Buffalo – NY Rangers 2:6 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:1 (kon.) | Minnesota – New Jersey 4:5 (po pr.)
Anaheim – Boston 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 4:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:5 (po pr.)
Colorado – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 2:1, 0:3)
New York Rangers
Sobota 16.02.2019, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:6
     
    59:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ztráta kotouče, rychlý brejk o dvou přihrávkách, když na konci té poslední stál rozjetý VLADISLAV NAMĚSTNIKOV a střelou do prázdné branky přidává šestý gól – 2:6. Asistence: Ryan Strome, Mats Zuccarello.
    56:07 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:5
     
    56:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je tvrdá rána pro domácí! Pár vteřin po čtvrtém gólu vyjel domácí brankář za branku pro nahozený kotouč, ale ten od mantinelu blbě povyskočil, odrazil se od betonu přímo před prázdnou branku na hůl zcela osamoceného VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, a ten ho jen doklepl do prázdné branky – 2:5! Bez asistence.
    55:59 Pavel BUČNĚVIČ - 2:4
     
    55:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    A rozložení domácí defenzivy se hostům podařilo na jedničku! Kevin Hayes výborně podržel kotouč na kruhu, zbavil se obránce a nabruslil si do středu, odkud místo střely tvrdě přihrál do strany zcela volnému PAVLU BUČNĚVIČOVI, který jen pohodlně doklepl kotouč do prázdné klece – 2:4! Asistence: Kevin Hayes, Kevin Shattenkirk.
    36:56 Jeff SKINNER - 2:3
     
    36:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se podruhé dostává Rangers na dostřel. V pravém kruhu nadělal skákavý kotouč paseku, až ho sklepl jeden z domácích hráčů na JEFFA SKINNERA, a ten přesnou dělovkou z vrcholu kruhu snížil na 2:3! Asistence: Sam Reinhart, Rasmus Dahlin.
    21:51 Jimmy VESEY - 1:3
     
    21:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Radost Buffala dlouho netrvala. Pavel Bučněvič za brankou napadl rozehrávajícího Lawrence Piluta, před kterého se dokázal dostat a posunul puk před branku, kam najel JIMMY VESEY a lehkým přiťuknutím k přední tyčce překonal zaskočeného Linuse Ullmarka – 1:3. Asistence: Pavel Bučněvič, Kevin Hayes.
    20:53 Jeff SKINNER - 1:2
     
    20:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme sníženo! Výborně napadající Jason Pominville nedal Marcu Staalovi chvilku klidu, obránci Rangers za brankou vypíchl kotouč a našel před Alexandarem Georgijevem zcela volného JEFFA SKINNERA, který svým 35. gólem sezony překonal bulharského brankáře – 1:2! Asistence: Jason Pominville.
    14:03 Jesper FAST - 0:2
     
    14:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sabres šance spálily a jsou potrestány! Na modré čáře dostal zachytil kotouč Vladislav Namestnikov, jenž si připravil puk a jeho parádní střelu úspěšně tečoval před brankou JESPER FAST, který dává svému týmu dvoubrankové vedení – 0:2! Asistence: Vladislav Naměstnikov, Tony DeAngelo.
    04:09 Cristoval NIEVES - 0:1
     
    04:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trošku jsem to zakřikl, protože tu máme první gól. Pokus od modré byl sražen před brankou Linuse Ullmarka, kde vypadl z hloučku hráčů a pozorný BOO NIEVES ho z mezikruží poslal do horní části branky – 0:1! Asistence: Brendan Smith.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 21. Skinner (Pominville), 37. Skinner (S. Reinhart, Dahlin) – 5. Nieves (Br. Smith), 15. Fast (Naměstnikov, DeAngelo), 22. Vesey (Bučněvič, K. Hayes), 56. Bučněvič (K. Hayes, Shattenkirk), 57. Naměstnikov, 60. Naměstnikov (R. Strome, Zuccarello)


    Buffalo Sabres: Ullmark – Ristolainen, Scandella, Bogosian (A), Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Sobotka, C.J. Smith – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Rangers: Georgijev – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, DeAngelo – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider – Bučněvič, K. Hayes, Vesey (A) – Fast (A), R. Strome, Naměstnikov – C. Brickley, Nieves.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Kovachik, Marquis

    Diváci: 19 070
    thejrc.org