Buffalo – NY Rangers 2:6 (kon.) | Carolina – Edmonton 3:1 (kon.) | Minnesota – New Jersey 4:5 (po pr.)
Anaheim – Boston 0:3 (kon.) | Pittsburgh – Calgary 4:5 (kon.) | Philadelphia – Detroit 6:5 (po pr.)
Colorado – St. Louis 0:3 (kon.)
po prodl.
Philadelphia Flyers
6:5 (1:1, 2:0, 2:4 - 1:0)
Detroit Red Wings
Sobota 16.02.2019, 19:10 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 19 342 diváků.
    61:27 Travis KONECNY - 6:5
     
    61:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers přišli o čtyřgólové vedení, nakonec ale přece jen vítězí! TRAVIS KONECNY si sjel před bránu pro vyražený kotouč, obkroužil klec a zasunul puk k odkryté tyčce! Jonathan Bernier už se natahoval marně. Asistence: Sean Couturier a Shayne Gostisbehere.
    59:53 Anthony MANTHA - 5:5
     
    59:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Sedm vteřin před koncem je vyrovnáno! Tato stíhací jízda Red Wings byla opravdu neskutečná! Mike Green naznačil přímou ránu na bránu, vyslal ale střílenou přihrávku přímo na hokejku ANTHONYHO MANTHY a ten už usměrnil kotouč rovnou do bližšího rohu branky! Asistence: Mike Green a Niklas Kronwall.
     
    58:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:31
    Jonathan Bernier je na střídačce, hosté to zkusí s šesti hráči v poli!
     
    54:43
    Anthony Mantha nabral rychlost a už si to šinul k brance Flyers! Hostující útočník se dostal až před Cartera Harta, ten však výborně zakročil a zlikvidoval velikou možnost.
    48:36 Anthony MANTHA - 5:4
     
    48:36
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté se opět prosazují a už je to jen o gól! Red Wings si v posledních minutách vytvořili tlak a nyní jsou odměněni. Danny DeKeyser vystřelil do klubka těl před bránou a ANTHONY MANTHA ztečoval puk za Hartova záda. Asistence: Danny DeKeyser a Christoffer Ehn.
     
    44:30
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Travis Konecny – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Nyquist – 2 min., sekání).
    43:23 Thomas VANEK - 5:3
     
    43:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hned vzápětí je to zase zajímavé, protože domácí už vedou jen o dva góly! Red Wings vyrazili do útoku, THOMAS VANEK to vzal na sebe, naznačil střelu a přesnou ranou k bližší tyči snížil rozdíl! Bez asistence.
    42:39 Tyler BERTUZZI - 5:2
     
    42:39
    Detroit právě vstřelil branku!
    Kanonáda v úvodu třetí části pokračuje, tentokrát se prosazují hosté! Ti dobře vybojovali kotouč, TYLER BERTUZZI si vybruslil do mezikruží a vystřelil přesně za Cartera Harta, který už se nestíhal přemístit. Asistence: Dylan Larkin.
     
    41:24
    Střídání v týmu Detroit Red Wings: ze hřiště odchází Jimmy Howard, přichází Jonathan Bernier.
    41:24 Nolan PATRICK - 5:1
     
    41:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je tu další trefa domácích! NOLAN PATRICK vyslal na bránu jedovatou střelu, která vypadla Howardovi za záda, odkud už ji útočník Flyers dorazil do sítě! Asistence: Wayne Simmonds a Andrew MacDonald.
    40:31 Jakub VORÁČEK - 4:1
     
    40:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí už vedou o tři branky! JAKUB VORÁČEK nastartoval celou akci, chytrou přihrávkou našel Oskara Lindbloma a posléze sám doklepl vyražený puk do odkryté klece! Asistence: Oskar Lindblom.
     
    37:00
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Andrew MacDonald – 2 min., podrážení).
     
    29:26
    Domácí to teď chtěli sehrát až moc na krásu, a možná i proto se neprosadili! Claude Giroux výborně zachytil soupeřovu rozehrávku, předal puk nalevo a následně zprava obdržel přihrávku přímo před brankoviště. Mířil ale nepřesně a netrefil branku!
     
    26:19
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., vysoká hůl).
    24:02 Scott LAUGHTON - 3:1
     
    24:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A po další pěkné střele Flyers svůj náskok navyšují! Wayne Simmonds předal puk křížem SCOTTU LAUGHTONOVI a domácí jednadvacítka zamířila přesně k tyčce. Asistence: Wayne Simmonds a Nolan Patrick.
     
    23:32
    Thomas Vanek měl na hokejce srovnání! Vystřelený kotouč se mu totiž odrazil přímo do jízdy, ale hostující forvard nedokázal Harta propálit!
    22:59 Travis KONECNY - 2:1
     
    22:59
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí přece jen využívají přesilovku a berou si vedení zpět! TRAVIS KONECNY už po kombinaci vypadal, že neví, kam dál, a tak vystřelil z vrcholu kruhu! A zamířil naprosto přesně! Jimmy Howard měl zakrytý výhled a puk zapadl za jeho záda. Asistence: Ivan Provorov a Sean Couturier.
     
    21:08
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Niklas Kronwall – 2 min., držení).
     
    15:53
    Flyers si mohli vzít vedení zpět! Red Wings rozehráli nepřesně a Couturier rychle pálil. Přestřelil však a Phil Varone mohl dorážet z brankové čáry. Dojíždějící beci Detroitu si ještě srazili letící kotouč směrem na bránu, jenže Howard jej dokázal udržet před čarou.
    14:07 Gustav NYQUIST - 1:1
     
    14:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hosté po krásné souhře srovnávají! Střelu od modré čáry ještě dokázal zablokovat jeden z beků Flyers, k puku se ale dostal Tyler Bertuzzi, který z otočky našel přesně hokejku GUSTAVA NYQUISTA! Hostující útočník dostal puk k protější tyči a usměrnil ho přímo mezi betony přesouvajícího se Harta. Asistence: Tyler Bertuzzi a Mike Green.
     
    09:35
    James van Riemsdyk se uvolnil a zkoušel to před brankovištěm individuálně! Kotouč však nakonec vyklouzal jen těsně vedle tyče!
    04:34 Shayne GOSTISBEHERE - 1:0
     
    04:34
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí se ujímají vedení! Nolan Patrick se vracel s pukem směrem k modré čáře a mezitím si na levý kruh výborně sjížděl SHAYNE GOSTISBEHERE. Obránce Flyers vypálil po obdržení puku přesnou střelu a překonal Howarda. Asistence: Nolan Patrick a Scott Laughton.
     
    02:09
    První šance, která volala po skórování! Varoneho střela z pravé strany se odrazila až na protější kruh, kde byl úplně volný Michael Raffl! Domácí útočník zakončoval bekhendem, ale Jimmy Howard se stihl přesunout a zasáhl.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Gostisbehere (Patrick, Laughton), 23. Konecny (Provorov, Couturier), 25. Laughton (Simmonds, Patrick), 41. Voráček (Lindblom), 42. Patrick (Simmonds, MacDonald), 62. Konecny (Couturier, Gostisbehere) – 15. Nyquist (Bertuzzi, Green), 43. Bertuzzi (D. Larkin), 44. Vanek, 49. Mantha (DeKeyser, Ehn), 60. Mantha (Green, Kronwall)


    Philadelphia Flyers: Hart (McKenna) – Sanheim, Provorov, MacDonald, Gostisbehere, Gudas, Hägg – Konecny, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Voráček, Couturier (A), Lindblom – Simmonds (A), Patrick, Laughton – Ju. Bailey, Varone, M. Raffl.
    Detroit Red Wings: Howard (42. J. Bernier) – Green, Kronwall (A), Jensen, DeKeyser, Daley, Ericsson – Nyquist, D. Larkin (A), Bertuzzi – Mantha, Glendening, Vanek – Athanasiou, Rasmussen, Helm – Ehn, J. de La Rose, Abdelkader (A).

    Rozhodčí: Dwyer, Rehman – Barton, Suchánek

    Diváci: 19 342
    bahis siteleri