Třinec – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Zlín – K. Vary 5:3 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:1 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:3 (1:1, 2:1, 2:1)
HC Energie Karlovy Vary
Středa 13.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Jakub ŠLAHAŘ - 5:3
     
    57:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí celek odskakuje krátce před koncem dnešního utkání na rozdíl dvou branek! JAKUB ŠLAHAŘ dostal skvostnou přihrávku mezi kruhy a se štěstím propasíroval kotouč za záda Filip Novotného! Asistence: Pavel Kubiš, Tomáš Fořt.
    48:54 Jakub HERMAN - 4:3
     
    48:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín se dokázal bleskově vzpamatovat a ihned si bere své vedení zpátky! Jakub Šlahař se v útočném pásmu dostal k volnému puku, krásnou přihrávkou poslal puk na druhou stranu a JAKUB HERMAN zakončil na jedničku! Asistence: Jakub Šlahař, Antonín Honejsek.
    48:31 Tomáš MIKÚŠ - 3:3
     
    48:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže domácí celek si situaci pořádně komplikuje! Karlovy Vary dokázaly vyrovnat z ojedinělé akce! Petr Šenkeřík projel po levé straně do útočného pásma, krásnou přihrávkou našel TOMÁŠE MIKÚŠE a ten trefil odkrytou část branky! Asistence: Petr Šenkeřík.
    39:03 Lukáš KOZÁK - 3:2
     
    39:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Neskutečné! Karlovy Vary se znovu dokázaly prosadit v poslední minutě třetiny a byl to hodně kuriózní gól! Petr Stloukal poslal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil LUKÁŠ KOZÁK, který dokonale zaskočil všechny včetně brankáře Kašíka! Asistence: Petr Stloukal.
    36:11 Ralfs FREIBERGS - 3:1
     
    36:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Karlovy Vary před chvílí nevyužily obrovskou šanci a domácí Zlín okamžitě trestá. Berani podnikli rychlý výpad. Na krásnou zadovku si najel RALFS FREIBERGS a dělovkou uklidil kotouč pod břevno! Asistence : Michal Popelka, David Nosek.
    28:26 Pavel SEDLÁČEK - 2:1
     
    28:26
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí Zlín se vrací do vedení! Daniel Gazda dostal mnoho času na modré čáře, vypálil, ale jeho pokus se odrazil před branku. Šlahař se dostal k dorážce, ale puk nakonec dopravil do sítě až PAVEL SEDLÁČEK! Asistence: Jakub Šlahař, Daniel Gazda.
    19:58 Jakub FLEK - 1:1
     
    19:58
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nakonec se Karlovým Varům podařilo využít až klasickou přesilovku 5 na 4! Václav Skuhravý dostal přihrávku před domácí klec, kde se svým důrazem snažil prosadit. Na pomoc mu přijel JAKUB FLEK, který překonal ležícího Kašíka! Asistence: Václav Skuhravý.
    05:04 Tomáš FOŘT - 1:0
     
    05:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí Zlín využívá hned úvodní přesilovou hru a v úvodu důležitého utkání se dostává do vedení! Přihrávku na modrou čáru dostal David Nosek, jehož nahození šikovně tečoval TOMÁŠ FOŘT za záda hostujícího brankáře! Asistence: David Nosek, Jiří Ondráček.
    Marken.cz

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 6. Fořt (Nosek, J. Ondráček), 29. P. Sedláček (Šlahař, Gazda), 37. Freibergs (Popelka, Nosek), 49. Herman (Šlahař, Honejsek), 58. Šlahař (Kubiš, Fořt) – 20. Flek (Skuhravý), 40. Kozák (Stloukal), 49. T. Mikúš (Šenkeřík)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Nosek, Freibergs, Řezníček, Žižka, Ferenc, Valenta, Gazda – J. Ondráček, Fořt, Kubiš – Okál, Honejsek, Herman – Šlahař, P. Sedláček, Fryšara – E. Kulda, Popelka, Werbik.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Eminger, M. Rohan, Sičák, Kozák, Šafář – T. Rachůnek, Gríger, Flek – J. Černý, R. Vlach, T. Mikúš – Šik, Skuhravý, Gorčík – Stloukal, Balán, Kohout.

    Rozhodčí: Hradil, Lacina – Frodl, Komárek

    Diváci: 3511
    thejrc.org