Boston – Chicago 6:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 3:1 (kon.) | Florida – Dallas 0:3 (kon.)
Columbus – Washington 3:0 (kon.) | Ottawa – Carolina 1:4 (kon.) | Tampa – Calgary 6:3 (kon.)
St. Louis – New Jersey 8:3 (kon.) | Nashville – Detroit 2:3 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 4:5 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Toronto 2:5 (kon.) | Vegas – Arizona 2:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Detroit Red Wings
Středa 13.02.2019, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:08 Andreas ATHANASIOU - 2:3
     
    44:08
    Detroit právě vstřelil branku!
    ANDREAS ATHANASIOU se na pravém křídle bekhendem opřel do odraženého kotouče a střelou z ostrého úhlu překonal zaskočeného Pekku Rinneho! Red Wings podruhé vedou – 2:3. Asistence: Luke Glendening a Nick Jensen.
    37:32 P. K. SUBBAN - 2:2
     
    37:32
    Nashville právě vstřelil branku!
    P. K. SUBBAN si rychle vyměnil puk s Ryanem Johansenem a od modré čáry napřáhl bez přípravy ke tvrdé ráně s příklepem, která nad vyrážečkou Jimmyho Howarda poté vymetla vzdálenější levý horní roh brány! V přesilové hře je vyrovnáno 2:2! Asistence: Ryan Johansen.
    27:49 Viktor ARVIDSSON - 1:2
     
    27:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    VIKTOR ARVIDSSON napřáhl na bodu pravého kruhu k nádherné střele s příklepem, která pod vyrážečkou Jimmyho Howarda zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Predators rychle odpověděli na druhý gól Wings. Asistence: Ryan Johansen a Filip Forsberg.
    27:13 Dylan LARKIN - 0:2
     
    27:13
    Detroit právě vstřelil branku!
    Thomas Vanek sice střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování neuspěl, DYLAN LARKIN se ale u pravé tyče prosadil z dorážky! Asistence: Thomas Vanek a Anthony Mantha.
    15:05 Luke GLENDENING - 0:1
     
    15:05
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nick Jensen na pravém křídle vypálil od modré čáry a před bránou jemně tečoval puk ve vzduchu LUKE GLENDENING, od jehož hole se puk odrazil do pravého ramene Pekky Rinneho a levého horního rohu brány! Red Wings vedou 1:0. Asistence: Nick Jensen a Christoffer Ehn.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 28. Arvidsson (Johansen, F. Forsberg), 38. P. K. Subban (Johansen) – 16. Glendening (Jensen, Ehn), 28. D. Larkin (Vanek, Mantha), 45. Athanasiou (Glendening, Jensen)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (C), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Hamhuis, Y. Weber – F. Forsberg (A), Johansen, Arvidsson – Fiala, Bonino, C. Smith – B. Boyle, Sissons, Hartman – Grimaldi, Turris, Järnkrok. Hlavní trenér: Peter Laviolette.
    Detroit Red Wings: Howard (J. Bernier) – Kronwall (A), Green, DeKeyser, Jensen, Ericsson, Daley – Nyquist, D. Larkin, Abdelkader (A) – Vanek, Nielsen (A), Mantha – Helm, Glendening, Athanasiou – Rasmussen, J. de La Rose, Ehn. Hlavní trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Brad Watson, Reid Anderson. Čároví: Trent Knorr, Steve Barton

    Diváci: 17260
    thejrc.org