Olomouc – Žďár n/S 2:6 (1:0 po n.s.n.) | Mountfield HK – K. Vary 2:3 (2:0 po n.s.n.) | Vsetín – Salzburg 4:2 (2:3 po n.s.n.)
Třinec – Liberec 4:7 (po nadst. prodl.) | Zlín – Kladno 5:2 (po nadst. prodl.) | Přerov – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.)
Vítkovice – Slavia 2:1 (0:1 po n.s.n.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 5:1 (2:1 po n.s.n.) | Havlíčkův Brod – Chomutov 2:4 (po nadst. prodl.)
Havířov – Jihlava 4:5 (po pr.) | Pardubice – HC Litvínov 7:3 (po nadst. prodl.) | Sparta – Plzeň 3:2 (2:1 po s.n.)
po n.s.n. (2:3)
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 1:1, 1:0 - N 0:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 16.02.2019, 12:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech nadstavby zvítězil tým EC Red Bull Salzburg.
    Autorem vítězné branky nadstavbových nájezdů je JOHN JASON PETERKA.
     
    52:04
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla opravdu neuvěřitelná vsetínská souhra. Frydrych dostal přihrávku na pravé křídlo a mohl pálit do prázdné brány, puk však netrefil a následně jej poslal na druhou stranu Jenáčkovi. Ten Kolarze překonal, ale od vzdálenější tyčky se puk odrazil na Adámka, který dal ŠIMONU JENÁČKOVI druhou šanci. To už se vsetínský obránce trefil do pravého horního rohu za přemísťujícího se brankáře. Asistence: Lukáš Adámek, Lukáš Frydrych.
     
    35:58
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Oddechový čas hostujícímu celku zřejmě pomohl a Salcburk čtyři minuty před koncem druhé třetiny snižuje. Po pravém křídle se do útočného pásma dostal JOHN JASON PETERKA, který nadvakrát poslal puk pod Sachrovy betony. Asistence: Christian Obu, Oskar Maier.
     
    20:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Ze středního pásma vyslali Klímek s Jenáčkem do útoku LUKÁŠE ADÁMKA, který objel dvojici hostujících bránících hráčů a poradil si i s bekem, který jej těsně bránil. Nakonec to zkusil ze značně nevýhodné pozice bekhendem a trefil mezeru mezi Kolarzovými betony. Asistence: Šimon Jenáček, Daniel Klímek.
     
    15:17
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nedovolili svému soupeři vyhodit a z kombinace si připisují další branku zápasu. A opět jde i na konto DANIELA KLÍMKA, který propálil Kolarze z mezikruží. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
     
    06:11
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přesně po minutě je na Lapači opět srovnáno. Hostující celek se dostal do útočného pásma a kombinace Peterky s OSKAREM MAIEREM na levém křídle skončila úspěšnou střelou po ledě z hranice brankoviště. Asistence: John Jason Peterka, Filip Reisnecker.
     
    05:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Akce Vsetínských pokračovala a od modré vypálil Jenáček. V mezikruží stál připravený DANIEL KLÍMEK, který kotouč tečoval nad pravé Kolarzovo rameno. Asistence: Šimon Jenáček, Tomáš Ondračka.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 6. Klímek (Jenáček, Ondračka), 16. Klímek (Jenáček, Ondračka), 21. Adámek (Jenáček, Klímek), 53. Jenáček (Adámek, Frydrych) – 7. Maier (Peterka, Reisnecker), 36. Peterka (Obu, Maier), rozh. náj. Peterka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Borzecki (SLZ)
    0:0   Lukačka (VSE)
    2. série:
    0:0   Maier (SLZ)
    1:0   Petriska (VSE)
    3. série:
    1:1   Polegoshko (SLZ)
    1:1   Klímek (VSE)
    4. série:
    1:2   Peterka (SLZ)
    1:2   Ondračka (VSE)
    5. série:
    1:2   Reisnecker (SLZ)
    2:2   Frydrych (VSE)
    6. série:
    2:2   Petriska (VSE)
    2:3   Peterka (SLZ)


    VHK ROBE Vsetín: Sachr (Málek) – Kunst, Ondračka, Zeman, Jenáček, Pernický, Kožený, Houser – Klímek, Zetocha, Vrána, Lukačka, Zemánek, Krupa, Adámek, Vašenka, Petriska, Frydrych.
    EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Menner, Szuber, Frandl – Borzecki, Hede, Eham, Eliaš, Vogt, Polegoshko, Lindner, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Reisnecker.

    Rozhodčí: Vaněk – Novák, Hranoš
    ocianews.com