Olomouc – Žďár n/S 2:6 (1:0 po n.s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:3 (2:0 po n.s.n.) | Vsetín – Salzburg 4:2 (2:3 po n.s.n.)
Třinec – Liberec 4:7 (po nadst. prodl.) | Zlín – Kladno 5:2 (po nadst. prodl.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Slavia 2:1 (0:1 po n.s.n.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (2:1 po n.s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:4 (po nadst. prodl.)
Havířov – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – HC Litvínov 7:3 (po nadst. prodl.) | Sparta – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
po n.s.n. (2:3)
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 1:1, 1:0 - N 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 16.02.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Dnes se proti sobě postaví juniorské týmy VHK ROBE Vsetín a EC Red Bull Salzburg, a to v rámci 20. kola skupiny "O pořadí v play-off".
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valaši jsou na posledním, tedy 12. místě tabulky. Pohnout se z něj mohli minulým zápasem, který odehráli s Českými Budějovicemi. Před vzájemným zápasem totiž dělaly týmy jen dva body. Valaši se ale vlastní nedisciplinovaností obrali o klíčové šance a zápas prohráli 3:5.

    V utkání skórovali Jan Vašenka (celkem v sezóně 13+5), Tomáš Ondračka (4+25) a Šimon Jenáček (13+21). Nejproduktivnějším hráčem týmu je Daniel Klímek (26+26).
     
    EC Red Bull Salzburg

    Tým z Rakouska má za sebou tento týden už dva zápasy. Ve středu vyhrál v Litvínově 4:3 a v pátek v rámci minulého kola získal bod z duelu s Kometou Brno. Tento zápas došel po remíze 3:3 až k samostatným nájezdům, kde byla úspěšnější domácí Kometa. Hráči Red Bull Akademie jsou s pětatřiceti body na sedmém místě.

    V minulém zápase skórovali Vladislav Polegoshko (celkem v sezóně 11+12), Juraj Eliaš (7+5) a Filip Reisnecker (1+4). Nejproduktivnějším hráčem týmu je zároveň nejproduktivnější hráč soutěže – John Jason Peterka (35+43).
     
    Vzájemná utkání v sezóně:
    5.1. Salcburk – Vsetín 5:3
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Klímek, Zetocha, Vrána, Lukačka, Zemánek, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frydrych.

    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Menner, Szuber, Frandl – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Polegoshko, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker.

    Rozhodčí: Vaněk – Novák, Hranoš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:08
    Vsetínští se chopili buly jako první, ale hráči úvodní domácí formace byli o kotouč obráni hned po přechodu modré čáry u levého mantinelu.
     
    01:02
    Borzecki najel za pomoci útočníků před Sachra a ohrozil jej střelou z levého kruhu. Domácí brankář kotouč vyráží do rohu kluziště.
     
    01:32
    Salcburk se usadil v útočné třetině a od modré čáry zahrozil Frandl. Jeho dělovka trefila připraveného Sachra.
     
    02:19
    Hostující celek se pomalu dostával do brejku a přečíslení, vsetínská obrana ale svého soupeře stačila dobruslit. Nakonec to ale schytal Polegoshko, který chtěl zakončit na betony, avšak Kunst jej odstavil od kotouče.
     
    02:38
    Na druhé straně mířil na branku Ondračka. K zakončení od modré nebo z vrcholu kruhů se nedostal.
     
    03:39
    Szuber nahodil na vsetínskou branku ze středního pásma. Tam se puku chopili domácí a otevřít skóre mohl Vašenka, jenž přebruslil celé kluziště a posílal puk na Kolarzův pravý beton.
     
    04:32
    Krupa se možná trochu unáhlil se zakončením, když vypálil od modré hned po jejím přechodu. Kotouč proletěl okolo pravé tyčky.
     
    04:59
    Po nahození Pernického je hra přerušena. Kolarz má kotouč mezi betony a vhazovat se bude po jeho levici.
     
    05:04
    Frydrych vybídl Adámka hned po vhazování, jeho střelu mezi betony zablokoval Lindner.
     
    05:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Akce Vsetínských pokračovala a od modré vypálil Jenáček. V mezikruží stál připravený DANIEL KLÍMEK, který kotouč tečoval nad pravé Kolarzovo rameno. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    06:11
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přesně po minutě je na Lapači opět srovnáno. Hostující celek se dostal do útočného pásma a kombinace Peterky s OSKAREM MAIEREM na levém křídle skončila úspěšnou střelou po ledě z hranice brankoviště. Asistence: John Jason Peterka, Filip Reisnecker.
     
    07:26
    Petriska se snažil obrat Lindnera o kotouč před Kolarzem. To se mu ale nepovedlo a hostující útočník kotouč vyvezl. V útočném pásmu už tak úspěšný nebyl, jelikož jej zastavil Kožený.
     
    08:26
    Pernický zavezl puk do pásma, zde však proti soupeřově trojici neuspěl. Obu a Hede mají kotouč u sebe a rozehrávají.
     
    09:06
    Po několika šancích Salcburku, při kterých musel Sachr prokázat pohotovost svých betonů, se Valaši dostali do protiútoku. Ten z levého kruhu zakončoval Frydrych.
     
    09:52
    Zemanův pokus zastavil bránící Lindner. Vsetín se ale stále drží v pásmu.
     
    10:26
    Kožený prokličkoval mezi třemi hráči soupeře a posunul puk ke Kolarzovým betonům. K dorážce už se nedostal, ale z druhé vlny si k ní najížděl Vrána. Hostující brankář oba pokusy pokryl.
     
    11:30
    Pohotovou souhru předvedli Klímek s Jenáčkem. Vsetínský kapitán nahrával od levé tyčky do předbrankového prostoru, kde stál připravený Jenáček. Obránce domácího celku pálil bez přípravy a trefil gólmanovy betony.
     
    11:58
    Do brejku se dostal Peterka, s jeho střeleckým pokusem si Sachr poradil.
     
    11:59
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Jenáček – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    12:36
    Salcburk se zatím dostal jen k jedné přesilovkové střele. Vsetínu se daří vyhazovat kotouč za Kolarzovu branku.
     
    13:37
    Eham předal puk od modré Maierovi, který právě na tuto přihrávku čekal v mezikruží.Nezpracoval jí ale úplně ideálně a Krupovi se podařilo vyhodit.
     
    13:58
    Dva na jednoho ujeli salcburské pětici Ondračka s Klímkem. Druhý jmenovaný dostal přesnou přihrávku k levé tyčce, kam už se mezitím stačil Kolarz přemístit. Klímek se proto pokusil obhodit jeho pravý beton, což se mu nepovedlo.
     
    13:59
    Domácí v plném počtu.
     
    14:49
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Szuber – 2 min., podrážení).
     
    14:55
    Od modré vystřelil Lukačka, jeho pokus končí za brankou.
     
    15:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nedovolili svému soupeři vyhodit a z kombinace si připisují další branku zápasu. A opět jde i na konto DANIELA KLÍMKA, který propálil Kolarze z mezikruží. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    15:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kožený – 2 min., nedovolené bránění).
     
    15:59
    Vsetín se okamžitě po vyhraném buly osvobozuje. Tím, kdo puk zaváží zpět, je Peterka.
     
    16:23
    Borzeckého lehká střela od modré nebyla nijak zužitkována a puk končí u mantinelu. Salcburk si zatím nevytváří žádný tlak a tuto přesilovku odehrává v klidném tempu.
     
    16:43
    Další střela Borzeckého od modré skončila pouze na bruslích bránícího Krupy. Vsetín vyhazuje.
     
    17:28
    Valaši se opět osvobozují vyhozením kotouče za Kolarzovu bránu.
     
    17:49
    Domácí v plném počtu. V posledních sekundách početní výhody vyslal Lindner do menšího brejku Polegoshka. Tomu však nesedlo zakončení u levé tyčky a nevyužila ani následného Sachrova zaváhání.
     
    17:52
    Na druhé straně mohl z rychlého protiútoku skórovat Ondračka, jehož k finální střele, nebo spíše teči, vybídl Kožený. Domácí obránce dostal kotouč hned po návratu z trestné lavice a z pravého křídla jej poslal před branku, kde už měl svou hokejku právě Ondračka.
     
    19:41
    Hosté vyhráli vhazování u své branky a snaží se ještě co nejrychleji dostat do útoku.
     
    19:59
    Adámek v posledních sekundách vystřelil z vrcholu levého kruhu a o nasměrování jeho střely do branky se v mezikruží snažili Frydrych s Klímkem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Po první třetině odchází do šatny spokojenější domácí, kteří se dostali do vedení jako první, a to v šesté minutě. Přesně jednu minutu po Klímkově gólové střele se prosadili i hosté ze Salcburku, konkrétně to byl Maier, kdo překonal Sachra. Bylo tedy opět vyrovnáno. Hosté si jako první vyzkoušeli přesilovou hru, ale v té své pak opět skóroval Klímek, který střelou z mezikruží určil aktuální stav utkání 2:1.
    Druhá třetina začne cca v 12:41.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    První střela druhé třetiny patřila Polegoshkovi. Ten si nabruslil na levý kruh útočného pásma a na Sachra poslal střelu zápěstím. Domácí brankář byl hned zkraje druhé dvacetiminutovky připraven.
     
    20:35
    Z pravého kruhu zase vystřelil Harnisch, Sachr zasahuje levým betonem.
     
    20:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ze středního pásma vyslali Klímek s Jenáčkem do útoku LUKÁŠE ADÁMKA, který objel dvojici hostujících bránících hráčů a poradil si i s bekem, který jej těsně bránil. Nakonec to zkusil ze značně nevýhodné pozice bekhendem a trefil mezeru mezi Kolarzovými betony. Asistence: Šimon Jenáček, Daniel Klímek.
     
    21:08
    Další brance Vsetína zamezil Kolarz s velkým štěstím. Nejprve totiž neviděl na Lukačkovu střelu od modré, kterou vytěsnil levým ramenem, a následně zastavil i dorážku Vašenky.
     
    22:38
    Pernický našel na útočné modré čáře připraveného Zemánka, tomu se však nepovedlo dostat přes pravý kruh, kde byl obrán o kotouč.
     
    23:25
    Od modré vypálil Ondračka a u levé tyčky byl na teč připravený Klímek. Už si připravoval hokejku, ale Kolarz stačil ukrýt puk do lapačky.
     
    23:55
    Hostující brankář si poradil i s dalším střeleckým pokusem Valachů a hra je opět přerušena. Z hranice brankoviště chtěl ještě dorážet Ondračka, což se ale nelíbilo Lindnerovi.
     
    24:38
    Na druhé straně ujel do brejku Peterka, který posílal puk blafákem k pravému betonu brankáře Sachra. Ten kotouč za svá záda nepustil a poradil si i s dorážkou Vogta z pravého kruhu.
     
    26:25
    Byla vidět i salcburská obrana, když musel Obu hasit nájezd Vsetínských. Následně zastavil Harnischovu střelu Sachr svou hokejkou a poradil si i s pokusem Peterky.
     
    27:15
    Zemánek byl nucen poslat kotouč zpět do svého pásma na obránce. S tím však Kunst nepočítal, puk mu přeskočil hokejku a Valaši pro něj musí až za Sachrovu branku.
     
    27:40
    Maierova střela z vrcholu pravého kruhu šla přes hlouček bránících hráčů, a tak se zastavila o Pernického.
     
    28:37
    Adámek si nabruslil před branku a poslal kotouč mezi Kolarzovy betony. Puk zůstal ležet na brankovišti, odkud tak Adámek vybídl Frydrycha, který si najížděl k levé tyčce. Odtud hostujícího brankáře nepřekonal.
     
    29:14
    Valaši svému soupeři pořádně zamotali hlavu, když převedli složitou, ale povedenou kombinaci. Nejprve zkoušel pálit z mezikruží Klímek, ale puk mu v klíčové chvíli sebral Polegoshko. Domácí si ale vzali kotouč zpět a Ondračka pokračoval v kombinaci, která putovala na Lukačku. Ten z levého kruhu z první vypálil.
     
    30:11
    Maier jel sám na Sachra a zakončoval mezi betony. Pro dorážku si přijel Harnisch. Domácí gólman nebyl úplně ideálně připraven, ale obě střely zastavil přesně tak, jako i následný pokus Peterky z vrcholu pravého kruhu.
     
    31:18
    Klímek byl svými spoluhráči vyslán do brejku, zakončil však tak, že se Kolarzovi podařilo vytěsnit puk lapačkou. Kotouč skončil v mezikruží a hostující gólman byl venku z branky. Frydrych netrefil prázdnou bránu.
     
    32:56
    Hraje se rychlý hokej s množstvím rychlých protiútoků a přečíslení.
     
    33:16
    Valaši se dostali do přečíslení pět na dva, ve kterém zakončoval po Krupově přihrávce Vrána. Jeho střelu z levého kruhu zablokoval Lindner.
     
    33:50
    Domácí se stále drží v útočném pásmu a rychle kombinují.
     
    34:28
    Jenáčkovi bekhendová střela z hranice brankoviště nesedla. Dostal se ale i k odraženému kotouči, který zavezl za Kolarzovu branku. Z této pozice poslal zadovku do míst, odkud předtím střílel. Zde stál jen Lindner, který vyhazuje na zakázané uvolnění.
     
    34:32
    Oddechový čas pro hosty.
     
    34:38
    Vašenka střílel ihned po vhazování. Střela byla zblokována, ale vsetínský forvard se dostal i dorážce vlastního pokusu.
     
    35:09
    Obu to po přechodu modré čáry zkusil, prostor vsetínské branky ale netrefil. Kotouč má na hokejce domácí útočník Vašenka a rozehrává.
     
    35:48
    Zeman stál úplně sám v mezikruží, kam také dostal přihrávku. Trefil Kolarze do masky a puk končí za brankou.
     
    35:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Oddechový čas hostujícímu celku zřejmě pomohl a Salcburk čtyři minuty před koncem druhé třetiny snižuje. Po pravém křídle se do útočného pásma dostal JOHN JASON PETERKA, který nadvakrát poslal puk pod Sachrovy betony. Asistence: Christian Obu, Oskar Maier.
     
    36:22
    Valaši si mohli vzít svůj náskok zpět, když se v přečíslení dva na jednoho ocitli Adámek s Klímkem, zakončoval první jmenovaný. Na druhé straně zase mohl vyrovnávat Eliaš, který Sachra ohrozil z nepříjemné pozice.
     
    38:14
    Zemánek si najížděl k teči Vránovy střely, ale trefil jen připraveného Kolarze. I po této akci následoval protiútok. Tentokrát zakončen individuální akcí hostujícího kapitána Hedeho.
     
    39:17
    Salcburk se drží v útočném pásmu, Vsetínští svůj předbrankový prostor dobře chrání.
     
    39:34
    Hadamczikova střela od modré šla mimo branku, Sachr ji ale pro jistotu ukrývá do lapačky. Hra je přerušena.
     
    39:59
    První formace Vsetína nahodila puk do útočné třetiny, ve druhé části zápasu už se ale nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu utkání mezi Vsetínem a Salcburkem, která skončila nerozhodně 1:1. To značí, že i po druhé dvacetiminutovce vedou Valaši o jeden gól. Hned po začátku této části utkání se prosadil domácí Adámek, který tak dal Vsetínu dvoubrankový náskok. Valaši byli lepším týmem, neposlouchala je však koncovka. Na ledě byl vidět také dvoubrankový střelec dnešního zápasu, kterému zatím třetí gól nebyl, i přes množství šancí, přán. Trenér hostujícího celku si vybral oddechový čas, který jeho svěřencům pomohl. Po něm se totiž rakouský tým dokázal udržet v pásmu a na aktuálních 3:2 snižoval z z individuální akce Peterka.
    Třetí třetina začne cca v 13:26.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Jenáček nahodil do útočného pásma, Kolarz kontroluje kotouč a posílá jej za branku.
     
    40:42
    Klímek nahrával na levé křídlo do hloučku tří svých spoluhráčů. Ani jeden ze Vsetínské trojice Adámek, Frydrych, Ondračka ale kotouč nezpracoval, naopak puk se dostal přesně na hokejku Harnische, který se vydal do přečíslení. Sachr jeho střelu kryje betonem.
     
    41:20
    Vsetínský brankář musel znovu zasahovat, tentokrát vytáhl lapačku proti Szuberově pokusu z vrcholu levého kruhu.
     
    41:51
    Krupa vybojoval kotouč v obranném pásmu proti dvěma hráčům soupeře. Před Kolarzem pak nahrál Zemánkovi do mezikruží, ale ten puk nezpracoval. Krupa si jej tak dobruslil sám, na betony však neuspěl.
     
    42:16
    Eliašovu tvrdou střelu z brejku zastavil Sachr a rozehrává. Dopředu jde Vsetín.
     
    43:41
    Od modré vypálil domácí obránce Zeman. Puk se zastavil na vrcholu pravého kruhu u Harnische, který hru opět přesměrovává na druhou stranu.
     
    44:12
    Peterka zakončoval rychlou kombinaci se Szuberem, kterým mu do předbrankového prostoru nahrál zpoza Sachrovy brány. Peterka pálil bez přípravy a domácí brankář pohotově zasáhl pravým betonem.
     
    45:04
    Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Frandl – 2 min., sekání).
     
    45:13
    Hede nahazuje ze středního pásma na Sachrovu branku. Vsetínský gólman zastavuje puk betony.
     
    45:45
    Vsetínští fanoušci už se radovali, ale Klímkova střela u pravého kruhu trefila pouze boční síť brány hostujícího gólmana Kolarze.
     
    46:04
    Domácí útočník Frydrych byl zasažen do obličeje. Zákrok na něj však rozhodčí nevyhodnotil jako nedovolený, a tak si to jel Frydrych vyřídit sám. Za faul na Szubera, který má poraněné levé koleno, dostává dvouminutový trest za sekání.
     
    46:29
    Přečíslení Petrisky s Vašenkou zakončoval prvně jmenovaný sám. Trefil levou tyčku.
     
    47:04
    Hosté v plném počtu.
     
    47:17
    Vsetín vyhazuje. Kolarz zpoza branky rozehrává.
     
    47:55
    Střelu Hedeho z mezikruží zastavuje Pernický bruslí. Kotouč je v rohu kluziště a domácí se chystají vyhodit.
     
    48:04
    Domácí v plném počtu.
     
    48:30
    Salcburk držel svého soupeře ještě chvíli pod tlakem, ale Valaši se hned při první možné příležitosti vymanili z jeho sevření. Rychlé přečíslení nakonec střelou neskončilo.
     
    49:18
    Petriska zavezl puk do pásma, ale nedaří se mu dostat k zakončení.
     
    49:39
    Zeman vystřelil od modré, Kolarz přes Petrisku s Vašenkou před brankovištěm vůbec nic nevidět. Oba jmenovaní vsetínští útočníci se ještě snažili dorážet a nakonec pálil od modré i Lukačka. Puk končí u Kolarze.
     
    49:45
    Vašenkovu střelu z větší vzdálenosti chtěl tečovat Petriska. To se mu nepovedlo a Salcburk se vydává na druhou stranu.
     
    49:59
    Hostující nakonec na vsetínskou branku jen nahodili a gólman Sachr kotouč přikryl lapačkou. Zde ale ještě dotěrně dojížděl Leonhardt, který dostává dvouminutový trest za seknutí do brankářovy lapačky.
     
    50:06
    Hosté se ihned po vhazování osvobozují.
     
    50:31
    Hosté se v útočném pásmu dokonce i usadili. Hede získal kotouč poté, co Obu vystřelil od modré, a donutil Sachra zasáhnout lapačkou.
     
    51:09
    Valaši jsou před Kolarzem a začínají s kombinací.
     
    51:36
    Domácí dnes opravdu hodně střílí, a to i v momentech, kdy by bylo výhodnější zvolit přihrávku. Zeman neprostřelil Kolarze z bezprostřední blízkosti, nepovedlo se to ani Petriskovi a od modré pálil Kožený.
     
    52:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu neuvěřitelná vsetínská souhra. Frydrych dostal přihrávku na pravé křídlo a mohl pálit do prázdné brány, puk však netrefil a následně jej poslal na druhou stranu Jenáčkovi. Ten Kolarze překonal, ale od vzdálenější tyčky se puk odrazil na Adámka, který dal ŠIMONU JENÁČKOVI druhou šanci. To už se vsetínský obránce trefil do pravého horního rohu za přemísťujícího se brankáře. Asistence: Lukáš Adámek, Lukáš Frydrych.
     
    54:19
    Na druhé straně jde Salcburk za snížením. Hosté také začali střílet ze všech možných pozic. Přečíslení Harnische s Reisneckerem chtěl zakončovat právě druhý jmenovaný, ale kotouč netrefil. Po objetí branky se dostal i k dalšímu střeleckému pokusu, ale Sachr zasáhl lapačkou. Stejně jako proti střele od modré.
     
    55:49
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Krupa – 2 min., hákování).
     
    56:29
    Vsetínu se daří vyhazovat a za takto vyslaným kotoučem se nebojí dobruslovat. Do brejku se například dostával Jenáček.
     
    56:53
    Do útočné třetiny se dostal Hede, sjel si na levý kruh a vypálil. Sachr na jeho střelecký pokus dobře viděl a poslal jej za branku.
     
    57:30
    Pokus Ehama z levého kruhu mířil nad vsetínskou branku.
     
    57:49
    Domácí v plném počtu.
     
    58:07
    Hosté se stále drží v útočném pásmu a opakují to, co udělali i po minulé přesilové hře. Pokračují v tlaku, který si v ní vytvořili. Obu pálil od modré, s jeho střelou si domácí brankář poradil.
     
    58:31
    Vsetínu se však opět podařilo uniknout. Přečíslení Adámka s Klímkem ale pátou brankou v Kolarzově síti neskončilo.
     
    59:40
    Hráči hostujícího celku zavezli puk za branku soupeře, kde se pokouší o vyrovnání. Kolarz je totiž na střídačce a Salcburk hraje v šesti.
     
    59:52
    Valaši dvakrát pálili do prázdné branky, ale ani jeden pokus neměl dostatečnou razanci na to, aby se za brankovou čáru dostal.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila, následovat bude nadstavbové prodloužení.
     
    Šedesát minut základní hrací doby je u konce. Vsetínští ve třetí třetině potvrdili své vítězství čtvrtým gólem, o který se postaral Jenáček. Nyní uvidíme nadstavbu, ve které se týmy poperou o bonusový bod.
     
    60:01
    Začalo nadstavbové prodloužení.
     
    60:14
    Jako první zahrozil Lindner. Jeho střela z nulového úhlu po zásahu Sachra pouze proletěla brankovištěm.
     
    60:53
    Valaši zavezli kotouč do útočného pásma. Lukačka jej drží na pravém křídle.
     
    61:32
    Jenáček s Lukačkou kombinovali na modré. Tuto akci vystihl Hede, dostává kotouč za Sachrovu branku a vydává se spokojeně střídat.
     
    61:40
    Od branky gólmana Sachra vyhazují Valaši jen na zakázané uvolnění.
     
    62:00
    Potlesk fanoušků si nyní vysloužil Petriska, který sám ujel po levém křídle a zakončoval okolo levého betonu. Puk skončil těsně u levé tyčky.
     
    62:26
    Další jasnou šanci nezužitkoval hostující Peterka, kterého vychytal Sachr.
     
    62:52
    Domácí to při přechodu útočné modré čáry překombinovali a jedné nepřesné přihrávky mohl využít Harnisch. Proti jeho pokusu v úniku se stačil brankář Sachr rychle přemístit a vytáhnout kotouč až z brankové čáry.
     
    63:38
    Vhazování po ofsajdu vyhráli hosté a Lindner pomalu rozehrává.
     
    63:58
    Salcburk se nyní až k Sachrovi nedostal, jelikož domácí trojice se svědomitě přesunula do obrany.
     
    64:28
    K vidění byla další z akcí, při níž mohl domácí kapitán Klímek zkompletovat hattrick. Přečíslení s Frydrychem zakončoval mezi betony. Ty Kolarz včas zaklapl.
     
    65:00
    Nadstavbové prodloužení skončilo.
     
    Prodloužení skončilo bez branky, ale oba celky od ní nebyly daleko. Hra tři na tři v uplynulých pěti minutách přinesla atraktivní podívanou a my se nyní dočkáme i samostatných nájezdů.
     
    Nadstavbové samostatné nájezdy začínají.
     
    Jako první se na led postaví útočník Salcburku.
     
    1. série
    0:0
    Borzeckému střela mezi betony nesedla.
     
    1. série
    0:0
    Lukačka proti Kolarzovi vůbec nezakončil. Těsně před brankovištěm mu kotouč ujel.
     
    2. série
    0:0
    Maier brankovou situaci z 7. minuty nezopakoval.
     
    2. série
    1:0
    Petriska si se střelou počkal na to, až brankář vyjede z brány, a zakončoval k odkryté levé tyčce.
     
    3. série
    1:1
    Polegoshko prudkou střelou skóruje.
     
    3. série
    1:1
    Klímek, stejně jako Lukačka, nezakončuje.
     
    4. série
    1:2
    Peterka vůbec nenaznačil střelu a za pomocí levé tyčky dostal puk za Sachrova záda.
     
    4. série
    1:2
    Ondračka se nad betony Kolarze netrefil.
     
    5. série
    1:2
    Reisnecker trefil lapačku domácího brankáře.
     
    5. série
    2:2
    Frydrych se trefuje nad Kolarzovu vyrážečku.
     
    6. série
    2:2
    Petriska opět vyčkal a následně zvolil střelu mezi betony, kterou si brankář pohlídal.
     
    6. série
    2:3
    Peterka vyzkoušel kličku a uspěl, hosté si z dnešního utkání odvezou jeden bod.
     
    65:00
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým EC Red Bull Salzburg.
    Autorem vítězné branky nadstavbových nájezdů je JOHN JASON PETERKA.
     
    Konec zápasu.
     
    Samostatné nájezdy nám také přinesly povedené střely, zákroky a góly. Úspěšnější byli nakonec hosté, kteří berou bonusový bod.
    Ode mě je to pro dnešek vše. Ze vsetínského Lapače vám přeji příjemná zbytek dne. (14:20:22)
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Klímek (Jenáček, Ondračka), 16. Klímek (Jenáček, Ondračka), 21. Adámek (Jenáček, Klímek), 53. Jenáček (Adámek, Frydrych) – 7. Maier (Peterka, Reisnecker), 36. Peterka (Obu, Maier), rozh. náj. Peterka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Borzecki (SLZ)
    0:0   Lukačka (VSE)
    2. série:
    0:0   Maier (SLZ)
    1:0   Petriska (VSE)
    3. série:
    1:1   Polegoshko (SLZ)
    1:1   Klímek (VSE)
    4. série:
    1:2   Peterka (SLZ)
    1:2   Ondračka (VSE)
    5. série:
    1:2   Reisnecker (SLZ)
    2:2   Frydrych (VSE)
    6. série:
    2:2   Petriska (VSE)
    2:3   Peterka (SLZ)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Klímek, Zetocha, Vrána, Lukačka, Zemánek, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frydrych.
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Menner, Szuber, Frandl – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Polegoshko, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker.

    Rozhodčí: Vaněk – Novák, Hranoš
    ocianews.com