Třinec – Liberec 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:1 (po pr.) | Zlín – K. Vary 5:3 (kon.)
Plzeň – Vítkovice 4:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 4:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 4:1 (kon.)
Olomouc – Mountfield HK 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Středa 13.02.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:35 Adam RAŠKA - 4:1
     
    47:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nádherná akce, která si říká o nominaci do zlaté helmy! Jan Stránský a ADAM RAŠKA si vyměnili puk a poté se druhý jmenovaný dostal až před Jaroslava Januse, jehož střelou na zadní tyč překonal. Tohle už může být zlomovým momentem zápasu. Asistence: Jan Stránský a Ronald Knot.
    42:57 Martin HANZL - 3:1
     
    42:57
    Litvínov právě vstřelil branku!
    VERVA se vrací do zápasu a zaznamenává svou první branku v zápase! Sébastian Piché zachytil puk ještě v pásmu a okamžitě vyslal bombu do předbrankového prostoru, kde se černá guma odrazila od MARTINA HANZLA za brankovou čáru. Asistence: Sébastian Piché.
    38:23 Tomáš SVOBODA - 3:0
     
    38:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hra se zdála být bez nápadu až do doby, kdy si kotouč vzal Vladimír Růžička. Nejproduktivnější hráč Chomutova přes obránce přihrál na TOMÁŠE SVOBODU. Ten byl rozjetý a ke střele se snad ani nedostal, ale kotouč se od jeho hole odrazil za bezmocného brankáře. Asistence: Vladimír Růžička a Lukáš Kovář.
    27:25 Jan STRÁNSKÝ - 2:0
     
    27:25
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využívá další početní výhodu a odskakuje do dvoubrankového vedení! Jakub Sklenář si vyměnil pozici s Vladimírem Růžičkou a nabil mezi kruhy spoluhráči. JAN STRÁNSKÝ na nic nečekal a perfektní střelou mezi nohy překonal Jaroslava Januse. Asistence: Jakub Sklenář a Vladimír Růžička.
    08:36 Radek DUDA - 1:0
     
    08:36
    Piráti právě vstřelili branku!
    Je tu první branka zápasu, když Piráti využívají přesilovou hru! Chomutov dlouho kombinoval v pásmu až se dostal s pukem až k brance. U pravé tyče se nacházel RADEK DUDA, který vyškolil střelou na první tyč Jaroslava Januse. Hostující brankář se nyní musí pod maskou hodně červenat, protože gól jde za ním. Asistence: Lukáš Vantuch a Stanislav Dietz.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 9. Duda (Vantuch, Dietz), 28. J. Stránský (Sklenář, V. Růžička), 39. T. Svoboda (V. Růžička, L. Kovář), 48. Raška (J. Stránský, Knot) – 43. M. Hanzl (Piché)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Knot, L. Kovář, Buchtela, Dietz, D. Zeman, Valach – Sklenář, V. Růžička, T. Svoboda – Marjamäki, Vantuch, Duda – Tomica (C), Raška, J. Stránský – Koblasa, Chlouba, Klhůfek.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Petrásek) – Trončinský, Ščotka, Graborenko, Piché, Hunkes, L. Doudera, Šesták – Petružálek, Gerhát, Trávníček (C) – Válek, V. Hübl, F. Lukeš – Kašpar, J. Mikúš, Helt – Jurčík, M. Hanzl, M. Havelka.

    Rozhodčí: Pešina, Horák – Pešek, Polák

    Diváci: 5 125
    thejrc.org