Tábor – Mor. Budějovice 1:3 (kon.) | Havlíčkův Brod – David Servis 7:1 (kon.) | Orlová – Nový Jičín 8:1 (kon.)
SHK Hodonín – Val. Meziříčí 4:5 (po s.n.) | Šumperk – Kopřivnice 9:1 (kon.) | Písek – Pelhřimov 5:4 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
9:1 (2:0, 4:1, 3:0)
HC ISMM Kopřivnice
Sobota 16.02.2019, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 40. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Draci právě vstřelili branku!
    A ještě jedna branka! KAREL PLÁŠEK z pohotové dorážky nikým neatakován pečetí skóre! Asistence: Jakub Čuřík a Marek Haloda.
     
    51:50
    Draci právě vstřelili branku!
    HATTRICK! MILAN OSTŘANSKÝ se dostal do zakončení mezi kruhy a byť nadvakrát, tak nakonec trefuje. Asistence: Tomáš Sedlák.
     
    49:24
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk v další signalizované výhodě přidává sedmou trefu. Kotouč zůstal ležet na brankovišti a nejrychleji byl u něj DANIEL VACHUTKA. Asistence: Jakub Řezáč a Filip Kuťák.
     
    35:08
    Draci právě vstřelili branku!
    A Draci zvyšují náskok, vedou již 6:1! VOJTĚCH KREJČIŘÍK trefuje skulinku v Hromadově výstroji. Asistence: Dominik Pokorný.
     
    33:18
    Draci právě vstřelili branku!
    Ničivá vlna teď stíhá kopřivnické hokejisty. Draci po krásné souhře zvyšují již na 5:1, když po Vorobjevově přihrávce skóruje z voleje KAREL PLÁŠEK. Asistence: Dmitrij Vorobjev.
     
    32:58
    Draci právě vstřelili branku!
    A další branka z dílny domácího celku! MILAN OSTŘANSKÝ se dostal za obranu, nasadil krásný blafák a o tyčku kopřivnické branky zvyšuje druhým gólem v utkání již na 4:1! Asistence: Tomáš Sedlák a Michal Romančík.
     
    31:59
    Draci právě vstřelili branku!
    A domácí celek odskakuje znovu do vedení o dvě branky. VLADIMIR ANTONOV sice napoprvé nevyzrál na Hromadu, pak ale znovu sebral puk, projel s ním za brankou a o beton brankáře pak skóroval! Bez asistence.
     
    25:52
    Kopřivnice právě vstřelila branku!
    Kopřivnice se bleskově po vhazování prosazuje. ADAM ČERVENKA se připomíná šumperským fanouškům, které tu několik let v dresu Draků bavil svými góly. Asistence: Ondřej Sluštík.
     
    08:17
    Draci právě vstřelili branku!
    Draci vedou již 2:0! Nenápadnou střelou se prosadil MAREK HALODA, který vymetl pavučinky v Hromadově brance! Asistence: Daniel Vachutka a Filip Kuťák.
     
    03:43
    Draci právě vstřelili branku!
    A Draci jdou do vedení! Michal Romančík poslal přihrávku na modrou čáru, MILAN OSTŘANSKÝ se nakonec zbavil bránícího hráče a bekhendem překvapil Hromadu! Asistence: Michal Romančík a Tomáš Sedlák.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 4. Ostřanský (Romančík, Sedlák), 9. M. Haloda (Vachutka, Kuťák), 32. Antonov, 33. Ostřanský (Sedlák, Romančík), 34. Plášek (Vorobjev), 36. Krejčiřík (Pokorný), 50. Vachutka (Řezáč, Kuťák), 52. Ostřanský (Sedlák), 60. Plášek (Čuřík, M. Haloda) – 26. Červenka (Sluštík)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Polívka (O. Haloda) – Mojžíš, Gewiese (C), Drtil, M. Haloda, Řezáč, Sedlák (A) – Gago, Pokorný, Romančík, Krejčiřík, Hroch, Vachutka, Kuťák, Urban, Plášek (A), Králík, Antonov, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Fendrich) – Stříž, Imrich, Ficek, Krutil, Puškár, Bail, Fojtík – Pěnčík, Hrubý, Korec, J. Mach (C), M. Mach, Červenka, Suchý, Kofroň, Gola, Sluštík (A)

    Rozhodčí: Smitka – Axman, Bohuněk
    thejrc.org