Lipt. Mikuláš – Miskolc 0:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Košice 5:1 (kon.)
Trenčín – Žilina 3:2 (po pr.) | Nové Zámky – Detva 3:2 (po pr.) | MAC Budapešť – Nitra 4:7 (kon.)
konec
HK Poprad
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
HKM Zvolen
Středa 13.02.2019, 17:05 • ZS Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Poprad právě vstřelil branku!
    Kamzíci se dostávají do vedení a jsou blízko výhře. Na modré čáře byl JUSTIN BUZZEO a ten dělovkou propálil Tomka. Asistence: Marek Zagrapan.
     
    26:52
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. PETER ŠIŠOVSKÝ unikl do samostatného úniku. Vystřelil na Nechvátala, kterému se puk odrazil od ramene za brankovou čáru. Asistence: David Vandane, Mark Fraser.
     
    23:45
    Zvolen právě vstřelil branku!
    Rytíři snižují na rozdíl jediné branky. Obdržálek našel přesnou přihrávkou PETRA ZUZINA, který čekal volný mezi kruhy. Poslal pěknou střelu do horního růžku branky. Asistence: Petr Obdržálek.
     
    04:52
    Poprad právě vstřelil branku!
    A již to je o dvě branky. Takáč našel MARKA ZAGRAPANA. Ten využil, žel byla před Tomkem skumáž. Hostující brankář byl bezmocný. Asistence: Samuel Takáč.
     
    02:11
    Poprad právě vstřelil branku!
    Kamzíci se dostávají do vedení. Buzzeo zavezl puk po křídle a vystřelil. PETER KUNDRÍK se dostal k dorážce – 1:0. Asistence: Justin Buzzeo, Štefan Fabián.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 3. Kundrík (Buzzeo, Fabián), 5. Zagrapan (Takáč), 58. Buzzeo (Zagrapan) – 24. Zuzin (Obdržálek), 27. Šišovský (Vandane, Fraser)


    HK Poprad: Nechvátal – Miner, Brejčák, Ťavoda, Salija, Petran, Fabián, Erving, Paločko – Bondra, Heizer, Miller – Takáč, Zagrapan, Svitana – Buzzeo, Kundrík, Abdul – Macík, Paukovček, Belluš.
    HKM Zvolen: Tomek – Poyhonen, Fraser, Vandane, Hraško, Ružička, Ulrych, P. Marcinek – Vandas, Kytnár, Handlovský – Obdržálek, Mitchell, Zuzin – Kelemen, Petráš, Šišovský – Roman, Holovič, Andrisík.

    Rozhodčí: Kalina, Babic – Gajan, Árkovics (Maď.)

    Diváci: 1.468
    thejrc.org