Buffalo – NY Rangers 2:6 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:1 (kon.) | Minnesota – New Jersey 4:5 (po pr.)
Anaheim – Boston 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 4:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:5 (po pr.)
Colorado – St. Louis 0:3 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:6 (0:2, 2:1, 0:3)
New York Rangers
Sobota 16.02.2019, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:02 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:6
     
    59:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Ztráta kotouče, rychlý brejk o dvou přihrávkách, když na konci té poslední stál rozjetý VLADISLAV NAMĚSTNIKOV a střelou do prázdné branky přidává šestý gól – 2:6. Asistence: Ryan Strome, Mats Zuccarello.
     
    56:35
    Emoce jdou z domácích hráčů ven, což se není čemu divit. Jack Eichel (BUF) dal krosček soupeři, kterým byl Ryan Strome (NYR), a ten mu to oplatil seknutím – oba dva dostali menší trest.
    56:07 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 2:5
     
    56:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je tvrdá rána pro domácí! Pár vteřin po čtvrtém gólu vyjel domácí brankář za branku pro nahozený kotouč, ale ten od mantinelu blbě povyskočil, odrazil se od betonu přímo před prázdnou branku na hůl zcela osamoceného VLADISLAVA NAMĚSTNIKOVA, a ten ho jen doklepl do prázdné branky – 2:5! Bez asistence.
    55:59 Pavel BUČNĚVIČ - 2:4
     
    55:59
    Rangers právě vstřelili branku!
    A rozložení domácí defenzivy se hostům podařilo na jedničku! Kevin Hayes výborně podržel kotouč na kruhu, zbavil se obránce a nabruslil si do středu, odkud místo střely tvrdě přihrál do strany zcela volnému PAVLU BUČNĚVIČOVI, který jen pohodlně doklepl kotouč do prázdné klece – 2:4! Asistence: Kevin Hayes, Kevin Shattenkirk.
     
    47:51
    Na trestné lavici tak máme Tonyho DeAngela (NYR), který mstil svého hvězdného parťáka a Kylea Okposa (BUF), jenž pro změnu přitvrdil. Oba borci si odpykají pět minut trestu za šarvátku.
     
    47:51
    Aréna v Buffalu bouří, protože jsme tu viděli bitku, která však nabídla zajímavější začátek, než její průběh. Kyle Okposo dohrál u mantinelu Matse Zuccarella, což se nelíbilo Tonymu DeAngelovi, který shodil se svým soupeřem rukavice. Po chvíli váhání se do sebe oba kohouti krátce zaklínili, ale stačil jeden hmat hostující hráče, domácí borec šel k ledu a bez výraznější rány tento konflikt skončil.
     
    39:10
    Jeff Skinner je v laufu a KeyBank Center bouří. Důvod je jediný, domácí útočník se parádně prodral do útočné třetiny, kde míchal s kotoučem, až ho sekl do obličeje Kevin Shattenkirk (NYR) a nabídl soupeři třetí přesilovou hru v utkání. Využije ji?
    36:56 Jeff SKINNER - 2:3
     
    36:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo se podruhé dostává Rangers na dostřel. V pravém kruhu nadělal skákavý kotouč paseku, až ho sklepl jeden z domácích hráčů na JEFFA SKINNERA, a ten přesnou dělovkou z vrcholu kruhu snížil na 2:3! Asistence: Sam Reinhart, Rasmus Dahlin.
     
    35:11
    Hra je přerušena a dvířka od trestné lavice se nám podruhé v utkání otevírají. Nedobrovolně si odjíždí odpočinout Boo Nieves (NYR), jenž dostává menší trest za vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    25:41
    Znovu mohlo být sníženo! Jack Eichel dostal na hranici kruhu pěknou přihrávku od Jeffa Skinnera a parádní střelou z voleje orazítkoval horní tyčku hostující branky.
    21:51 Jimmy VESEY - 1:3
     
    21:51
    Rangers právě vstřelili branku!
    Radost Buffala dlouho netrvala. Pavel Bučněvič za brankou napadl rozehrávajícího Lawrence Piluta, před kterého se dokázal dostat a posunul puk před branku, kam najel JIMMY VESEY a lehkým přiťuknutím k přední tyčce překonal zaskočeného Linuse Ullmarka – 1:3. Asistence: Pavel Bučněvič, Kevin Hayes.
    20:53 Jeff SKINNER - 1:2
     
    20:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Máme sníženo! Výborně napadající Jason Pominville nedal Marcu Staalovi chvilku klidu, obránci Rangers za brankou vypíchl kotouč a našel před Alexandarem Georgijevem zcela volného JEFFA SKINNERA, který svým 35. gólem sezony překonal bulharského brankáře – 1:2! Asistence: Jason Pominville.
    14:03 Jesper FAST - 0:2
     
    14:03
    Rangers právě vstřelili branku!
    Sabres šance spálily a jsou potrestány! Na modré čáře dostal zachytil kotouč Vladislav Namestnikov, jenž si připravil puk a jeho parádní střelu úspěšně tečoval před brankou JESPER FAST, který dává svému týmu dvoubrankové vedení – 0:2! Asistence: Vladislav Naměstnikov, Tony DeAngelo.
    04:09 Cristoval NIEVES - 0:1
     
    04:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Trošku jsem to zakřikl, protože tu máme první gól. Pokus od modré byl sražen před brankou Linuse Ullmarka, kde vypadl z hloučku hráčů a pozorný BOO NIEVES ho z mezikruží poslal do horní části branky – 0:1! Asistence: Brendan Smith.
     
    01:58
    Obrovská šance Sabres však přece jen přišla! Jack Eichel vybojoval puk za brankou, odkud ho posunul na modrou čáru, kde jeden z obránců narazil na hranici kruhu na hůl Rasmuse Dahlina a velká budoucnost celé NHL orazítkovala levou tyčku branky!
     
    00:55
    Už v první minutě máme před sebou první vyloučení. Obránce Adam McQuaid (NYR) si ve středu hřiště počínal nedovoleně a dostává menší trest za nedovolené bránění.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 21. Skinner (Pominville), 37. Skinner (S. Reinhart, Dahlin) – 5. Nieves (Br. Smith), 15. Fast (Naměstnikov, DeAngelo), 22. Vesey (Bučněvič, K. Hayes), 56. Bučněvič (K. Hayes, Shattenkirk), 57. Naměstnikov, 60. Naměstnikov (R. Strome, Zuccarello)


    Buffalo Sabres: Ullmark – Ristolainen, Scandella, Bogosian (A), Dahlin, Pilut, McCabe – Pominville, Eichel (C), Skinner – S. Reinhart, Rodrigues, Sheary – T. Thompson, Sobotka, C.J. Smith – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.
    New York Rangers: Georgijev – Pionk, M. Staal (A), McQuaid, Skjei, Shattenkirk, Br. Smith, DeAngelo – Zuccarello, Zibanejad (A), Kreider – Bučněvič, K. Hayes, Vesey (A) – Fast (A), R. Strome, Naměstnikov – C. Brickley, Nieves.

    Rozhodčí: Skilliter, O'Rourke – Kovachik, Marquis

    Diváci: 19 070
    bahis siteleri