Kometa Brno – Salzburg 4:3 (3:1 po s.n.) | Mountfield HK – Chomutov 2:1 (2:1 po s.n.) | Zlín – Mladá Boleslav 11:7 (po nadst. prodl.)
Přerov – Kladno 4:3 (po pr.) | Vítkovice – Liberec 3:0 (po nadst. prodl.) | Olomouc – Jihlava 4:1 (0:2 po n.s.n.)
Vsetín – Č. Budějovice 3:5 (po nadst. prodl.) | Sparta – HC Litvínov 4:6 (po nadst. prodl.) | Havlíčkův Brod – K. Vary 3:7 (0:1 po n.s.n.)
Třinec – Slavia 5:1 (po nadst. prodl.)
po nadst. prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:5 (1:2, 0:2, 2:1 - N 0:1)
HC Motor České Budějovice
Pátek 15.02.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    63:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté nakonec berou i bonusový bod, když nejprve dokázal Sachr vyrazil Školovu střelu levým betonem, ale následně už nedosáhl na dorážku JAKUBA KÁNÍKA k levé tyčce. Asistence: Patrik Škola, Jan Tlačil.
     
    59:03
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté potvrzují své vítězství a zisk třech bodů trefou do prázdné brány. Autorem pátého gólů Motoru je, nyní už čtyřbrankový, JAN TLAČIL. Asistence: Jiří Remta, Aleš Řezáč.
     
    47:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes dvanáct minut a stav je podobný tomu po první třetině. Hosté opět vedou pouze o gól. U pravé tyčky totiž v přesilové hře tečoval Klímkovu střelu ŠIMON JENÁČEK. Asistence: Daniel Klímek, Tomáš Ondračka.
     
    40:58
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se za srovnáním ve třetí třetině vydali tou správnou nohou. V přesilové hře pálil od modré TOMÁŠ ONDRAČKA, který poslal puk přesně k pravé tyčce. Hostující gólman měl přes bránící hráče snížení výhled, a tak zasahoval s obtížemi. Asistence: Daniel Klímek, Lukáš Adámek.
     
    28:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá i následnou početní výhodu a vede o tři branky. Opět zaúřadovalo známé a dnes velmi aktivní českobudějovické trio a na konci celé akci stál JAN TLAČIL, který tečí k pravé tyčce zkompletoval ještě před polovinou utkání hattrick. Asistence: Jakub Káník, Aleš Řezáč.
     
    27:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté využívají přesilovou hru 5 na 3. První Tlačilovu střelu z levého kruhu zablokoval Klímek, podruhé už se kotouč dostal do předbrankového prostoru, kde jej tečoval ALEŠ ŘEZÁČ tak šikovně, že domácí brankář neměl sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Jan Tlačil.
     
    18:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Necelé dvě minuty před koncem první třetiny snižují domácí na rozdíl jedné branky. O první vsetínskou radost se svou individuální akcí postaral JAN VAŠENKA, který se po pravém křídle dostal před branku, odkud poslal kotouč do bližšího horního rohu. Asistence: Ján Petriska, Patrik Zeman.
     
    11:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté vedou již o dvě branky. Po gólu v oslabení je tu i přesný zásah v přesilové hře. Většina z pětice Motoru se vydala střídat, příležitosti se však chopil JAN TLAČIL, který spolu s Remtou zaúřadoval ve středním pásmu, vzal si kotouč a i za pomocí brankové konstrukce dostal puk podruhé za Málkova záda. Asistence: Jiří Remta.
     
    03:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté dobře bránili a svému soupeře v početní výhodě nedovolili vystřelit. Nakonec se hráči Motoru vydali sami na branku v přečíslení dva na jednoho. Tuto akci zakončoval nad Málkovo levé rameno JAN TLAČIL. Asistence: Jakub Káník.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 19. Vašenka (Petriska, Zeman), 41. Ondračka (Klímek, Adámek), 48. Jenáček (Klímek, Ondračka) – 4. Tlačil (Káník), 12. Tlačil (Remta), 28. Řezáč (Tlačil), 29. Tlačil (Káník, Řezáč), 60. Tlačil (Remta, Řezáč), 64. Káník (Škola, Tlačil)


    VHK ROBE Vsetín: Málek (29. Sachr) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Jindra, Klímek, Vrána, Lukačka, Zemánek, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frydrych.
    HC Motor České Budějovice: Svoboda (Dvořák) – Škola, Hail, Hubata, Fousek, Remta, Pavlát, Prospal – Káník, Tlačil, Vaculík, Řezáč, Hrubec, Hrakholski, Masopust, Janoch, Schwartz, Silný, Krcho.

    Rozhodčí: Cabák – Bartoň, Janoško

    Diváci: 220
    thejrc.org