Celta Vigo – Levante 1:4 (kon.) | Rayo Vallecano – Atlético 0:1 (kon.) | Real Sociedad – Leganés 3:0 (kon.)
Barcelona – Valladolid 1:0 (kon.)
konec
Rayo Vallecano
0:1 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 16.02.2019, 16:15 • Estadio de Vallecas (Madrid) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje čtyřiadvacátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Vallecana, které před domácím publikem přivítá madridské Atlético.
     
    Rayo Vallecano

    Vallecano v minulé sezoně válčilo ve druhé nejvyšší španělské soutěži. Ve dvaačtyřiceti zápasech padlo Vallecano jen osmkrát a s jednobodovým náskokem před Huescou zvítězilo v LaLize 2. V závěru ročníku se náskok výrazně ztenčoval, ale i před tři prohry ve čtyřech posledních zápasech se Vallecano udrželo v čele.

    V úvodu přípravného období se podařilo nováčkovi LaLigy porazit anglický Bristol i rezervu Realu Madrid. Následně však další tři přátelské duely prohrál, generálku 0:2 s Leganés po dvou brankách Carrilla.

    Po třiadvaceti zápasech v LaLize jsou na tom bodově hůře než Vallencano pouze Villarreal a Huesca. Vallecano si ale v lednu výrazně polepšilo, když v pěti duelech ztratilo jen dva body! Překvapivě obralo o body i šesté Alavés. Před týdnem ale už Vallecano znovu prohrálo, když nestačilo 1:2 na Espanyol.
     
    Atlético Madrid

    Atlético patří k absolutní evropské špičce a to potvrdilo i v loňské sezoně. Svěřenci Diega Simeoneho skončili v domácí ligové soutěži na druhém místě za suverénní Barcelonou, překonali tak i městského rivala Real. Po třetím místě v základní skupině Ligy mistrů bylo Atlético nuceno jít do playoff "pouze" v Evropské lize. Tam ale tým okolo Antoina Griezmanna došel až na vrchol, když ve finálovém utkání jasně přejel 3:0 francouzské Marseille.

    V přípravě se madridský celek zúčastnil International Champions Cupu. Proti Arsenalu rozhodovaly ve prospěch španělského celku až pokutový kopy. Následně Atlético muselo skousnout porážku 2:3 od PSG a na závěr miniturnaje se neprosadilo proti Interu a zápas prohrálo 0:1.

    Novou sezonu Atlético odstartovalo ziskem trofeje. V evropském superpoháru přehrálo 4:2 po prodloužení Real Madrid, když se hned dvakrát prosadil Diego Costa. V LaLize drzí Atlético po třiadvaceti odehraných zápasech třetí pozici se sedmibodovou ztrátou na vedoucí Barcelonu. Před týdnem se Atlético hostilo v madridském derby Real. Více se však dařilo "Bílému baletu", který si po vítězství 3:1 zajistil tři body a v tabulce předstihl svého soka.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    25.08. 2018 Atl. Madrid – Vallecano 1:0
    30.04. 2016 Atl. Madrid – Vallecano 1:0
    14.01. 2016 Atl. Madrid – Vallecano 3:0
    06.01. 2016 Vallecano – Atl. Madrid 1:1
    30.12. 2015 Vallecano – Atl. Madrid 0:2
     
    Úvodní sestavy:

    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Tito, Gálvez, A. Ba, Amat, Á. Moreno – Embarba, Comesaña, Mario Suárez, Trejo – De Tomás.
    Náhradníci: Alberto García – Medrán, Bébé, Advíncula, Pozo, Di Santo, Á. García.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís – Á. Correa, Saúl Ñíguez, Rodri, Vitolo – Morata, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, Savić, D. Costa, Juanfran, Carro Fandiño.

    Rozhodčí: Gil – Sobrino, Martínez.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas čtyřiadvacátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. K balonu se ale okamžitě dostal Rodri, který z druhého doteku hledal Griezmanna. Francouzský útočník byl ale až za obráncem.
     
    2
    Zpoza postranní lajny vhazoval míč do hry Tito. Domácí opět přišli velmi záhy o balon a museli se zatáhnout před vlastní vápno. Akci Atlética zastavil jen za cenu faulu Trejo.
     
    3
    První zakončení obstaral hlavičkovou Ňíguez. Pokus středního záložníka Atlética ale netrefil místo mezi třemi tyčemi. Dimitrievski může rozehrávat od své branky.
     
    4
    Od Oblaka museli začít svou akci hostující hráči. Po dlouhém nákopu ale sebral míč pro sebe Comesaňa, která následně vytloukl na levém kraji Ariase.
     
    5
    Santiago Arias si navíc pomohl lehkým faulem a domácí rozehrávali zkrácený rohový kop. Trejův prudký centr skončil pouze u Godína a následně fauluje také Suárez.
     
    6
    Griezmann aktivně napadal rozehrávku Vallecana. Spolupráci Gálveze s Titem dokázal pořádně narušit a získal pro hosty autové vhazování. Dlouhý hod do vápna ale poslal jen za brankovou lajnu Morata.
     
    7
    A další zblokovaná rozehrávka Alejandra Gálveze. Hostující hráči jsou vysunuti vysoko na útočné polovině, navíc je faulován Morata a hra se přesune až před Dimitrievského.
     
    8
    U balonu na místě přestupku byl s Griezmannem také Ángel Correa. Přetažený centr dokázal ještě umístit směrem na branku Giménez, ale Dimitrievski byl připraven.
     
    9
    Před De Tomásem odkopl balon do bezpečí Rodri, ale následně ještě dohrál soupeře a je pískáno proti Atléticu.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Suárez se pokoušel centrovat do vápna třetího týmu španělské soutěže, ale v něm vládne uruguayská stoperská dvojice Giménez – Godín.
     
    11
    Griezmann si narazil s Correou, následně se zapojil do hry také Vitolo, ale něž se stačili hosté rozhodnout kudy budou útočit, tak se stačila obrana Vallecana vrátit.
     
    12
    Stole Dimitrievski zrovna dvakrát nepomohl svým spoluhráčům nepřesnou rozehrávkou. Griezmann následně hledal Moratu ve vápně, ale čerstvá posila Atlética byla schována za obráncem.
     
    13
    Za nakopnutým balonem spěchal Griezmanna, ale míč odskočil po nakropeném trávníku až k brankáři domácího celku.
     
    14
    Také Oblak si stáhl míč do rukavic po vysokém centru. Slovinský brankář ve službách Atlética rychle rozehrál na útočnou polovinu, ale Mario Suárez obral o balon Vitola.
     
    15
    Álex Moreno dokázal po narážečce s Trejem vyšachovat Ariase. Na levém kraji tak měli domácí volný prostor, ale právě zkušený Argentinec následně akci výrazně zpomalil.
     
    16
    Griezmann nebyl daleko od zisku na hranici vápna soupeře. Stole Dimitrievski rozehrával pořádně nebezpečně mezi napadajícími hráči, ale míč nakonec proklouzl až k Suárezovi.
     
    17
    Po několika nepřesnostech ve střední části trávníku přihrával jen za nabíhajícího Treja Embarba. Vhazovat mohou zpoza postranní lajny hosté.
     
    18
    Před Titem se dokázal postavit do cesty k balonu Filipe Luís. Míč se následně došoural až za koncovou lajnu a vykopávat bude moci od své branky Jan Oblak.
     
    19
    Vallecano zatím s klidem drží krok s velkým favoritem dnešního duelu. Suárez dokonce posílal míč do vápna, kde si ale křikl jen Jan Oblak, který také balon sebral do rukavic.
     
    20
    Ani dvacet minut nepřineslo nebezpečně šanci u jedné z branek. Vallecano zatím nepouští třetí tým LaLigy do tlaku, Stole Dimitrievski ještě nemusel zasahovat.
     
    21
    Atlético se přece jen na okamžik udrželo na útočné polovině. Correa dokonce rozehrával rohový kop, ale ten zazdil útočným faulem Álvaro Morata.
     
    22
    Přes Luíse putoval balon podél levé postranní lajny k Vitolovi. Devětadvacetiletý záložník madridského celku ale nedokázal přejít ani přes prvního hráče soupeře.
     
    23
    Už už to vypadalo, že by se hosté mohli hnát do nadějného protiútoku, ale Rodriho přihrávka na Maratu šla pouze do ofsajdu. Skvěle vystoupil do ofsajdové linie Abdoulaye Ba.
     
    24
    Arias sice zaspal na levém kraji v obraně, ale domácí toho nedokázali využít ani k přesnému pasu do vápna. Lehký centr sebral ze vzduchu Jan Oblak.
     
    25
    Comesaňa si poradil v souboji jeden na jednoho s Rodrim, následně ale už zpackal přihrávku na Treja. Domácí se ale velmi rychle dostali zpět k balonu po chybě Vitola.
     
    26
    Po Morenově přihrávce zkoušel štěstí pasem do vápna na slepo Trejo. Před De Tomásem byl ale jako první u balonu Oblak, který nedovolil soupeři zakončovat.
     
    27
    První střela mezi tři tyče a hned pořádně nebezpečná. Raúl De Tomás si naběhl na přihrávku Suáreze, z pravé strany se hnal do vápna, ale křížným pokusem Oblaka nepřekonal.
    27. Jan Oblak pohotově zasáhl proti ráně De Tomáse
     
    29
    Embarba bojoval ze všech sil proti dvojnásobné přesile u rohového praporku, ale rozehrávku pro Vallecano nezískal. U balonu jsou fotbalisté Atlética.
     
    30
    Po půlhodině hry je stav zápasu stále bezbrankový. S Embarbou se nyní vydal do útoku také Tito, ale levou stranu hostující obranu dokázal skvěle zavřít Filipe Luís.
     
    31
    Právě Luís se následně rozhodl podpořit útok hostů, přešel přes Tita, ale klíčovou přihrávku na Griezmanna přetáhl až k domácímu brankáři.
     
    32
    Rodri až příliš agresivně dotíral na rozehrávajícího Suáreze a rozhodčí musel pískat faul. Vallecano však po centr do vápna nedokázalo hlavičkovat.
     
    33
    Griezmann si zabíhal za obranu na dlouhou přihrávku Rodriho. Následně ale francouzský útočník vracel balon do vápna, kde čekala pouze připravená domácí obrana v čele s Gálvezem.
     
    34
    Hlavičkový souboj proti Amatovi Griezmann vyhrál, následně ale opět nedokázal předat balon volnému Moratovi na hranici pokutového území.
     
    35
    Stole Dimitrievski byl v potížích při rozehrávce, ale míč se nakonec odrazil od Moraty jen za koncovou lajnu a tak může makedonský brankář rozehrávat ještě jednou.
     
    36
    Jan Oblak musel opět zasahovat. Rodri propadl ve středu pole a toho využil k přihrávce na Suáreze De Tomás. Ránu z pravé strany ale dokázal hostující gólman vyrazit na rohový kop.
     
    37
    Centr od rohového praporku už tak povedený nebyl. Domácí však dokázali včas zastavit rodící se protiútok soupeře odkopem ve středu pole přes Moratou.
     
    38
    Trejo byl přistrčen u postranní lajny Ariasem. Domácí uspěchali rozehrávku a míč se velmi rychle dostal do držení fotbalistů Atlética Madrid.
     
    39
    Griezmannovi vystavil stopku na pětadvaceti metrech Gálvez. Hlavní rozhodčí ani na moment nezaváhal a odpískal proti brance Vallecana.
     
    40
    U balonu na místě přestupku byl opět Griezmann s Correou. Právě první jmenovaný našel přízemní přihrávkou Luíse, který ještě cpal balon do vápna, ale přes Godínem byl míč tečován.
     
    41
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Po dalším faulu na Correu rozehrával volný přímý kop opět Griezmann. Po nedůrazné hlavičce Godína se ale prosadil Stole Dimitrievski.
     
    42
    Se závěrem první půle se Atlético více a více tlačí do útoku. Útočnou snahu ale nyní zastavil zbytečným faulem Álvaro Morata, který přidržel za dres Tita.
     
    43
    Po nečistém odkopu za postranní lajnu mohl vhazovat Tito. Na pravé straně však přišel o balon Compesaňa a do útoku postupoval Morata, který však nestačil rychlostně na Gálveze.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Álex Moreno. Přes nepříliš využívanou levou stranu se domácí prosadili proti Ariasovi, ale Trejo už další postup do vápna nepřidal.
     
    45
    Rodri zahnal nepřesnou přihrávkou Luíse až k postranní lajně, následně se pozice vyměnili a tentokrát chyboval při lehkém pasu na několik metrů Filipe Luís.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí bezbrankovou remízou.

    Bez gólů, bez šancí, bez tempa, v prvním poločase se ani jeden z týmů příliš nepředvedl. Atlético bylo velkým favoritem dnešního duelu, ale jediný světlý okamžik první půle obstarali domácí. Na Suárezovu přihrávku si naběhl Raúl De Tomás, který tvrdou ránou pořádně protáhl Jana Oblaka v hostující brance.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:18.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas rozehráli ze středového kruhu hostující fotbalisté. Correa si okamžitě nabíhal po pravém kraji pro prudký pas, ale míč doputoval jen do zámezí.
     
    48
    Atlético vstoupilo do druhé půle přece jen o něco aktivněji. S Correou si na pravé straně narazil Santiago Arias. K balonu se ale jako první dostal jen bránící Moreno.
     
    49
    Filipe Luís zaváhal při zpracování a balon mu odskočil od kopačky za postranní lajny. Vallecano se tak lehce přestěhovalo na útočnou polovinu, kde se vyměňují míč Suárez s De Tomásem.
     
    50
    Do Álexe Morena vletěl zezadu Giménez. Po další standardní situaci se ale vyznamenal lehkou hlavičkou do bezpečí Filipe Luís.
     
    51
    Luís se i s balonem přesouval blíže k brance Vallecana. Domácí obrana se však dokázala rychle stáhnout, tlak Amata však vyvrcholil jen odpískaným faulem.
     
    52
    Giménez si velmi rychle přiťukl balon s Godínem. Napadající De Tomás neměl ani nejmenší šanci získat míč v nebezpečném prostoru proti posledním obráncům soupeře.
     
    53
    Před De Tomásem se otevřel prostor těsně před vápnem. Útočník Vallecana na nic nečekal, z druhého doteku pálil směrem na Oblaka, ale míč skončil vysoko na tribuně.
     
    54
    Atlético se nemůže dostat do tlaku ani ve druhém poločase. Přes Ariase putoval balonem pouze do míst, kde byl připraven na obranný odkop Alejandro Gálvez.
     
    55
    Atléticu dělá obrovské problémy projít přes zhuštěný prostor před vápnem domácího celku. Rodri roztáhl hru na Luíse, který ale nedokázal přejít ani přes Treja.
     
    56
    Mario Suárez fauloval těsně před vápnem Vitola. Hosté rozehrávali volný přímý kop z pořádně nebezpečné pozice, ale v pokutovém území se neprosadili.
     
    57
    Zničehonic byl v šanci Raúl De Tomás. Giménez totiž napálil rozehrávkou Treja do hlavy a míč se odrazil přesně do kroku domácího útočníka. Z voleje se ale nepodařilo De Tomásovi vystřelit přesně.
    57. Raúl De Tomás nedokázal zakončit přesně mezi tři tyče
     
    58
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází Bébé.
     
    59
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází José Angel Pozo.
     
    60
    I po hodině hry hraje domácí Vallecano s Atléticem bez branek. Podobně jako v první půli, tak i nyní jsou o něco aktivnější směrem do útoku domácí.
     
    61
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Thomas Lemar.
     
    61
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Diego Costa.
     
    62
    Morata se pokoušel individuálně překonat Amata, ale v souboji jeden na jednoho neuspěl. Atlético musí po dlouhém odkopu zatím znovu od obránců.
     
    64
    Bébé podcenil situaci před vápnem, ztratil míč, ale Costa toho nedokázal využít. Nevšiml si, že je Morata v ofsajdu a posílal mu přihrávku. Pomezní rozhodčí okamžitě zvedá praporek.
     
    65
    Po příchodu Lemara s Costou se Atlético přece jen o něco více tlačí do útoku. Domácí obrana ale i nadále drží soupeře daleko od makedonského gólmana.
     
    66
    Costu dokázal přetlačit ve středu pole Suárez. Madridský tým se ale velmi rychle vrátil k míči a jen zásluhou pohotového skluzu Gálveze nešel Morata sám na domácí branku.
     
    67
    Luís vyslal Griezmanna do vápna, francouzský útočník ještě přihrával pod sebe, ale to už se do centru dokázal skluzem položit bránící Abdoulaye Ba.
     
    68
    Domácí sice ubránili rohový kop, ale následně jen odevzdali míč odkopem za postranní lajnu. De Tomás ale nebyl daleko od postupu směrem na Oblaka.
     
    69
    Alejandro Gálvez rozehrával konstruktivně i před napadajícím Moratou. Gálvez si dovolil přihrávku na Amata, který měl ale následně co dělat, aby stačil přes útočníkem soupeře zasáhnout.
     
    70
    Raúl De Tomás v další nadějné šanci. Po neskutečném pasu přes třicet metrů mu ale unikl míč o něco dále od kopačky a toho využil k vyběhnutí proti střelci brankář Atlética.
    70. Ani další šanci De Tomás proti Oblakovi neproměnil
     
    71
    Také Atlético rozehrávalo rohový kop. Griezmannův centr do pokutového území si ale pohlídal bez větších komplikací Stole Dimitrievski.
     
    72
    Raúl De Tomás si dokázal poradit s Giménezem, následně si posouval balon do protipohybu soupeře, který ho stáhl k zemi. Domácí fanoušci si ihned žádali odpískání penalty, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat.
     
    74
    Po několika minutách v obraně se dostává ke slovu opět Vallecano. Střídající Pozo dělal problémy hostující obraně, ale přihrávku na De Tomáse už nedal přesnou.
     
    75
    Ani Diego Costa se přes zhuštěnou obranu Vallecana neprosadil. Morata čekal na přihrávku na hranici vápna, ale míč už k posile Atlética neprošel.
     
    76
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Atlético se dostává do vedení! V pokutovém území zasáhl nešťastně Abdoulaye Ba, který neudržel na zádech Moratu. Ten ještě přihrával ANTOINE GRIEZMANNOVI, který také s velkou dávkou štěstí otřel svou střelu o obránce a Stole Dimitrievski už neměl šanci zasáhnout.
    76. Antoine GRIEZMANN - 0:1
     
    77
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodri, přichází Stefan Savić.
     
    78
    Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Alejandro Gálvez, přichází Álvaro García.
     
    79
    Atlético se snaží přidat také pojistku. Lemar si pomohl přihrávkou na Costu, který udržel balon proti Titovi. Následně ale už střídající útočník nebyl přesný v kombinaci s Griezmannem.
     
    80
    Ba byl v problémech. Proti Moratovi si ale nejprve pomohl tělem a poté se nechal velmi chytře faulovat. Napadající útočník šel po balonu příliš agresivně.
     
    81
    Zpoza vápna se rozhodl pálit Bébé. Jan Oblak se nyní natahoval po balonu marně, ale naštěstí pro něj i Atlético vylétla rána pouze mimo tři tyče.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením pro oba týmy do konce zápasu. Arias pronikl do vápna a na Baovi získal dokonce rohový kop.
     
    84
    Godín vyslal do vápna Moratu, který nebyl v ofsajdu, ale dal si míč příliš daleko od kopačky a toho dokázal využít k vyběhnutí a skoku proti útočníkovi Stole Dimitrievski.
     
    85
    Domácí více a více otevírají obranu, snaží se o vyrovnání, ale nyní mohl naopak potvrdit vítězství Atlética protiútokem Morata. Ba se ještě stačil vrátit.
     
    86
    Griezmann přeskočil na levé straně Tita, následně se hosté dostali až těsně před vápno. Ba raději odkopával znovu až za koncovou lajnu na rohový kop.
     
    87
    Hosté rozehráli jen do kombinace, zůstali v blízkosti vápna soupeře. Jordi Amat sice získal na moment balon, ale znovu ho jen odkopl na polovinu Atlética.
     
    88
    Zdá se, že o třech bodech je rozhodnuto. Atlético velmi zkušeně drží balon daleko od vlastní branky a vůbec nepouští soupeře do hry.
     
    89
    Až nyní se dostává do útoku také Vallecano. Domácí se usadili před šestnáctkou Atlética, ale po krátkém pobytu v útoku mizerně centroval José Pozo.
     
    90
    Jan Oblak vykopával od vlastní branky daleko ke Griezmannovi. Hosté sice ztratili pozici na útočné polovině, ale než se domácí dostali ke vhazování, tak uběhlo dalších několik sekund.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Vallecano se i v nastaveném čase snaží o vyrovnání. Pozova přihrávka do pokutového našla osamoceného Abdoulaye Ba, který hlavičkoval jen do prostoru, který strážil Oblak.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a zápas čtyřiadvacátého kola končí. Atlético Madrid si nakonec odváží z Vallecana tři body po vítězství 1:0!

    Bez gólů, bez šancí, bez tempa, v prvním poločase se ani jeden z týmů příliš nepředvedl. Atlético bylo velkým favoritem dnešního duelu, ale jediný světlý okamžik první půle obstarali domácí. Na Suárezovu přihrávku si naběhl Raúl De Tomás, který tvrdou ránou pořádně protáhl Jana Oblaka v hostující brance.

    Po změně stran se tempo zápasu nezvyšovalo a to vyhovovalo domácím. Raúl De Tomás měl na kopačce rovnou dva góly, ale ani jednou Jana Oblaka nepřekonal. Následně se po dlouhé době dostalo do vápna i Atlético a bylo zle. Griezmann otřel svou střelu o bránícího hráče a Stole Dimitrievski už zasáhnout nedokázal. Gólu nejspíše předcházel ofsajd Álvara Moraty, ale rozhodčí už situaci u videa nekontroloval.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:12. (18:10:35)

    Vít Schück

    Branky: 76. Griezmann (Morata)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:12.
    Rayo Vallecano: Dimitrievski – Tito, Gálvez (78. Á. García), A. Ba, Amat, Á. Moreno – Embarba (59. Pozo), Comesaña, Mario Suárez, Trejo (58. Bébé) – De Tomás.
    Náhradníci: Alberto García – Medrán, Bébé, Advíncula, Pozo, Di Santo, Á. García.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Godín, Luís – Á. Correa (61. Lemar), Saúl Ñíguez, Rodri (77. Savić), Vitolo (61. D. Costa) – Morata, Griezmann.
    Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, Savić, D. Costa, Juanfran, Carro Fandiño.

    Rozhodčí: Gil – Sobrino, Martínez
    thejrc.org