Florida – Calgary 3:2 (2:1 po s.n.) | Columbus – NY Islanders 0:3 (kon.) | Detroit – Ottawa 3:2 (kon.)
Tampa – Dallas 6:0 (kon.) | Nashville – Montreal 3:1 (kon.) | Winnipeg – Colorado 1:4 (kon.)
Chicago – New Jersey 5:2 (kon.) | Arizona – St. Louis 0:4 (kon.) | Vegas – Toronto 3:6 (kon.)
Los Angeles – Vancouver 3:4 (1:2 po s.n.) | San Jose – Washington 1:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
St. Louis Blues
Pátek 15.02.2019, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:02 Robert BORTUZZO - 0:4
     
    52:02
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues navyšují náskok na 4:0! Sundqvist shodil puk k obráncům. ROBERT BORTUZZO si vyměnil přihrávky s Dunnem a zpoza pravého kruhu propálil Kuempera, který máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Vince Dunn, Oskar Sundqvist.
    36:21 Vladimir TARASENKO - 0:3
     
    36:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a zřejmě rozhodují o své osmé výhře za sebou! Schenn si na pravé straně vzal puk od Thomase a přesunul ho do volnější levé strany, odkud VLADIMIR TARASENKO přesně zacílil k vzdálenější tyči. Puk proletěl milimetry od Kuemperovy lapačky. Asistence: Brayden Schenn, Robert Thomas.
    15:31 Vladimir TARASENKO - 0:2
     
    15:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani zaslouženě odskakují na 2:0! Sundqvist z otočky přenesl hru doleva na Edmundsonovu, jehož střelu z vrcholku kruhu ještě tečoval VLADIMIR TARASENKO. Kuemper nestihl zareagovat a ruský snajpr tak dává třiadvacátý zásah v ročníku. Asistence: Joel Edmundson, Oskar Sundqvist.
    03:33 Joel EDMUNDSON - 0:1
     
    03:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se ve čtvrté minutě dostávají do vedení! Steen rozehrál na Schwartze, který potáhl kotouč po levé straně a přihrál ho za obranu na vysunutého beka JOELA EDMUNDSONA, jenž zakončil nad pravý beton Darcyho Kuempera. Asistence: Jaden Schwartz, Alexander Steen.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Edmundson (Schwartz, Steen), 16. Tarasenko (Edmundson, Sundqvist), 37. Tarasenko (B. Schenn, Thomas), 53. Bortuzzo (Dunn, Sundqvist)


    Arizona Coyotes: Kuemper (Pickard) – Hjalmarsson (A), Ekman-Larsson (C), Chychrun, Goligoski, Oesterle, Connauton – Hinostroza, Stepan (A), Pánik – Keller, Crouse, Galchenyuk – Garland, Weal, Fischer – J. Archibald, Richardson, Cousins.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko (A), R. O'Reilly, B. Schenn – Steen (A), Bozak, Schwartz – Maroon, Sundqvist, Sanford – Thomas, Barbašev, MacEachern.

    Rozhodčí: Lee, Walsh – Gawryletz, Murchison

    Diváci: 12 553
    thejrc.org