David Servis – Písek 4:2 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 3:6 (kon.) | Žďár n/S – Mor. Budějovice 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Šumperk 4:3 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 2:10 (kon.) | Opava – Orlová 2:5 (kon.)
konec
HC David Servis Č. Budějovice
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
IHC Králové Písek
Středa 13.02.2019, 18:00 • Hokejové centrum Pouzar • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A máme tu konec utkání. David Servis dnes může být šťastnějším týmem, neboť vyhrává dvougólovým náskokem. Šancí měly oba týmy stejně, leč štěstí dnes přálo spíše domácím. Z jihočeského derby je to tedy vše, děkujeme za pozornost! (20:17:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Jan Sýbek se snažil zachytit letící kotouč do odkryté branky. Měl ale štěstí. Plachtící kotouč mu propadl, naštěstí pro něj ale jen těsně mimo levou tyč.
     
    58:48
    Hra se nám rozeběhla, Martin Hauser zůstává na střídačce svého celku!
     
    58:48
    Ještě před startem přesilové hry si písecká střídačka bere oddychový čas. Uvidíme, zda to přinese své ovoce. Ještě nás zřejmě čeká velmi napínavý závěr.
     
    58:48
    Uvidíme minimálně ještě jednou vyloučení, Lukáš Sumerauer vyhodil kotouč mimo hrací plochu a inkasuje dvouminutový trest za zdržování hry.
     
    58:23
    Adam Novák najel do útočného pásma a zkusil zacílit do horních pater branky. Pálil z pravého kruhu, přičemž do jeho pokusu ještě sáhl jeden z domácích beků a střelu srazil mimo brankovou konstrukci.
     
    57:42
    Hostující celek se snaží o dotáhnutí soupeřova náskoku, seč to jde. Nyní ale hned ve dvou případech nebyl přesný ve středním pásmu, kde nepřesně rozehrál a kotouč se stěhoval na hůl servismanů.
     
    57:06
    Po delší době is připisuje přesný zákrok i Vlastimil Marek, na něhož nyní letěla střela zprava z jeho pohledu. Za pár sekund se tak bude vhazovat v obranném pásmu Českobudějovických.
     
    56:32
    Karel Smichdmayer stál sice v poměrně dobré střelecké pozici, nicméně ji nevyužil. Nabruslil mezi kruhy, pak ale jeho střelu zablokoval poslední písecký obránce mimo hostující branku.
     
    55:35
    Písečtí hokejisté nyní zaslouží velkou pochvalu! Jmenovitě pak Jan Sýbek společně s Matějem Frídem. Oba u modré čáry agilně forčekovali a domácí hokejisty nepustili k žádné výraznější střele. Fríd pak navíc zablokoval Vakovu dělovku od modré. Parádní obranná práce!
     
    54:50
    Českobudějovičtí hokejisté dlouho kombinovali, jenže na nic kloudného nepřišli. Až Tomáš Vak se rozhodl napřáhnout a vypálit. Jeho pokus Hauser ještě zřejmě škrtl lapačkou a kotouč nakonec končí v ochranné síti.
     
    54:04
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Novák – 2 min., napadení).
     
    53:49
    Jan Sýbek naznačil střelu a pak zkoušel za pomoci kličky přejít přes protihráče. To se mu ale nevydařilo, ke střeleckému pokusu se totiž nakonec nedostal. Domácí bek jej o kotouč připravil.
     
    53:03
    V tomtéž čase je hra přerušena, neboť domácí kapitán inkasoval zásah a zůstal ležet na ledové ploše. Po chvíli se ale zvedá a odjíždí na střídačku. Budeme doufat, že bude v pořádku.
     
    53:03
    Miroslav Tejko vyslal bombu z levého kruhu. Kotouč letěl na branku a Hausera musel pořádně vystrašit. Právě písecký brankář si ale poradil a nepřipustil žádné větší komplikace.
     
    52:20
    Domácí hokejisté se pokusili o rychlý přechod do pásma. Jeden z nich zkoušel střílet ze středního pásma, ještě před červenou čárou. Brankovou konstrukci ale netrefil, tudíž se píská zakázané uvolnění a hra se přesune před Hausera.
     
    52:01
    Tomáš Rod dojížděl kotouč, který se pomalu klouzal k domácí svatyni. Na to reagoval Vlastimil Marek přikrytím kotouče. Bude se tedy vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    51:19
    Schmidmayer trest odpykal, nyní se vrátil na ledovou plochu. O malý moment později pak pálí David Matějka z poměrně nestřeleckého úhlu. Vlastimil Marek dával pozor, nachytat se nenechal.
     
    50:10
    Martin Parýzek viděl dobře postaveného spoluhráče na vzdálenější tyči. Následně mu adresoval přihrávku, ale jeho kolega kotouč u pravé tyče z Markova pohledu nezasunul.
     
    49:02
    Rozhodčí ještě své rozhodnutí přehodnotili. Jiří Bárta byl s verdiktem nespokojený, což dával značně najevo. A to až tak, že sudí jej vylučují do konce utkání.
     
    49:02
    Poměrně dobrá příležitost pro písecké hokejisty! Jiří Bárta inkasuje dvouminutový trest. Zanedlouho se dozvíme, zda hosté tuto důležitou přesilovku promění.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Ji. Bárta – 2 min. + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování). Trest odpyká Schmidmayer.
     
    48:18
    A brankář se činí i na opačné straně ledové plochy! Tentokrát Vlastimil Marek perfektně vychytal Tomáše Roda, který zakončoval zblízka českobudějovické svatyně.
     
    47:25
    Lukáš Sumerauer byl v nýnějším střídaná velmi aktivní! Nejprve se natlačil před branku, z její blízkosti ale neuspěl, zamířil jen nad horní tyčku. Pak se ještě hnal s kotoučem do akce, tentokrát stál proti jedinému bekovi. Jeho následný pokus ztroskotal na jistém Hauserovi.
     
    46:46
    Podpora píseckých hokejistů z hrdel jejich příznivců ale neutuchá. Hostující fanoušci ženou svůj tým dopředu a v Hokejovém centru Pouzar se starají o atmosféru.
     
    46:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    O chvíli později už se ale českobudějovičtí hráči z branky radují! Rolínek poslal přihrávku na JONÁŠE KRONUSE, a ten se nezmýlil a z domácího pohledu zaznamenal poměrně důležitou trefu! Asistence: Radek Rolínek.
     
    45:40
    Obrovská šance, jak jít do dvoubrankového vedení, zůstává nevyužita! Jiří Bárta se objevil zcela sám před soupeřovou svatyní. Měl dobrou možnost zasunout kotouč u pravé tyče, ovšem potlesk nyní zaslouží Martin Hauser, jež se včas přemístil a kotouč za brankovou čáru nepropustil.
     
    44:58
    Jan Sýbek se mezitím vrací na ledovou plochu, Písek je kompletní.
     
    44:23
    Domácí obránce Jan Radoš si vyměnil kotouč se svým spoluhráčem, poté to zkusil z větší vzdálenosti. Jeho pokus byl velmi razantní, ovšem scházela mu větší přesnost. Kotouč si našel cestu jen doprostřed branky, kde je opět pozorný písecký gólman.
     
    43:48
    Jiří Bárta dostal kotouč, ale stál téměř v nulovém střeleckém úhlu. Toho ovšem zkusil využít. Vypálil směrem na branku, Martin Hauser se nicméně nenechal nachytat a kotouč napoprvé drží bezpečně ve výstroji.
     
    42:58
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Sýbek – 2 min., hákování).
     
    42:36
    Písek se pokusil o kombinaci, ale neuspěl. Za vyrovnáním ho ženou fanoušci, kteří si dnes do Českých Budějovic našli cestu. Tak uvidíme, zda se budou v dalších minutách radovat.
     
    41:31
    Adam Novák zavezl kotouč do útočného pásma, v němž se Písek udržel. Od modré zkoušel vystřelit Dominik Houdek, jenž kotouč ale netrefil ideálně, a tak se k puku dostávají servismané.
     
    40:43
    Kotouč po jedné z českobudějovických střel a po odrazu od mantinelu končí vysoko v ochranné sítě. Bude se vhazovat po Hauserově pravici.
     
    40:32
    Martin Hauser si na začátek periody připisuje velmi dobrý a důležitý zákrok! Lukáš Kříž si sjel s kotoučem na holi do ideální střelecké pozice, z nápřahu píseckého brankáře ale nepropálil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Poslední třetina začne přibližně v 19:40.
     
    Máme za sebou druhých dvacet minut, po nichž o něco šťastnější může být domácí celek. Ten si připsal dva přesné zásahy a dostal se do vedení. Uvidíme, zda ho David Servis udrží.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Českobudějovičtí hokejisté se drželi v pásmu, hned dvakrát vypálil obránce Petr Škopek. Nejprve jeho pokus skončil před brankou, když jej Hauser dokázal zlikvidovat. Jeho druhá střela až na píseckého strážce svatyně neprošla.
     
    39:22
    Pro úmyslný ofsajd se nyní hra přesune opět do obranného píseckého pásma. Uvidíme, zda si do konce druhé periody připíše některý z týmů výraznější šanci.
     
    38:36
    Lukáš Kříž neměl sice ideální střeleckou pozici, přesto vypálil. Jeho pokus nebyl nikterak razantní, směřoval k pravé tyčce. Martin Hauser neviděl vůbec nic, přesto betonem kotouč vyráží mimo nebezpečí.
     
    37:38
    Hostující celek je nastěhován v útočném pásmu, zatím se ale nedostal ke střeleckému pokusu. Martin Parýzek nyní udržel pásmo pro svůj tým, když kotouč jen tak tak stihl na modré.
     
    37:07
    Lukáš Sumerauer ujížděl po pravém křídle, načež se zkoušel natlačit před branku a vypálit. Při střeleckém pokusu mu ale do střely sáhl jeden z píseckých beků a střelu vyrazil do ochranné sítě.
     
    36:28
    Písečtí hokejisté nepřesně rozehráli ve vlastním obranném pásmu, z čehož mohl těžit zkušený Tomáš Vak. Domácí útočník střílel z prostředku kruhu, ovšem jeho pokus byl zablokován a píseckou svatyni nijak neohrozil.
     
    35:16
    Vojtěch Šuhaj najel s kotoučem na hůl doprostřed útočného pásma. Byl v dobré pozici a vyslal také povedenou střelu! Ta ovšem končí jen ve výstroji pohotového Vlastimila Marka.
     
    34:19
    David Servis právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hokejisté dávají třetí branku a jdou poprvé v utkání do vedení! Jiří Bárta ještě se svou střelou neuspěl, z dorážky u pravé tyče z Hauserova pohledu už se ale prosadil LUKÁŠ SUMERAUER! Asistence: Tomáš Vak.
     
    33:42
    Jan Turek věděl, že má prostor ke střele a také ho využil. Jeho střela od modré by snesla přísnější měřítka, bohužel pro Písecké ale končí jen před brankou, kde ji Vlastimil Marek na poslední chvíli krotí.
     
    33:25
    Petr Škopek zkusil dělovku od modré čáry, ale trefil jen prvního clonícího hráče. Toho chtěl využít Houdek, který se vydal dopředu. Nenabral ale potřebnou rychlost a nakonec byl Škopkem dohnán a dále do akce nepuštěn.
     
    32:56
    Hra se nyní přelila z jedné strany na druhou, ani na jedné ale nebyla k vidění žádná branku ohrožující šance.
     
    31:46
    David Servis právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácího celku proměněna! Jan Bárta poslal v útočném pásmu přihrávku na RADKA ROLÍNKA, který rozvlnil síťku za hostujícím brankářem podruhé! Asistence: Jan Bárta, Roman Šulčík.
     
    31:02
    Petr Škopek se na modré čáře zbavil dotírajícího obránce, otočil se směrem k brance a vystřelil. Jeho pokus směřoval jen doprostřed branky, kde už stál připravený Martin Hauser.
     
    30:22
    Servismané se usadili v útočném pásmu. Od modré čáry pálil Jan Radoš, jehož pokus Hauser vyrazil jen do prostoru někam před sebe. Zde se o dorážku z první pokusil Rolínek, jenže z tutové šance brankovou konstrukci netrefil!
     
    29:47
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Hora – 2 min., vysoká hůl).
     
    28:57
    Ondřej Hora si sjel do lepší střelecké pozice a zhruba z vrcholku kruhu zacílil na domácí svatyni. David Servis ale potřetí neinkasuje, Marek totiž zaklekl a Horovu střelu drží.
     
    28:30
    Domácí tým sice hraje v oslabení, paradoxně se ale dostal do šance. Roman Šulčík ujel se svým spoluhráčem, nicméně zakončit na pravé tyči nedokázal, Hauser byl totiž pozorný a parádně zasáhl.
     
    27:17
    Jan Turek napřáhl na modré čáře. Jeho projektilu navíc clonilo několik jeho spoluhráčů. Turkův pokus nakonec Marek vychytal a poradil si o s následnou dorážkou z těsné blízkosti.
     
    26:42
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Kříž – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:33
    Turek je zpět na ledové ploše, přesilová hra David Servisu tak zůstává bez proměnění.
     
    26:12
    Jan Radoš dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, kde měl dostatek prostoru. Kotouč si tak v klidu srovnal a následně vystřelil. Jeho razantní střela nakonec končí v Hauserově výstroji.
     
    25:29
    Českobudějovičtí hokejisté se dostali do útoku a dokonce si vytvořili poměrně pohlednou kombinaci. Ta skončila střelou z levého kruhu, kterou Hauser drží bezpečně ve své výstroji.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Turek – 2 min., držení hole).
     
    24:18
    Lukáš Kříž se vrací na ledovou plochu, domácí tým je tak kompletní. Ale o chvíli později letí rozhodčího pravice opět nahoru, uvidíme totiž další vyloučení.
     
    23:46
    Na opačné straně zkoušel své štěstí David Matějka, jenže jeho pokus skončil jen těsně mimo pravou tyč z Markova pohledu. Písek se i tak drží v útočném třetině.
     
    22:56
    Jan Sýbek přejel celé střední pásmo, pak se dostal do toho útočného. Zde napřáhl a zkusil to na vzdálenější tyč. Zde se ale objevil také beton hostujícího brankáře.
     
    22:18
    Netrvalo to dlouho a máme tu další vyloučení z českobudějovických řad. Dvě minuty za vysokou hůl inkasuje Lukáš Kříž.
     
    21:32
    Písek právě vstřelil branku!
    Písečtí fanoušci vyletěli do vzduchu, jejich tým jde do vedení! Jan Sýbek našel dobrou přihrávkou ŠIMONA ČERVINSKÉHO, který tak stál sám před brankou. A z této komfortní pozice nezaváhal. Asistence: Jan Sýbek, Martin Parýzek.
     
    20:30
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Ferebauer – 2 min., hákování).
     
    20:26
    Jan Sýbek se natlačil před branku a zblízka pak zakončoval. Marek se ale nenechal překvapit a připisuje si na začátku třetiny dobrý zákrok!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:48.
     
    Máme za sebou úvodní třetinu. Tu poznamenalo poměrně velké množství vyloučení na obou stranách. Góly jsme viděli tři, regulérní dva. Písek se radoval z druhé vstřelené branky, jí ale dosáhl kopnutím, tudíž ji sudí nemohli uznat. Uvidíme, jak bude toto utkání pokračovat. Zřejmě nás čekají ještě napjaté momenty.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:31
    Dominik Bílek měl prostor na modré čáře, a tak nahodil kotouč do horních pater branky. Vlastimil Marek na tento projektil ale viděl, včas vstal a na své hrudi puk přikryl.
     
    18:24
    Polatova přihrávku ze středního pásma nenašla nikoho z jeho spoluhráčů. A skončila až za Markovou svatyní, tudíž jsou rozhodčí nuceni odpískat zakázané uvolnění.
     
    18:07
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Ferebauer – 2 min., sekání).
     
    18:05
    Písečtí hokejisté se radovali z druhé vstřelené branky. Před domácí svatyní nastala trma vrma, ze které se jeden z hostí prosadil. Rozhodčí ale branku neuznávají, neboť jí bylo dosaženo kopnutím.
     
    17:46
    Parýzek zkoušel v útočném pásmu najít křižnou přihrávkou najíždějícího spoluhráče na kruh. Do Parýzkovy přihrávky ale sáhl jeden z domácích beků a kotouč dostal mimo hrací plochu. Následuje vhazování po Markově pravici.
     
    17:05
    Jakub Volf si v útočném pásmu našel s kotoučem na holi dobrou útočnou pozici. Z kruhu pak vystřelil do horních pater branky, ovšem Marek byl pozorný a jeho pokus vytěsnil mimo brankovou konstrukci.
     
    16:50
    Nyní už jsou písečtí hokejisté kompletní, oslabení ve čtyřech tak přestáli. Nyní se vhazuje v jejich obranném pásmu.
     
    16:20
    Českobudějovičtí hráči ještě mají k dispozici standardní přesilovou hru, jenže zatím se nemohou usadit v útočném pásmu. A to především kvůli Frídově práci, který forčekuje, co to jen jde.
     
    15:22
    David Servis právě vstřelil branku!
    Přesilovka ale přeci jenom proměněna, máme srovnáno! Jiří Bárta našel domácího kapitána ROMANA ŠULČÍKA, a ten se se svou střelou z dobré pozice nezmýlil! Asistence: Jiří Bárta, Petr Škopek.
     
    14:53
    Parádní práce písecké defenzívy! Ta si ve třech hráčích poradila s domácími útočníky a po vybojování kotouč je posílá až do jejich obranného pásma.
     
    14:22
    Nyní to budou krušné chvilky pro hostující celek! Pokud nedojde k proměnění, budou servismané hrát přesilovou hru pět na tři, a ta bude trvat celé dvě minuty!
     
    14:22
    Vyloučení v týmu IHC Písek (Fríd – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:08
    Jakub Volf zabojoval ve středním pásmu, kde sebral soupeři kotouč a následně jej poslal až za Markovu svatyni.
     
    13:33
    I o chvíli později pálí od modré čáry urostlý bek Petr Škopek. Tentokrát ale jeho pokus šel po ledě a až k brance se nedoklouzal, písecká obrana si s ním totiž poradila.
     
    13:08
    Petr Škopek si udělal prostor na modré čáře a vyslal pořádnou dělovku. Tu před brankou ještě někdo tečoval, bohužel pro domácí a naštěstí pro hosty ale jen těsně nad horní tyčku.
     
    12:44
    Uvidíme další vyloučení z píseckých řad. Na trestnou lavici míří Jan Sýbek, a to za vysokou hůl. Inkasuje 2+2 minuty. Hráči obou týmů ještě s rozhodčím rozhodnutí diskutovali, ten jej však nezměnil.
     
    12:12
    Jakub Volf udržel kotouč pro svůj tým, jenže jeho spoluhráči se pak kvůli Ferebauerovi, jenž vyhodil, v pásmu příliš neohřáli.
     
    10:46
    Matěj Novotný se natlačil před soupeřovu branku. Byl ale tísněn hned dvěma vracejícími se domácími obránci, tudíž prostor pro plnohodnotné zakončení neměl. Marek nakonec jeho pokus vytěsnil mimo svou svatyni.
     
    09:44
    Jiří Bárta sice zavezl dobře kotouč do útočné třetiny, pravý čas ke střele ale prováhal. Jeden z domácích obránců pak nedosáhl na přihrávku na modrou čáru, a tak se hra vrací do neutrálního pásma. V této přesilové hře Servismané již nic nestihnou.
     
    08:19
    Českobudějovičtí se po vhazování udrželi v útočné třetině a vyprodukovali střelu na píseckou svatyni. Písecký strážce svatyně ale dával pozor a nenechal se překvapit.
     
    07:45
    Uvidíme další vyloučení. A tentokrát z píseckých řad. Dvě minuty za držení inkasuje Jan Turek. Pak od sudích navíc dostává desetiminutový osobní trest za nesportovní chování. Trest odpyká Ondřej Hora.
     
    06:43
    Hanus si sjel na modré čáře pro kotouč. Následně napřáhl a ohrozil domácí branku. Pozorný Marek si ale s touto střelou nemusel lámat hlavu, šla totiž těsně mimo pravou tyčku.
     
    05:57
    Z větší vzdálenosti, konkrétně opět od modré čáry, zkusil své štěstí hostující kapitán Martin Parýzek. Proti jeho pokusu ale domácí strážce svatyně včas zasáhl a Parýzkův pokus schoval v lapačce.
     
    04:55
    Servismané se pokusil o rychlou odpověď. Radoš zakládal útok ze středního pásma, jenže přihrávku přebral Jiří Bárta až za modrou čárou. Sudí tedy píská postavení mimo hru.
     
    03:59
    Písek právě vstřelil branku!
    Hostující střídačka se raduje, Písek jde totiž do vedení! MARTIN PARÝZEK vystřelil od modré čáry, přičemž jeho solidní pokus zapadl až za záda domácího gólmana! Asistence: Vladimír Hanus, Vojtěch Šuhaj.
     
    03:52
    Vyloučení v týmu HC David Servis Č. Budějovice (Škopek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    03:52
    Poprvé se dostali do výraznější šance také Písečtí. Jmenovitě pak Bílek, který pálil z prostoru mezi kruhy. Domácí brankář ale včas zaklekl a puk za svá záda nepropustil.
     
    02:40
    Petr Škopek dostal kotouč na modrou čáru, kde ale přeci jen neměl dostatek prostoru. Přesto ale vypálil. S jeho pokusem nicméně nemá hostující brankář výraznější obtíže a kotouč vyráží mimo nebezpečí.
     
    01:27
    Hráči domácího celku se sice drželi v útoku poměrně dlouho, nic moc v něm ale nevymysleli. Jan Radoš se pak vrací do svého pásma, kde se kotouč ocitl, a opět jej posílá dopředu.
     
    00:31
    Vzápětí se ke kotouči dostali také českobudějovičtí hokejisté, jenže se jeden z nich dostal na brankoviště, odkud je rozhodčím vykázán.
     
    00:10
    Úvodní vhazování vybojovali hostující hokejisté, kteří se pokusili za podpory svých fanoušků, kteří dnes do Českých Budějovic přijeli, založit první útočnou akci. Zatím ale neúspěšně.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou nastoupeny na ledové ploše, za malý moment utkání začne!
     
    Úvodní sestavy:

    HC David Servis Č. Budějovice: Marek (Němec) – Grauer, Ferebauer, Radoš, Škopek, Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Ja. Bárta, Šulčík (C), Tejko, Kronus, Ji. Bárta, Sumerauer, Vak

    IHC Písek: Kříž (Hauser) – Turek, Suda, Hora, Parýzek (C), Červinský, Bílek, Houdek, Hanus – Šuhaj, Novotný, Sýbek, Rod, Fríd, Polata, Koupal, Volf, Matějka, Novák

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Horký.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 16. Šulčík (Ji. Bárta, Škopek), 32. Rolínek (Ja. Bárta, Šulčík), 35. Sumerauer (Ji. Bárta, Vak), 47. Kronus (Rolínek) – 4. Parýzek (Hanus, Šuhaj), 22. Červinský (Sýbek, Parýzek)


    HC David Servis Č. Budějovice: Marek (Němec) – Grauer, Ferebauer, Radoš, Škopek, Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Ja. Bárta, Šulčík (C), Tejko, Kronus, Ji. Bárta, Sumerauer, Vak
    IHC Králové Písek: Hauser (Kříž) – Turek, Suda, Hora, Parýzek (C), Červinský, Bílek, Houdek, Hanus – Šuhaj, Novotný, Sýbek, Rod, Fríd, Polata, Volf, Matějka, Novák

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Horký
    ocianews.com