. Peel – Miller, Pancich

    Diváci: 17 509
    thejrc.org